Şimdi Ara

E398'DE MP3 SES KALİTESİ YARDIIIIIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki gün sonra e398 alacağım telefonu mp3 ve sesleri için alıyorum dinleyen veya bilen kimse varmı çünkü aldıktan sonra hüsran olmak istemiyorum. Kulaklık sesi falan nasıl normal bir mp3 player kadar iyi ses verirmi.



  • Kulakılktan dinemedim ama hoparlörden dinlerken telefon bile oynuyor sanki
    çok kaliteli sesi var ...
  • ses kalitesinden çok memnunum..zaten kulaklıkları bile stereo.. 1 senedir kullanıyorum.. $imdi aklıma gelen eksileri $unlar;
    1) telefon rehberinde "sadece sim'deki kayıtları göster" gibilerinden bi seçim yapamıyosun..
    2) joystik'i biraz sorun çıkarmaya ba$ladı.. ama servise götürcem bakam...
    3) müzik dinlerken mesaj filan yazabiliyosunuz, ama oldukça yawa$lıyo telefon o arada.. (ama müzik sesi non-stop)
    4) telefon çalcaı zaman önce bi ekran kararıyo, 1 saniye kadar kimin aradığını göremiyosunuz...

    bunların dı$ında oldukça mükemmel bi telefon olduğunu dü$ünüyorum..ses kalitesi bence kusursuz.. yanında werdikleri hafıza kartı da 64 mb.. iki ay önce karde$ime de aldım aynı telefondan.. o da çok memnun..
    istediğiniz herangi bi konuda detaylı bilgi werebilirim..
  • basskul kardeşim teşekkür ederim benim öğrenmek istediğim kulaklık kalitesiydi bu arada şarj olayı nasıl uzun gidiyormu, direk video kaydı yapıyormu, birsürü programla falan yeni şeyler yüklenebiliyormuş bunları kolay yükleyebiliyormuyuz veya artıları neler biraz çok oldu galiba ama kusura bakma.
  • 1 sene kadar e398 kullanan ve inciğini cincigini bilen biri olarak yardimci olmaya calısayım.

    1)telefonun ses kalitesi kulaklıklarla mukemmel(w800 le kapısır) yanlız kulaklıklar ergonomik degil ve ikidebir kulaktan cıkıyor ayrıca kulaklık jackı ince oldugundan baska kulalık bulman cok zor olur anca standart kulaklıkları inceye donusturen bir donusturucu kullanman gerekir.

    2)sadece sim kayıtlarını goster diye bir secenek olmadıgı dogru yanlız ben ona soyle bir cozum bulmustum simdeki tum numaraları telefona kaydettim ve telefon hafızasındaki numaralara, tel hafızası diye katagori atadım(arkadas aile gibi) telefon rehberi ayarlarında kategorilerde tel hafızasını secersen ortadaki numara kalabalıgından kurtulursun sadece o kategorideki numaralar gorunur.

    3)kulaklık olmadan telefonun sesi oldukca yuksek ve piyasadaki diğer tellere gore kaliteli yanlız tabiki kulaklık kalitesine yaklasamaz bu arada bunun birde dezavantajı var telefon diğer telefonlar gibi hem titreyip hemde calmıyor titresimi hoparlorlerin inlemesinden anlıyorsun.

    4)genellikle bu telefonu kullananlar data baglantısında sorun yasıyorlar teli bilgisayara takınca removable disk olarak tanıyor ve hafıza kartı içerisindeki klasorleri rahatlıkla gorebiliyorsun ancak telefon hafızasını rehber kayıtlarını goremiyorsun ve telefonu senkronize edemiyorsun ama bununda cozumu basit data baglantısı bolumunde "hafıza kartı" yerine "tel hafızası ve hafıza kartını" secersen kutudan cıkan program sayesinde rahatlıkla baglantı yapabilirsin yanlız bu durumda removable disk olarak tanımaz sasırma. ama bence direk removable olarak kullanmak daha pratik diğerini sadece rehber yedeklemek için kullanabilirsin aslında rehber yedeklemek bu telefon için cok önemli onuda birazdan anlatırım.

    5)telefon direk video kaydı yapmıyor. ama buradaki e398 ciler forumunu takip edersen sana her konuda yardımcı olurlar ve telefonuna ekstra ozellikler kazandırabilirsin.sarjı fena degil ful mp3 dinlersen 2 gun sadece telefon olarak kullanırsan 5-6 gun dayanır.

    6)basskul arkadasın 4. maddede bahsettiği olayda dogru hatta bazen sen telefonu 3. çalışta açtıgını zannediyosun ama karsı taraf 5 kerede teli kapatıyor geri aramak zorunda kalıyosun.

    veee evet hep telefonun iyi yonlerinden bahsettim,şimdi gelelim fasulyenin zararlarına öncelikle basskul arkadasıma gecmiş olsun diyorum egerki telefonu motorola servisine gotureceksen bi daha zor cıkarısın cunku adamların prensibi "burası motorola burdan cıkıs yok" ben ankarada oturuyorum ankaradaki servis program yuklemekten baska hiç bir seyden anlamıyor ve bundan dolayıdırki 3 kere arıza cıkaran telefonum ankarada yapılamadıktan sonra 2 kere istanbula gitti ve toplamda 50-60 gun kadar istanbulda kaldı zaten bende en son telefonun board'u değişip geldikten sonra telefonu sattım yani telefonun özellikleri, karizması ve özelliklede ses kalitesi çok iyi yanlız servisine ve musteri hizmetlerine diyecek soz bulamıyorum istersen bunlarıda dusun bide dediğim gibi telefon rehberini kaydet yoksa telefon her servise gidip geldiğinde okadar numarayı tekrar yazmak zorunda kalırsın.




  • Çok teşekkür ederim gereken her şeyi öğrendim sanırım artık alabilirim telefonu.
  • cmanbaris arkadasa her konuda katiliyorum... hatta teknik servis konusunda da tamamen hakli.. ben de ankarada oturuyorum.. adamlara joystik bozuk diye werdim, 15 gün sonra aynen iade ettiler yaptik diyip..
    ama ne olursa olsun werilen parayi hakettiğini dü$ünüyorum... . çok da pahalı değil bence .. $u anda teknosa'larda bile 500 YTL civarında sanırım.. 2 ay önce karde$ime de aldım 390'a, (maltepe civarındaki bi dükkandan)..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.