Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.882
Cevap
195
Favori
286.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tinnitus T kullanıcısına yanıt
    Aynı sekilde cihaz offline uygulama iptal sadece üstündeki düğme ile temizlik yapiyor ben çözümü simdi al Şubat’ta öde kampanyası ile roborock alarak hallettim.
  • _mabolla_ _ kullanıcısına yanıt

    Modemi kapatıp açtım. Cihazı tekrar tanıttım ve harita oluşturdum. Telefon wifi’ye bağlıyken kesinlikle uygulamaya giremiyorum. Hücresel bağlantı ile bazen ulaşıp komut verebiliyorum. Gerçekten sinir bozucu.

  • tinnitus T kullanıcısına yanıt
    Türkiyeden erisen kullanıcıların bulunduğu sunucularda bir problem var gibi geldi. Bu tür problemler yoktu hatta bir ara uygulamayı sorunsuz Türkçe bile kullanıyordum. Bir gün ne yaptılarsa güzelim cihaz tam kapasite ile kullanılmaz oldu. Haritada sürekli kendini kaybediyordu. Sonra robotu odanın ortasına koyuyordum düğmesi ile çalıştırdığımda haritada yerini buluyordu bu şekilde çalışıyordu. Malzeme kalitesine temizliğine diyecek bir şeyim yok ama yazılım gercekten çöp hatta yazılım da degil. Sunucu tarafı berbat ötesi. Ben de bugün son bi kez harita çıkarttım ama wifi ile hiç bir sekilde bağlanamıyorum. Eskiden Turknet kullanıyordum simdi superonline acaba iss kaynaklı mi bilmiyorum. Anlayamadım bu kadar uğraşmaktan sıkıldım 6 taksit roborock siparisi verdim umarım yazılım tarafı roborockta bu kadar yoktur. Benim robotun da evovacs t9 aivi satılığa civardım uğraşmak isteyen birine vericem artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mabolla_ -- 1 Ocak 2024; 21:58:11 >
  • _mabolla_ _ kullanıcısına yanıt
    Bir senedir her fırsatta söylüyorum Ecovacs pişmanlıktır.
  • CES öncesi Ecovacs'ın tanıtım toplantısındayım ve firmanın nihayet özüne döndüğünü görüyorum.

    Yıllar öncesinde dik süpürge + robot karmasını çıkartmış, onbinlerce satmış ama sonradan kaldırmıştı.

    Şimdi yepyeni Ecovacs Omni X2 Combo ile yeniden bu formülü piyasaya çıkartıyor CES ile.



    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler
    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler




  • Ecovacs t9 avi var elimde anakarti yanmış. Hic kullanamadım. Ali ekspersten bu şekilde elimde kaldi. İlginen biri olursa yaptiriim kullanırım derse. Konuşabilirim

  • Hocam selamlar. Emektar ozmo 950’nin onde bulunan bumper da sorun var sanirim. Elle kontrol ettigimde mekanizma iceri girip. İmiyor ama haritalandirma yaparken duvarlari algilamayip patinaj cekiyor, sonra da tekerlek arizasi veriyor. Bunun bir cozumu var midir acaba
  • justery kullanıcısına yanıt

    Tampon arızasında tekerlek sorunu vermez, muhtemelen tekerlekte veye her ikisinde sorun var. Duvarları algılamıyor diye yazmışsınız, bunu genelde anakart üzerindeki tampon kontrol devrelerinden yapar. Tam olarak incelemeden bir yorum yapmak istemeyiz.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hafta ici arayip size birakacagim. Tesekkur ederim Ali Bey
  • Sanırım Çin yeni yılı münasebetiyle ufak bir güncelleme gelmiş ios yazılımına .. Hayret haftalardır Ben Haftasonu çalışmam diyen kaprisli t9 aivi miz , şu an komut aldı ve çalışıyor
  • serdarrx kullanıcısına yanıt
    Kurban kesmek lazım 😂
  • Hepsiburada'dan aldığım fırçalar daha 1 ay kullanmadan aşağıdaki gibi deforme oldular. Fırçalar garip bir forma büründüğü için süpürge halıyı topluyor ve halı üstüne çıkamıyor. Motorun zorlandığını düşünerek fırçaları söküp 2 yıldır kullandığım orijinal fırçaları geri taktım. Durumu hepsiburada'ya bildirip ayıplı ürün olduğu için iade etmek istediğimi söyledim. Bana kullanım hatasından kaynaklandığını söyleyip talebimi reddettiler.


    Durumu tüketici hakem heyetine bildirdim, sizin de başına gelmemesi açısından durumu buradan da paylaşmak istedim.


    Mantıklı fiyata orijinal yan fırça satan yer biliyor musunuz?



    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler


    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler


    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler




  • ilginç sekılde benımde aliexpressten aldıgım yan fırcalar aynı sekılde sorun cıkardı ozmoda.makıne devamlı fırca sıkıstı uyarısı verdı,halıya cıkamadı ve ya cok zorlandı.eski orjınallerını takıncada aynı sorun devam ettı,sıkısma olmamasına ragmen aynı hatayı verdı.sanırım son guncelleme ıle bişiler yaptılar
  • simetri kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Dilerseniz deneyin. Memnun kalmazsanız iki ay içinde geri alırız.


    https://hepsirobot.com/urun/ecovacs-yan-firca/

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Siparişi geçtim hocam.

  • simetri kullanıcısına yanıt

    Yarın kargoda olacak, teşekkür ederiz.

  • Arkadaşlar :t8 aivi için Çin numarasıyla 3 yıldır sorunsuz kullandığım uygulamaya bugün giriş yapamıyorum, yeniden şifre istiyor ve maalesef şifre yok. Böyle bi şeyle karşılaşan oldu mu daha önce nasıl çözülebilir acaba? Aliexpress üzerinden satıcıya mesaj attım dönüş yapmadı henüz.

  • grnk G kullanıcısına yanıt

    satıcıyla tekrar iletişime geçip yeniden şifre aldım ve yeniden kullanmaya başladım, aynı sorunu yaşayan varsa aldığı satıcıyla iletişime geçsin. Şu anda tek sorun robot Çince konuşuyor onu nasıl düzeltebilirim?

  • Merhaba,


    T9 aivi sahibiyim ve nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde şarj istasyonunun sağ temas noktası içe gömüldü, görsel ekliyorum.


    Sanırım kırılmadı, içeride üst tarafta bir esneyen plaka gördüm ama oraya takamadım hareket alanı çok kısıtlı. Bu parçanın içi bir şekilde açılıyordur, fikriniz, öneriniz, videonuz varsa yardımcı olabilir misiniz acaba nasıl bir yol izlemem konusunda.


    Şu an robot park ettiğinde şarj olmuyor çünkü ayak değmiyor. Altına birşey sıkıştırsam olacak muhtemelen ama öyle bir çözüm kalıcı olmayacaktır, yerine oturtmak isterim.



    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler


    Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler




  • dcorp D kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Altta vidaları var, onlara ulaşmak için elastik ped ve kadifeli kısmı yerinden kaldırmanız gerekmektedir. Sonra alt kısım ayrılır ve sorunlu kontak açıpa çıkar.

    Kolay gelsin.

  • 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.