Şimdi Ara

E740 vs W810i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ekimin 15'inde samsung e740 aldım 370 ytl'ye.Ama tasarım harici hiç birşeyi beni memnun etmez oldu.En başlarda çok severek kullanıyordum şimdi ise daha üzerinden 1 ay geçmesine rağmen bıktım illallah ettim.Ses kalitesi,kulaklıktaki ses kalitesi çok iyi dışarı verişi berbat.w810i geçmedi elime kulaklık müthiş ses veriyor dışarıyor ise yine çok iyi veriyor diyorlar.Şimdi ben e740 satmayı düşünüyorum sizce satcağıma değermi daha 2 yıl garantisi var.

    her iki telefonuda kullananlar varsa bir yorum yaparlarsa sevinirim veya sadece w810i kullananlar.
    Kafamdaki sorular.Samsungun eksileri.

    Şarj
    Ses
    Tema
    Flaş
    otofocus
    Dışarıya ses verişi

    ikiside aynı fiyat satsam rahat şekilde alabilcem bu şartlara göre yorum yapacakları bekliyorum :)

     E740 vs W810i
     E740 vs W810i



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyR!sTaTe -- 20 Kasım 2007; 18:23:45 >







  • Arkadaşlar aranızda kullananlar var lütfen yorum yapsın
  • Dostum 3 aydır w 810i kullanıyorum daha önce nokia kullandım ve se ye hiç hoş bakmıyodum fakat,kullanınca gerçekten parasının karşılığını verdiğini anlıyosunuz.Şarjı tatmin edici bende personel hat var çok sık ve uzun görüşmeler yapıyorum 3-4 gün gidiyor 6630 umda 1-2 idi.Kulaklık sesi mükemmel,baslar beni şahsen tatmin ediyo bazı arkadaşlar dış sesi için yetersiz diyorlar fakat ben fazla kullanmıyorum genelde kulaklıktan dinliyorum.Kamerasıda emsallerine göre (2mp) otofokus ve makro modu ile ön plana çıkıyor se topiğinden çekilmiş fotolara bakabilirsin bence 2mp bir kamera için harika bir performansı var,flaş biraz yetersiz gibi fakat iş görüyo.Almayı düşünüyorsan şiddetle tavsiye ederim
  • arkadasım w810i kullanıyorum.E740 hic kullanmadım hicbir arkadasımda da yok.sadece telefoncularda gordum ve fotograflarını.gayet şık bir cihaz.

    kulaklık sesi gercekten iyidir kendi hpm-70 kulaklıgı da cok kaliteli.daha iyisini istersen cx-300 veya ep-630 alabilirsin.yalnıs dısarıya verdigi ses muthis falan degildir.kalitelidir ama bazı diger telefonlara gore nispeten kısıktır ve ben bunu bilerek aldım cunku zerre kadar onemi yok.adı ustunde walkman telefon.

    şarj olarak 2 saat kadar muzik dinliyorum,fotograf cekiyorum,konusuyorum,mesaj yazıyorum suana kadar 3 gunden az gitmedi hic.burada dikkat etmen gereken ilk 4-5 sarjı tamamen bosaltıp doldurman yani telefon kapanana kadar.

    sesi acıkladım zaten.kulaklık sesi cokiyi dısa verdigi ses de iyi ama cok yuksek degil.mp3caları ve RDS radyosu da cokiyi.

    tema olarak da cok zengindir bircok flash tema yukleyebilirsin.w810i topigine bakarsan gorursun herturlu tema oyun ses arttırıcı acousticler cam driverler vs. yuklenebiliyor.

    çift ledli flaşı var sıfır ısıkta dahi foto cekebiliyorsun artı surekli yakabiliyorsun fener gibi kullanmak icin.dahası video cekerken de aydınlatıyor videosu cokiyi olmasa da.harici flash da ekleyebilirsin.

    autofocus ve makro mevcut ve sunu rahatca soyleyebilirim, bırak 2MP telefonları bazı 3 MP telefonlardan bile iyi ceker.foruma bakarsan da cekilmiş foto orneklerini gorebilirsin.ben sahsen bekledigimin cok ustunde fotograf kalitesi buldum.sebebi de kullanılan kaliteli lens diye dusunuyorum.ışıgı cok guzel alıyor.4.8 mm lens genişligi var.

    E740 satıp almaya deger mi?bu tartısılır.keske hic almasaydın samsung o zaman kesin deger derdim .suan satarsan bir miktar zarar girebilirsin.o yuzden herzaman telefon veya baska bir cihaz almadan once arastırmakta fayda var.ne istiyorum ne bekliyorum alacagım cihazdan , bana ne verebilecek gibi.




  • E740 satıp almaya deger mi?bu tartısılır.keske hic almasaydın samsung o zaman kesin deger derdim .suan satarsan bir miktar zarar girebilirsin.o yuzden herzaman telefon veya baska bir cihaz almadan once arastırmakta fayda var.ne istiyorum ne bekliyorum alacagım cihazdan , bana ne verebilecek gibi.
    _

    Evet arkadaşım araştırmadan aldım e740'ı biraz aptallık ettiğimi fark ettim.100 ytl kadar zarara gireceğim.Ama gerçekten değecekse değiştireceğime 100 ytl 'yi önemsemem.
  • anladım sağlık olsun.aslında hepimiz,ben dahil, zaman zaman bunu yapıyoruz.hatta arastırsak bile yapıyoruz.onceden arastırdıgımız almaya niyetlendigimiz telefonu almak icin gidiyoruz magazaya.sonra orada gordugumuz baska bir model tasarımıyla bizi cezbediyor ve vazgecip onu alıyoruzbelki pisman oluyoruz belki olmuyoruz ama yapıyoruz işte.

    w810i iyi bir multimedya telefonu f/p oranı yuksek.daha ince daha yeni ve birkac artı ozellik istersen w610i ye de bakabilirsin.yalnız bir parca daha kotu foto ceker.kanımca da artı ozellikleri aradaki fiyat farkına değecek ozellikler değil.secim senin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: colourofthelife

    anladım sağlık olsun.aslında hepimiz,ben dahil, zaman zaman bunu yapıyoruz.hatta arastırsak bile yapıyoruz.onceden arastırdıgımız almaya niyetlendigimiz telefonu almak icin gidiyoruz magazaya.sonra orada gordugumuz baska bir model tasarımıyla bizi cezbediyor ve vazgecip onu alıyoruzbelki pisman oluyoruz belki olmuyoruz ama yapıyoruz işte.

    w810i iyi bir multimedya telefonu f/p oranı yuksek.daha ince daha yeni ve birkac artı ozellik istersen w610i ye de bakabilirsin.yalnız bir parca daha kotu foto ceker.kanımca da artı ozellikleri aradaki fiyat farkına değecek ozellikler değil.secim senin


    Alimmi almayimmi kararı sen ver =)
  • W810i kullanıcı memnuniyeti en üst seviyede bir cihazdır.Bu kullanıcı yorumları sabitlenmiştir.

    W810i al, sonra kafanı vurma duvarlara.
  • arkadasım ben sadece dusuncelerimi soyleyebilirim kararı ancak sen verebilirsin.kaliteli mp3 ve radyo dinlerim, fotograf cekerim dersen w810i.samsung almamıs olsaydın yani daha eski bir model telefonun olsaydı hic dusunmez al derdim ama suan zaten bir telefonun var.bir miktar zarara da gireceksin.

    karizmatic arkadasımızın dediği gibi kullanıcı memnuniyeti ve fiyat performans oranı cokiyidir w810i nin.tek dezavantajı belki videosu cokiyi degildir.sanıyorum sen tasarımından dolayı almışın samsungu.ee haksız da degilsin şık bir telefon.w810i de bana gore gayet şık guzel bir telefondur.samsungdan da bana gore cok daha kalitelidir bircok acıdan.

    ahh işte bu kararsızlık yok mubana gore deger degistirmeye ama sonra gelip de bana kızma sen soyledin diyehatta imkanın varsa w810i al eline bak kulaklıkla muzik dinle biriki fotograf cek menulerine bak.samsungdan sonra cennete gelmiş gibi hissedebilirsin.




  • tabiki de w810i alınır ben kullanıyorum müthiş bir telefon
  • MyR!sTaTe -> Cevap: -- Yeni -- SAMSUNG E740 >>Satışta<< (17 Ekim 2007; 15:38:12)

    Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş .

    W810 da kullandım şimdide E740 kullanıyorum.

    Se'den çok daha iyi bir telefon.


    MyR!sTaTe -> Cevap: -- Yeni -- SAMSUNG E740 >>Satışta<< (25 Ekim 2007; 15:49:59)

    Bence estetik yönünden ve navigasyon tuşu ile sE'den iyi.
    740ın Se ye göre çok + sı var ama Se nin yok...




    sırf merak ettim bu telefona bakmak icin E740 forumuna girdim. aa bir de ne goreyim.ehh be arkadasım madem 2 telefon da var veya kullandın w810i onceden niye soruyorsun bize.hem bak E740 cok begenmisin.onemli olan da o.
  • keşke yapmasayadınız diyebilirdiniz ama benimde böyle bir yazı olduğundan haberim yok 1-2 arkadaşım şifremi biliyor arkadaşlar.Arkadaşlarım arasında samsung 740 kullananlar var.
    Neyse geçelim orayı.
    _

    Bilsem heralde sormazdım arkadaşlar.
    colour senin tavsiyene uyarak w810i siparişi verdim. e740'ıda 100 ytl zararına sattım 270 ytl'ye sattım.
    İnşallah çok memnun olacağım bir telefon olur.tavsiyeleriniz için çok tşk...
  • anladım peki.

    hayırlı olsun .gule kullan iyi gunlerde.memnun olacagına eminim aam renkler zevkler tartısılmaz tabii

    bu arada izlenimlerini bizimle paylasırsan memnun oluruz iki telefon arasındaki kıyaslamayı vs.hem bu iki telefon arasında kalanlara da yardımcı olmuş olursun.amaç burada paylasmak zaten bilgiyi tecrubeyi dusuncelerimizi
  • Evet bugün kargoyu aradım, buranın dağıtımı sonra yapılcakmış yarın veya diğer gün elinizde olur dediler.Telefon elime geçince 1-2 saat kurcaladıktan sonra hemen buraya arasındaki farkları yazıcam 1-2 kişi daha görmüştüm böyle durumda olan.
  • hmm internetten aldın demek.umarım guvenilirdir.bu konuda cok şikayet oluyor cunku internetten alısverisler hakkında.gorerek almak herzaman daha iyidir.kullanılmış veya kacak telefonları hatta hatta bozuk telefonları bile gonderebiliyorlar bazen.telefon hakkında sikayeti olanların cogunlugu internetten alanlar benim cevremde.sadece bu telefon degil hemen her telefon,elektronik cihaz icin gecerli bu.neyse kafanı bulandırmıyım

    hayırlı olsun
  • hepsiburada'dan aldım inşallah sorun olmaz şimdi bi başım döndü.
  • e740 ın tasarımı bence berbat
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MyR!sTaTe

    hepsiburada'dan aldım inşallah sorun olmaz şimdi bi başım döndü.

    donmesin.pozitif dusun.hepsiburada iyi bir site bildigim kadarıyla.ben birsey almadım ama alan arkadaslarım var.pek bir sorun olmadı.

    e740 tasarımı bence berbat degil gayet hoş ama ozellik olarak pekiyi degil.
  • Tasarımı bence çok güzel ama özellikleri çok kötü....
  • şu w810i yi sırf uzuca aldığım için severek kullanıyorum ayrıca özellikleri baya bi tatmin ediyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.