Şimdi Ara

e46 için navigasyon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar e46 kasa bmw için navigasyon öneriniz nedir? Ben dynavin d99 androidli modeli düşünüyorum ama tecrübeleri olan arkadaşlardan bilgi almak çok daha iyi olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kendim cevap vereyim dynavin d99+ navigasyon aldım taktırdım, çok başarılı bir cihaz, herkeze rahatlıkla tavsiye edebilirim. Menü, kullanım özellikleri, hızı, ve plastik kalitesi gayet tatmin edici.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reddistic

    Kendim cevap vereyim dynavin d99+ navigasyon aldım taktırdım, çok başarılı bir cihaz, herkeze rahatlıkla tavsiye edebilirim. Menü, kullanım özellikleri, hızı, ve plastik kalitesi gayet tatmin edici.

    Merhaba, ben de e53 için multimedya cihazı bakarken bu modeli gördüm. Sakıncası yoksa birkac sey sormak isterim.
    1- Distribütörü usa elektronik diye bir firma görünüyor, siz nereden ve ne kadara aldınız, montajı aldığınız yer mi yaptı?
    2- Aracın yol bilgisayarı ile uyumlu mu yani yol bilgisayarı verilerini görebiliyor muyuz, direksiyon kontrolleri etkin mi?
    3-) Reklamında görsel park sensörü görünüyor, aracınızdaki park sensörüne uyumlu çalıştı mı?
    4- Usb girişi var mı, iphone veya samsung bağlama şansı var mı?
    5- Navigasyon olarak hangi haritayı kullanıyor, menü ve harita kullanışlı mı, güncelleme imkanı ne şekilde?
    6- Bluetooth yeterli mi, rehber görünüyor mu, direksiyon tuşlarıyla arama yapmak mümkün mü?
    Soru yağmuru için umarım kusura bakmazsınız, forumun bmw başlığında kimse cevap yazmıyor, bu nedenle ayrıntılı sordum. İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • reddistic R kullanıcısına yanıt
    Değerli arkadaşım hiç değilse memnuniyet noktasında "almayın, uzak durun" veya "sorunları varsa da alınabilir" demeniz dahi fikir verecektir. Cevap yazmasanız da canınız sağolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercangozum S kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim, uzun zamandır girmiyordum şimdi girince haberdar oldum sorularınızdan. Geç kalmış olabilirim ama faydasını görebilecek arkadaşlarda olabilir.

    1) Ben İzmir'de 3. Sanayide bir firmada taktırdım. Onlarda İstanbul'dan getirtti, tedarikçilerini tam olarak bilemiyorum. Montajını aldığım yer yaptı.

    2)ekranda yol bilgisayarı verilerini görebiliyorum ve direksiyon kontrolleri çalışıyor.

    3)Park sensörü uygulaması malesef benim cihazda yok, yazılımsal bir eklenti ve androidli modellerde var dediler, benimki windowslu ama arayüz aynı. Androidli modelde alabilirdim ama androidli taktıklarımızın hepsinde yazılımsal sorun yaşadık dediler bende windowslu tercih ettim.

    4) Usb, aux, ve ipod bağlantısı var. micro Sd kartta takabiliyorsunuz. Radyo çekimide gayet sorunsuz.

    5) Harita olarak başarsoftun haritası var, yazılım olarakda igo8 yüklüydü, ama ben igo primo yükleyip başarsoftun son haritasını satın aldım. Güncellemeyi denedim ama başarılı olamadım, bende bu yolu tercih ettim.

    6) Bluetooth olarak aracın orjinalinden daha başarılı. Rehber görünüyor. Direksiyondan telefon cevaplama ve kapatmak mümkün ama arama için cihazın ekranını kullanmak lazım. Cihazın telefon menüsüne tek tuşla girip aynı telefonunuzda olduğu gibi arayacağınız kişinin adını yazıp arama yapıyorsunuz.




  • E46 aracımda ben de D99 cihazı kullanmaktayım. Montajda bazı sıkıntılar yaşadığımdan şuan radyodabir sıkıntım var ve video oynatmak istediğimde araç hareket halindeyken bu özelliği kullanamazsınız diye hata veriyor. Bu hafta sonu tekrar montaja gidip kalan sorunları halledicem sanırım.
  • Montajın iyi yapılması önemli. Güvenebileceğiniz bir yerde yaptırın mutlaka. Ben radyo çekiminden yana bir sorun yaşamadım aracın orjinal anten sistemini kullanıyor zaten. Televizyon özelliği için ek anten gerekiyor ama ben televizyon bağlantısı yaptırmadım analog tv den verim alınamayacağı için, ama dijital yayın devreye girerse o zaman gidip montaj yaptıracağım. Hareket halinde video izlemeyi hiç denemedim açıkçası.
  • ayarlar-sürüş ayarı- uyarılar
  • 2005 316i satın aldım eski kullanıcısı sd kartını almış o yüzden navigasyon programı bulunamadı diye uyarı veriyor ve navigasyon çalışmıyor. Sd kartını nasıl nasıl oluşturabilirim programları nereden indirebilirim yardımlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.