Şimdi Ara

E72 mi ? HTC HD2 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba
    Ben daha önce hep nokia kullandım. Son 2 senedir telefonum N95 di. Şimdi ise yeni bir telefonum almak istiyorum ama kafam karışık.
    Nokia E72 ile HTC HD 2 arasında kaldım. Aralarında muazzam fiyat farkıda mevcut.
    Nette HTC ile güzel yorumlar var. E72 yorumları ise beni pek tatmin etmedi.
    Sizce yeni bir maceraya atılıp HTC mi alayım. Yoksa markama sadık mı kalayım?



  • Lütfen yardım arkadaşlar
  • HTC HD2... elimde olsa bende bundan alıcam da. o kadar veremiyorum, HTC Touch 2 alıcam 2 güne kadar. bence htc hd 2 diyorum.
  • bence hD2 e72 den cok cok ustun bir cihaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightGuardian -- 14 Temmuz 2010; 21:02:17 >
  • Hd2 e72 den üstün ama kullanımı zor bence. cihazı anlamak için en az 3 gününü vermen gerekebilir. bence e72 al. markana sadık kal
  • Tabii ki hd2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

    Hd2 e72 den üstün ama kullanımı zor bence. cihazı anlamak için en az 3 gününü vermen gerekebilir. bence e72 al. markana sadık kal


    bir yere yetiştiği yok zaten.. 2 3 gün otursun öğrensin. sonrasında bunu aldığın için çok dua edersin bana. hd2 inanılmaz bir özgürlük sağlıyor telefonda. hatta bir çok htc telefonu sana özgürlük sağlıyor. wm 6.5 tabi bunu sağlayan.
  • bence htc derim
  • tabiki hd2
  • Hocam öyle iki telefon yazmışsınız ki, ikisi de çok alakasız. İşletim sistemlerinden, media özelliklerine hatta hitap ettikleri kullanıcı profillerine kadar herşey farklı. Şimdi ben de herkes gibi büyük ekranına, dokunmatiğine aldanıp HD2 derim ama alıp pişman olabilirsiniz. Siz telefondan neler bekliyorsunuz önce bir onları sıralayın bakalım.
    Dediğiniz gibi aralarında muazzam bir fiyat farkı da var. Yani gidip minimum 1200 lira verdiğiniz telefonu 600 liralık kullanmaktansa, 600-700 arası bir ücret ödeyip o ayarda kullanacağınız bir telefon almak fiyat/fayda olarak daha makul.
  • tabiki hd2 çok daha üstün
  • hd2 ile kıyaslayacak başka telefon bulamadın mi :D
  • Ben HTC touch HD kullanıyorum ve süper HD2 de işlemci hızı daha da iyi arkadaşta gördüm elbette düşünmene gerek kalmadan HTC diyorum istersen HTC sitesine gir ve videolarını izle
  • HTC HD2 1500TL.Bence o fiyata çok daha güzel bi ürün alabilirsin.Ama ikisi arasında kaldıysan HD2 tabiki.
  • HD2 akar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk

    HTC HD2 1500TL.Bence o fiyata çok daha güzel bi ürün alabilirsin.Ama ikisi arasında kaldıysan HD2 tabiki.

    Kardeş resmi nerden buldun gerçekten güzelmiş bu arada o fiyata daha güzelini bulamazsın bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hantay


    quote:

    Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk

    HTC HD2 1500TL.Bence o fiyata çok daha güzel bi ürün alabilirsin.Ama ikisi arasında kaldıysan HD2 tabiki.

    Kardeş resmi nerden buldun gerçekten güzelmiş bu arada o fiyata daha güzelini bulamazsın bence

    Teşekkürler .Bence Google Nexus One,HTC Desire şu an için bu modelden daha iyi.Ama Desire ülkemizde yok.Ve sonbahar başı gibi N8,Samsung Galaxy,Iphone 4 gibi bi çok model çıkacak.Bence şu an için en doğrusu biraz daha beklemek .




  • Öncelikle ben bir telefonda video, fotoğraf, mp3 ve radyo dörtlemesinin bir arada olmasını isterim. n95 de bu özellikler var ama artık seneler geçti eskidi. Aynı özelliklere ve yeni jenerasyona uygun bir telefon almak istiyorum. Neden bu iki telefon karşılaştırdınız demişsiniz: Hd2 ile e72 alakasız olabilir ama bana teknosada bu telefonu tanıtmamış olsalardı zaten ben direk e72 alıp çıkmıştım dükkandan. Nette araştırdım ve beğendim. Arada 100-200 lira fark etse gene sorun değil ama 2 katı bir farka değecek bir telefon ise almak istiyorum. Sonuçta ben bir işadamı değilim. Tamamen benimki bir merak ve zevk meselesi ama telefonu aldığımda da 3 gün 3 gece uyumam çözer, tüm özelliklerini aktif kullanırım.
    Büyük bir ihtimal HD2 karar kılacağım.
    Herkeze tavsiyelerinden ötürü teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: canavarus


    Öncelikle ben bir telefonda video, fotoğraf, mp3 ve radyo dörtlemesinin bir arada olmasını isterim. n95 de bu özellikler var ama artık seneler geçti eskidi. Aynı özelliklere ve yeni jenerasyona uygun bir telefon almak istiyorum. Neden bu iki telefon karşılaştırdınız demişsiniz: Hd2 ile e72 alakasız olabilir ama bana teknosada bu telefonu tanıtmamış olsalardı zaten ben direk e72 alıp çıkmıştım dükkandan. Nette araştırdım ve beğendim. Arada 100-200 lira fark etse gene sorun değil ama 2 katı bir farka değecek bir telefon ise almak istiyorum. Sonuçta ben bir işadamı değilim. Tamamen benimki bir merak ve zevk meselesi ama telefonu aldığımda da 3 gün 3 gece uyumam çözer, tüm özelliklerini aktif kullanırım.
    Büyük bir ihtimal HD2 karar kılacağım.
    Herkeze tavsiyelerinden ötürü teşekkürler



    Şimdi uzun süre symbian kullanmış ve anladığım kadarıyla aldığı cihazı kurcalayıp her türlü geliştirmeyi seven bir kullanıcısınız. Bu durumda bir kere HD2 sizi üzecektir. Çünkü HD2 windows mobile 6.5 ve 7'ye yükseltilemeyecek.Halihazırda winmo6.5 için çok fazla uygulama vs yok.Geneli 6.1 versiyonundan uyarlananlar.E winmo 6.1'de de multitouch desteği yoktu dolayısıyla uygulamalar/oyunlar tam olarak randıman vermez.Zaten windows mobile için de çok fazla bir oyun/uygulama zengiliği yok. Bu telefonu çözmeniz için 3 gün 3 gece değil, 3 saat yeterli.Telefona en fazla yapabileceğiniz farklı arayüzleri olan romlar yüklemek olur.Çok fazla kurcalama şansınız yok.
    Kaldı ki HD2 biraz fiyasko oldu, pek beklenen etkiyi yaratamadı.Hatta forumdaki HD2 başlığını da inceleyebilirsiniz.

    Size şunu da belirteyim. Bir mağazaya girdiniz, bir ürüne baktınız araştırdınız beğendiniz.Tam bu sırada bir görevli geldi ve size, sizin baktığınız ürünle hiçbir alakası olmayan bambaşka bir ürün sundu, hem de iki katı fiyatına. İşte bu durumda acilen orayı terk etmelisiniz. Çünkü fiyatı çok yüksek olup, satamadıkları için ellerinde kalan ürünleri tavsiye etmeleri kaçınılmazdır. Bu saçma gelebilir ama inanın böyle. Şimdi o görevli gidip size bir blackberry veya samsungun herhangi bir klavyeli modelini tavsiye etse bir yere kadar kabul edilebilir, ama E72'ye bakan birine HD2??? Alakaya maydanoz.

    Neyse sonuca gelelim. Şimdi Kamera,Mp3 ve Radyo sizin için önemliyse tabiki E72 ve HD2 arasında HD2 demek en mantıklısı. Yalnız yukarıda anlattıklarımı dikkate alıp ne E72 ne de HD2 ile kısıtlamamanızı öneririm. Bir arkadaşın tavsiyesine uyup yeni gelecek farklı modeller için bekleyebilirsiniz.Bir hatırlatma daha, HTC Desire Türkiye'ye gelmeyecek, HTC'ye attığım maillerden aldığım cevaba dayanarak söylüyorum.




  • nokıadan hiç bir zaman şaşma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.