Şimdi Ara

EA’nın büyü destekli FPS oyunu Immortals of Aveum'un çıkış tarihi ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EA’nın büyü destekli FPS oyunu Immortals of Aveum'un çıkış tarihi ortaya çıktı
    Call of Duty ve Dead Space'in yaratıcıları tarafından yapılan Immortals of Aveum, büyüyle sarmalanmış, çatışmalarla dolu tamamen fantezi bir evrende geçen bir oyun konumunda. Ascendant Studios tarafından geliştirilen ve EA Originals markası altında piyasaya sürülecek olan Immortals of Aveum’un çıkış tarihi resmi olmasa da büyük oranda belli olmuş durumda.



    Immortals of Aveum, Temmuz'da çıkabilir



    2022'de The Game Awards’ta gösterildikten sonra sessizliğe bürünen Immortals of Aveum’un 20 Temmuz 2023’te çıkacağı iddia ediliyor. İddianın kaynağında ise nadiren yanılan billbil-kun bulunuyor. Öte yandan oyun hakkında şimdiye kadar yayınlanan tek tanıtım videosunda zaten Immortals of Aveum’un 2023’te çıkacağı belirtiliyordu ancak net bir tarih yoktu.






    Merkezi California'da bulunan Ascendant, orijinal Dead Space'inin yanı sıra Sledgehammer'ın Call of Duty oyunları Modern Warfare 3, Advanced Warfare ve World War 2'de yaratıcı yönetmenlik yapmış olan CEO ve oyun yönetmeni Bret Robbins tarafından kurulmuş bağımsız bir stüdyo. Stüdyonun web sitesine göre, Telltale's The Walking Dead, Marvel's Spider-Man, Borderlands, The Wolf Among Us, Mafia, Tomb Raider, Gears of War, Metal Gear Solid, The Elder Scrolls, Call of Duty, Dead Space ve Bioshock gibi sevilen serilerde çalışmış kişiler ekibi oluşturuyor.



    Ayrıca Bkz.Tekken 8 Crossplay desteğine sahip olacak



    Unreal Engine 5 ile inşa edilen Immortals of Aveum'un PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyunun genel yapısı hakkında net bilgiler yok fakat yapılan açıklamalardan anladığımız kadarıyla FPS + büyü tarzında bir oyun bizleri bekliyor. Kaynağın güvenilirliği göz önüne alındığında yakında Immortals of Aveum'tan daha fazla bilgi alacağız gibi duruyor.






    Kaynak:
    https://www.gamesradar.com/magic-fps-immortals-of-aveums-release-date-leaks-online/







  • Editör olma yolunda giden arkadaşlar... rica ediyorum başlık vs koyarken okuyun yazdıklarınızı. Büyü destekli nedir abicim ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

    google translate copy paste yapıp yapıştırıyorlar..

  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt
    benim evdeki asa uzun süredir yatıyordu bu sayede kullanabileceğim D

  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

    Bu Metin bir yerlerden torpilli sanırım. Gün Oksay'ın yeğeni falan muhtemelen. Her paylaştığı haber böyle. Hiç umrunda da değil. İşini çok önemseyen birisi belli ki.

  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt
    Geliştirici stüdyo "first-person magic shooter" terimini kullanıyor. Böyle bir oyun türü duymadım, ki yok da zaten. Oyunun gündemde olması ve haberlere çıkma nedeni de böyle bir argümanla geliyor olması.

  • Metin Yasir Akpınar kullanıcısına yanıt
    "Büyü destekli FPS" değil de "büyü temalı FPS" gibi bir çeviri daha doğru olurdu sanki.

  • Metin Yasir Akpınar kullanıcısına yanıt
    Kullandığı terim ile sizin çeviriniz gene ters. Büyü destekli ?
    Biraz eleştirilere kulak verirseniz bu hayatta daha kaliteli iş yapma şansınız doğacaktır.
    Ancak yazım tarzın ve bu iş böyle yapılır edasıyla kurduğun cümle, Donanım haberin çıtasını yükseltmek yerine düşürmekte.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.