Şimdi Ara

EA Sports FC 24 [SWITCH ANA KONU] - TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ahaotex Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EA Sports FC 24 [SWITCH ANA KONU] - TÜRKÇE


    EA SPORTS FC 24 - Ön Sipariş Fragmanı - Nintendo Switch


    EA Sports FC 24 [SWITCH ANA KONU] - TÜRKÇENintendo of Americayoutube
    EA SPORTS FC 24 is coming to Nintendo Switch on September 29, 2023! Pre-order today: https://www.nintendo.com/store/products/ea-sports-fc-24-switch// EA SPORTS FC 24 is a new era for The World’s Game, with PlayStyles optimized by Opta and a revolutionized Frostbite Engine powering the most true-to-football experience ever, plus a full Ultimate Team experience which welcomes women’s footballers to the pitch, VOLTA FOOTBALL, and Clubs now all on Nintendo Switch. #EASPORTSFC #NintendoSwitch Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! http://www.nintendo.com/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/NintendoAmerica Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=ove7rc4dFRs

    -


    Kulübe katıl


    "EA SPORTS FC 24, Dünyanın Oyununda yeni bir dönem: 19.000'den fazla tam lisanslı oyuncu, 700'den fazla takım ve 30'dan fazla lig, şimdiye kadar yaratılmış en özgün futbol deneyiminde bir arada oynuyor.


    Her maçta benzersiz gerçekçilik sunan iki ileri teknolojiyle kendinizi oyuna daha yakın hissedin: Opta tarafından optimize edilen PlayStyles ve EA SPORTS tarihinde ilk kez Switch'te EA SPORTS FC 24'e güç veren devrim niteliğindeki Frostbite Motoru.

    PlayStyles, Opta ve diğer kaynaklardan gelen verileri her oyuncunun gerçekçiliğini ve bireyselliğini artıran imza yeteneklerine dönüştürerek sporcuları boyutlandırır.

    Devrim niteliğindeki Frostbite™ Motoru, Dünyanın Oyununu gerçeğe yakın ayrıntılarla sunarak her maça yeni bir sürükleyicilik düzeyi getiriyor.


    EA SPORTS FC 24 aynı zamanda Switch'e tam bir Ultimate Team deneyimi sunuyor: yepyeni Ultimate Team Evolutions ile kulüp efsaneleri geliştirin ve oyuncularınızı geliştirin ve hayalinizdeki XI'i oluştururken kadın futbolcuları erkeklerle birlikte sahaya davet edin.

    Rakiplerde, çevrimdışı olarak Squad Battles'da veya Şampiyonların en iyilerine karşı becerilerinizi test edin, ayrıca Görevleri tamamlayın ve Dostluk Maçlarında sıradan bir şekilde yarışın.

    Veya Kulüpler ve VOLTA FOOTBALL'da sahaya çıkın, kendi Pro'nuzu kişiselleştirin ve yıl boyunca arkadaşlarınızla oynayın.


    EA SPORTS FC 24, futbolun daha yenilikçi geleceğinin bir sonraki bölümüdür.


    -


    Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2023

    Tür: Spor

    Dağıtıcı: EA Canada

    Geliştirici: Next Level Games


    Nintendo Linki: https://www.nintendo.com/store/products/ea-sports-fc-24-switch/


    -


    Ekran Görüntüleri:


    EA Sports FC 24 [SWITCH ANA KONU] - TÜRKÇE


    EA Sports FC 24 [SWITCH ANA KONU] - TÜRKÇE


    EA Sports FC 24 [SWITCH ANA KONU] - TÜRKÇE


    EA Sports FC 24 [SWITCH ANA KONU] - TÜRKÇE





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Eylül 2023; 14:57:58 >







  • EA SPORTS FC 24 - Player Ratings Trailer - Nintendo Switch


    EA Sports FC 24 [SWITCH ANA KONU] - TÜRKÇENintendo of Americayoutube
    Pre-order EA SPORTS FC 24 on Nintendo Switch: https://www.nintendo.com/store/products/ea-sports-fc-24-switch/ Using real-world data from players across the world, EA SPORTS FC 24 has revealed its Player Ratings! Check out all the highlights and get ready to build your Ultimate Team when EA SPORTS FC 24 launches on Nintendo Switch on September 29. #NintendoSwitch #EASPORTSFC24 Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! http://www.nintendo.com/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/NintendoAmerica Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=aRdWtoZB3NM
  • Merhabalar oyuna switch olarak tr geldi diye biliyorum bütün ülke shoplarında tr midir acaba sırf bu oyundan dolayı nintendo alıcam tr olmazsa çok üzülürüm
  • mayding kullanıcısına yanıt
    İnternette korsan sitelerinde oyunun tek dosyası mevcut Avrupa Amerika Japonya Asya hepsi tek bi ID numarasına sahip büyük ihtimalle nereden alırsanız alın TR olacaktır diye düşünüyorum, iade etme gibi imkanınız varsa alıp bakar yoksa iade edersiniz ama yüksek ihtimalle tr vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayding

    Merhabalar oyuna switch olarak tr geldi diye biliyorum bütün ülke shoplarında tr midir acaba sırf bu oyundan dolayı nintendo alıcam tr olmazsa çok üzülürüm

    Bu oyun için switch alınır gerçekten hem elde hem tv de oynamadı keyifli

  • Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bugün geldi cihaz elime eve geçince ilk işim indirip denemek asıl alma amacım her yerde fifa oynayabilmek arada arkadaşlar geliince filan beraber oynama düşüncesi çok güzel
  • mayding kullanıcısına yanıt

    Hocam çadıra bile gitsen 2 kişi fifa 24 atarsınız


    ama ps4 Va taşıması işkence

  • 2 gündür oynuyorum almayı düşünenler için 1-2 bilgi aktarayım


    oyun maç esnasında akıcılık bariz bir şekilde düşük ama oynama zevkini çok düşünmüyor.


    menü ise bariz bir şekilde kötü takılıyor zor açılıyor bu neslin oyunu olmadığını belli ediyor, hatta mağaza olsun online güncellemeler olsun bazen girmiyor bazense atıyor.


    ama sonuç olarak her şeye rağmen her yerde maç yapabiliyor olmak harika, 2 gündür elimden hiç düşürmeden oynuyorum.

  • Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Nintendo Switch+ Tanışabilir Projeksiyon ile her yerde oynarsın
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.