Şimdi Ara

Edge Of Tomorrow (2014) | Tom Cruise (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
3
Favori
18.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnanılmaz bir film. İnanılmaz konu. İnanılmaz oyunculuk. Ve harika Tom Cruise bu adam kötü filmde oynamaz. 10/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir film olmuş. Etkileyici bir konusu var. Oyuncular zaten döktürüyor. 10/10
  • sinemada 2 kez izlemiştim geçen gün film ararken bir daha izleyeyim dedim şuanda da burada buldum kendimi. izlemeyen varsa kesinlikle izlesin imdb si 7.9 ama en az 8.5 hak ediyor film.
  • Find Me when you wake up
  • Yaw ne diyorsunuz




    Kadının reset gücünü kaybettiğini biliyorlar çünkü ölünce -ki yüzlerce kez öldü- reset olmadı. sonradan Tom Cruise ölünce resetledi.

    illa herseyi filmde mention etmeye gerek yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Arkadaşlar filmin sonunda çalan "Love Me Again" parçasını indirebileceğim bir yer yok mu? Her yerde John Newman'ın albüm versiyonu var. Filmde çalan versiyonunu bulamadım bir türlü.

    ikiside aynı değilmi zaten filmdeki farklı mı?
  • filmi sinemada izlemistim 3d derinlik guzeldi.. filmdeki espirilerin hepsine gulmustuk..

    zaten imdb puanida yuksek.

    devam filmi gelmeyecek mi
  • Buradan devam et

    https://forum.donanimhaber.com/edge-of-tomorrow-2014-tom-cruise--53510523

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zuhi

    filmin sonuyla ilgili kafayı yiceğim bişeyden bahsediorm....
    yav film boyunca zamanı geri aldığında ölenler geri dirilior. filmin sonunda cage omegayı öldürüp zamanı geri alınca omega da dirilmezmi kimse bundan bahsetmior. bence omega da diriliyor ama baş edemeyeceğini anlayıp geri çekiliyor.
    Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama kusura bakmayın.

    Hocam bence omega zamandan bağımsız bir yaratık. Zamanı manipüle ederken kendisi zamandan etkilenmiyor. Yani kendisi bir sabitken zaman etrafında sürekli ileri geri gidiyor onun kontrolünde. Ancak bu gücünün de limitleri var. Ayrıca bir insan gibi düşünme yetisine sahip olmadığı ortada. Daha çok etki tepkiye dayalı bir manipülasyon var. Uyarılarla çalışıyor gibi. Yani kendi kendini yönlendiren bir sistem var ortada. Bu yüzden öldüğünde dirilme şansı olmuyor. Zaten alfaları dirilten de omega. Omega öldüğünde onu kim diriltecek? Bana kalırsa omega öldüğünde kanına bulanan Cage zamanı manipüle yeteneklerine kısa bir erişim sağlıyor. Hem kendisinde alfanın kanı da bulunuyordu kısmen her ne kadar alfa kanını büyük miktarda kaybetmiş olsa da. Bu da zamanın tekrar manipüle olmasına sebep oldu. Cage zamandan bağımsızlaşıp zamanı manipüle etti ama aynı zamanda kendini de alfa kanı sayesinde geçmişe döndürdü. Sistem bu şekilde işliyor çünkü. Omega alfa kanına sahip canlının öldüğünü hissedip her şeyi başa çekiyor. Bu sayede kendi kendini zamanda geriye gönderdi. Ortada omega kanına sahip birisi de kalmayınca (çünkü cage de bağımsızlığını yitirdi) her şey bitti.

    Yani en azından ben kafamda böyle bir mantık kurdum. Bu yüzden bana mantıklı geliyor olanlar.




  • Bu tarzda bir film ilk defa seyrettim film sıkmadan izlettirdi kendini. Devam filmi umarım gelir
  • Sinemada izlenecek bir film devamı gelecek diye konu açılmış fakat en son makale 2021 yılına ait yeni bir gelişme yok sanırım. Kesinlikle gelmesini istediğim bir film. Dün akşam açtım tekrar izledim yine aynı ilk izlemişim gibi tat verdi.

  • On your feet maggot!

  • çok güzel bir filmdir. Tom Cruise un deneye deneye pro olması ve o anlara her defasında tanık olmak eğlenceliydi 

  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

    Evet bu i çok iyi başarıyor Tom amca. Acemilikten prof soldier safhalarını çok iyi resmedebiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemada izlemiştim; kurgusu enteresan, efektleri güzel, oyunculuk ve karakterler sağlam. Aksiyonu ve gerilimi bol bir yapım. Ve tam da fantazi bilim kurgu türünde. Bu tarzı sevenlere tavsiye edilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Cruise'un karakterinin gelişimi gerçekten iyiydi. Başta burnu havada gezen şımarık ve zibidi bir reklam yüzü subaydı; film boyunca zorluklar içerisindeki gelişimini ve tüm iniş çıkışlarını görmek, sonunda gerçek bir sorumluluk ve görev duygusuna sahip stoik ve fedakar bir savaşçı karaktere dönüşümünü görmek büyük bir izleme keyfi verdi. En baştan kusursuz karakterler yaratmak yerine böyle zorluklar karşısında serpilen, belirli anlarda vazgeçme ya da mutlak kayıtsızlık noktasına kadar gelen karakter gelişimi patikaları tercih etseler çok daha iyi yapımlar ortaya çıkar. Bir yandan Blunt'ın karakteri şimdiki sözde güçlü kadın karakterler gibi yapmacık ve antipatik bir tip değildi; gerçek bir güçlü kadın karakter örneğiydi ve filmde bu "Ölüm Meleği" hem Cruise'ın akıl hocası hem de geçmiş travması zamanla gevşeyen sert sevgilisi rolünde en az Cruise kadar merkezi bir rol işgal etti. Yeri geldi dayak da yedi. Yeri geldi öldü ve Cruise'ın bilinçli veya bilinçsiz artık koy verme noktasına gelmiş intiharlarıyla gün sıfırlandı. Cruise'un karakteri ile onun karakteri filmde adeta Ying Yang gibi birbirini tamamladılar. Beraber zorluklara göğüs gerdiler. Diğer karakterler de temsil ettikleri şeylerle, kendilerine has karakteristikleriyle gayet belirgindiler. Esasında fazla iddialı olmamasına rağmen karakterler ve karakter gelişimi bazında gerçekten güzel bir film. İnsan günümüzde de böyle iyi işlenmiş, insanın ilgisini çeken inandırıcılıkta karakterlere sahip filmler arıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.