Şimdi Ara

Easy Game FTW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bu işin içinden çıkamıyorum arkadaşlar. Yani aklım mantıgım almıyor böyle bir şeyi. Çaresizim lütfen yardım..

    Soru ise şu : Rakibini easy methodla alaşağı etmek ne kadar zevk verir?

    ŞAKA 1 !

    Örnek olarak İce Mage ! Vuramaz kii vuramaz kii

    Bu talent buildine sahip oyuncular ne zevk alıyor? Yani demek istediğim bi maçta karşındaki hangi class olursa olsun Ice mage i kesmesi imkansıza çok yakın. Eğer latency yoksa Ice mage in alamayacagı oyuncu çeşit sayısı 2 yi geçmez.İstediği class istediği talent farketmez. Survival olarak bir ice mage in elindeki skiller ise şunlar ;

    Frost nova , Blink , Ice Barrier , Mana Shield , Ice block , Sheep , Cold Snap + Ice blok , Pet , Counter spell .. Bu kadar survival skill neden bi mage de olsun anlıyor değilim açıkcası. Warlock yada Shadow Priest zor da olursa bu class ı alabilir. Bi kere adam combattayken instant olarak pet çıkarıyor ve bu pet 600 600 vuruyor. Eğer pet inlife ken ice block kullansan ve sırf gıcıklıgına beklesen..3-4k damage yapar. Şu an çok çok saglam bi kararkterin %25 i normal bi karakterin %40 ı ezik bi karakterin %60 HP sini direkt olarak alıyosun.. Melee classları konusmaya gerek yok zaten.. Ice mage i kesebilecek hiç bir melee class yoktur.Gerçekten gözle görülür bi gear farkı olması lazım ki yine de sanmıyorum.. :)

    Herhangi bir Ice mage e sesleniyorum.. FIRE MAGE OLDA GEL BAKALIM GORELIM PRO GAMERLIGINI !!!

    Tüm bunları yaptıktan sonra "Oyuncuyum diye ortalıkta gezerler" sen de merciless ine bakarak iç çekersin.. Evet bu blizzardın biz nooblara yaptıgı bir şaka sadece..



    Başka bir örnek olaraksa affly lock ! Feel my DOTs

    Aman tanrım ne güçlüler... Bu class seni DOT MANYAĞI yaparken sen skill vurmaya çalışıyosun.. Bide macroları var arkadaşların ; 5i bi yerde macrosu. Hediye gibi asarlar boynuna senin. Sen daha skille ilk basışında potansiyel olarak 4-5 k damage i yersin.. Bide petleri var tabi bunların.. Sanki çok ezik bi class ya !! Pet lazım adamlara. E cloth giyiyolar sonuçya.. kodummu oturtuyosun adamlara her halde ! :O Oyundaki en yüksek HP ye sahip class olmasından bahsetmiyorum bile. Bide bu adamlar o kadar savunmasız ki Healthstone kullanırlar ki ben critlemeyen Healthstone görmedim :)
    Arenada da bi moda var şimdi.. bu lanet olası 1dk lık zamanda adam bir peti çıkartıyo onu öldürüp kendine shield atıyo.Sonra diğer peti çıkartıyo. Nası yaa O.o ( Bunu acemi bir lock iş üzerindeyken gözlemlemiştik arenada..) Zaten fear deathcoll bunlardan bahsetmiyorum bile.. Ha aklıma gelmişken.. Blizzard baktı ki lockları bitek ICE MAGE kesebiliyor gitti Counterspell koydu :) Allahım aklıma mukayet ol

    Hey! Lock efendiii !! Git bi respec yapta destruction ol ! Gözün kesiyosa tabi..yoksa Blizzin karşısında boynumuz kıldan ince..

    Bu yazdıklarımın amacını kimse saptırmasın lütfen.. Bu olay şuna benziyor.. Online olmayan bi oyunda GODMODE yazark hiç ölmeden önüne geleni öldürmek mi daha zevkli yoksa Oyunun hakkını vererek Zamanlamanı , Canını , mananı yani tüm direkt ve dolaylı etkileri stratejine yansıtarak mı oynamak daha iyi ? Ben ikinci yolu seçiyorum hep de o yüzden yazdım bunları..

    İnşallah bir gün oyunun yarısı affly lock yarısı Ice mage olurda bakar kalırız !

    Sen hangisini seçerdin ki?

    Hoşçakalın...







  • bence biraz ara ver oyuna :D
  • bana şahsen zevk vermiyo.aff warlock kadar ölü pvp olamaz ya
  • Hunterları hiç katmıyorsun.. Herkes hunterları gözardı ediyor, ancak iyi bir hunter raikip 3 saniye içinde alaşaa edebilme ozelliğine sahip heleki bm, beast withini acıtmı ve fear yer nede cast yaptırır...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Frontlines

    Hunterları hiç katmıyorsun.. Herkes hunterları gözardı ediyor, ancak iyi bir hunter raikip 3 saniye içinde alaşaa edebilme ozelliğine sahip heleki bm, beast withini acıtmı ve fear yer nede cast yaptırır...



    Yok bea hunterları o kadar büyütme bence ice magi ve lock yanında çok masum kalıyorlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _Agwe_


    quote:

    Orjinalden alıntı: Frontlines

    Hunterları hiç katmıyorsun.. Herkes hunterları gözardı ediyor, ancak iyi bir hunter raikip 3 saniye içinde alaşaa edebilme ozelliğine sahip heleki bm, beast withini acıtmı ve fear yer nede cast yaptırır...



    Yok bea hunterları o kadar büyütme bence ice magi ve lock yanında çok masum kalıyorlar.


    dediğim gibi, yadırgamaya devam edin :>
  • bana göre arcane+fire frosttan cok daha güclü. en azından frost yavas yavas kesio bide lockları ice mage kesemez ancak fire sanslıysa keser(watera karsı banish atınca bi frost 10 k hpyi zor götürür+ii bi fireın pyro criti 6 k ya yakın vuruo ignitela en az ve eger trinket varsa lockta+felhunter varsaki mecburen spell lock yapacak bekle 4 snye ztn daha yeni ticklemeye baslio dotlar sonra feardayken trinket bas counter silence poly at arcane power+trinket+fireball+instant pyro+fireblast ztn ondan sonra pek canları kalmıo daha blastwavede var hala ölmüosa frost nova+ice lance ztn fireda kolay kolay frost nova,ice lance ata ata kırılmıo o zamana dek fireblastte doluosuccubus varsa ud isen will deilsen trinket bas poly+kurtulursa gene poly 5 saniyede hangi lock peti olursa olsun sana saldırıken 1 tane fireball atarsın) hele arenada tam makara oluo fire+arcane mage healerı saniyede kesiosun bazen palalar bubble bile acamiolar ama firein ice mage gibi oynama zevki yok yerinde dur castle veya gir diplerine instantları cak birini veya ikisini öldür mana bitsin öl ice daha atraksiyon oluo daha ii oynamayı gerektirio




  • quote:


    bence biraz ara ver oyuna :D
  • Git bi çay koy
  • Bahsettiğin olay wow un pvp dayalı bir oyun olmamasından kaynaklanıyor.
    Ama Wotlk ile herkeze 1 er talent daha gelecek. Ozaman var olan talentlerle oynama yaparak yada yeni talentin skillerini pvp ye göre verirlerse denge kurulmuş olacak. Bekliyoruz hayırlısı.
  • kasma hocam o kadar
  • hersey guselde soylemek istedigim henuz demonology warlocku kesen bi mage gormedim. goren yada kesen nasıl oldugunu anlatsın bi zahmet.
  • Aynı şekilde bende bir lock olarak blizzardın yaptığı dengesizliğe ortak olmıyarak easy mod diyebiliceğimiz herzaman standart prosedürün uygulandığı demon-aff talentini almadım.. belki daha avantajsız oldum ama en azından destructionla gerçekten zevk alıyorum.. öbür türlü kimi görsen standart felguard sal, dot at drain, life yap taktiği bana göre değil.. topici açan arkadaşın isyanını anlıyorum haklıdır vesselam :)
  • Ice mageleri saglam warriorlar yaklıyorlar...yakalayınca da acımıyorlar gordugum kadarı ile...
  • ice mage imba melee karşı hele bugün 2 ice mage çıktı arenada karşımıza şaka gibi tiksindim resmen pvpden.
    Rogue eskiden stun ediyodu iyi güzelde bukadar dmg yapmıyodu.Şimdi hem stun ediyo stundan çıkarmadan bide kesiyo
    Soul link warlock a diyecek söz yok zaten adamlar gm modunda dolaşıyo.Sal felguardı kessin rogue yi.Diğer classlar hikaye zaten ona göre.

    Shaddack:Gerçekleri tarafsızca söylediğin için tebrik ediyorum seni
  • quote:

    Orjinalden alıntı: killerdevill

    bana şahsen zevk vermiyo.aff warlock kadar öl¨¹ pvp olamaz ya


    Ondan sonra rating kalır öle 1445te Destruction diğerlerine göre çok dayanıksız.. Sende biliosun bunu artık Aff. dönn
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shaddack

    Aynı şekilde bende bir lock olarak blizzardın yaptığı dengesizliğe ortak olmıyarak easy mod diyebiliceğimiz herzaman standart prosedürün uygulandığı demon-aff talentini almadım.. belki daha avantajsız oldum ama en azından destructionla gerçekten zevk alıyorum.. öbür türlü kimi görsen standart felguard sal, dot at drain, life yap taktiği bana göre değil.. topici açan arkadaşın isyanını anlıyorum haklıdır vesselam :)

    hehe durumun farkında olan warlocklar görebilmek güzel :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shaddack

    Aynı şekilde bende bir lock olarak blizzardın yaptığı dengesizliğe ortak olmıyarak easy mod diyebiliceğimiz herzaman standart prosedürün uygulandığı demon-aff talentini almadım.. belki daha avantajsız oldum ama en azından destructionla gerçekten zevk alıyorum.. öbür türlü kimi görsen standart felguard sal, dot at drain, life yap taktiği bana göre değil.. topici açan arkadaşın isyanını anlıyorum haklıdır vesselam :)


    aynen olay destructionda.. geçen bir sl sl yapayım dedim talentleri bakalım cıplakken saglam gearli eleman kesebilecek miyim diye, başardım. yakında bir pvp ?! vidyosu yapıp wow-europe forumlarına koyucam anlasınlar da nerflesinler :)..
    vidyonun adı da hazır: naked warlock versus alayı :)

    şu macroyu yapıp kolay bir yere koyunca mage priest dinlemiyosun(silence silmek gibi güzel bi olay var mı yav):)
    /cast [pet:fel hunter, target:player] devour magic /yanında 20sncdli trinket taşıyo gibi :=

    bu arada warlockun fel armoru(100spelldmg+ gelen healin miktarını %20 arttırır, talentle bu degerler %30 artıyor) affliction (demonuda güclendiriyor ama minionunu)warlocku asırı güclendiriyor buff silebilecek bir karakteriniz varsa silin. buda bir tip(ipucu) olsun.




  • Frost mage konusunda haklısın, aff lock konusunda da haklı olduğun kısımlar var fakat tümüyle değil. Aff lock aff/demon lock kadar dayanıklı değildir (zaten o specde adam gibi dmg olmuyor ama teke tekte melee'lere karşı çok iyi) O yüzden frost mage sanma aff locku. Fear dediğin 10 saniye artık zaten, fear etkisi yaratan spellerimiz dışında başka savunma spellerimiz yok. Ayrıca dest lock kağıt gibidir. Git succubusu kes çat diye, adamın teş savunması nether prot kalsın. O da proclarsa... Roglara karşı succ'suz kolay kolay iş yapamaz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shinyo

    bana göre arcane+fire frosttan cok daha güclü. en azından frost yavas yavas kesio bide lockları ice mage kesemez ancak fire sanslıysa keser(watera karsı banish atınca bi frost 10 k hpyi zor götürür+ii bi fireın pyro criti 6 k ya yakın vuruo ignitela en az ve eger trinket varsa lockta+felhunter varsaki mecburen spell lock yapacak bekle 4 snye ztn daha yeni ticklemeye baslio dotlar sonra feardayken trinket bas counter silence poly at arcane power+trinket+fireball+instant pyro+fireblast ztn ondan sonra pek canları kalmıo daha blastwavede var hala ölmüosa frost nova+ice lance ztn fireda kolay kolay frost nova,ice lance ata ata kırılmıo o zamana dek fireblastte doluosuccubus varsa ud isen will deilsen trinket bas poly+kurtulursa gene poly 5 saniyede hangi lock peti olursa olsun sana saldırıken 1 tane fireball atarsın) hele arenada tam makara oluo fire+arcane mage healerı saniyede kesiosun bazen palalar bubble bile acamiolar ama firein ice mage gibi oynama zevki yok yerinde dur castle veya gir diplerine instantları cak birini veya ikisini öldür mana bitsin öl ice daha atraksiyon oluo daha ii oynamayı gerektirio


    Bilmiyorsun bir lock olarak bitarafımla gülüyorum sana....




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.