Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.127
Cevap
36
Favori
120.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zanzi7575 kullanıcısına yanıt

    Bas performansı nasıl?

  • Z5500 den sonra m3300sf almıştım gerçekten efsane bir sistem benim için. Hem şık hem de dengeli. Basslar tizler yerli yerinde.
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    Basslarida boyuta gore çok iyi.yanlız yakın dinlemede ondeki bassportlardan gelen hava yüzünüze çarpıyor rahatsız ediyor.düşük volumede basslar sonuna kadar açıp dinleyebilirsin .ama yüksek volumede basslari -2 yapmak gerekiyor çünkü surucu ve kasa boyuna gore fazla guclu yoksa basslar bozuyor
  • zanzi7575 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam.

  • Merhaba bende 2 gün önce masaustu bilgisayarım için spekaer olarak r1100 siparişi verdim. 1280t ile aralarında 400 lira civarı bir fark vardı.. ama incelemelerden gördüğüm kadarıyla sesleri yakın. Sadece 1100de tweeter ayari yok.

    Yanlış mı yapmışım yorumlarınızı alabilir miyim?
  • Merhaba arkadaşlar bende Edifier MR4 modelini kullanıyorum daha büyük bir modele geçmek için satmayı düşünüyorum düşünen arkadaş varsa konuşabiliriz.
  • tosunpasa kullanıcısına yanıt
    Yani.1280 bana gore daha iyi.bir level uste gibi. Bende cok eskiden r1600 varsı.bu siyah kaplamayı sıcak hava tabancasiyla sökup lake boyatmiştım.youtube kanalimda videosu vardı
  • zanzi7575 kullanıcısına yanıt

    Bugün r1100ü iptal edip 1280T nin kahverengi olanından almaya çalıştım. Amazon iptal edemezsin diye tutturdu.

    sesini bilemiyorum ama 1280 kahverengi mükemmel duruyor.

  • Yıllar önce Vatan bilgisayardan edifier x600 almıştım. Fiyat performans olarak harika cihazdı. Daha sonra yeni evlenen arkadaşıma verdim üstünden 10 sene geçti hala taş gibi kullanıyor. Ve çok memnun.

    Benim şuan kullandığım model edifier r2000db televizyona bağlayarak kullanıyorum optik ses kablosu ile çok güzel iş çıkarıyor.

    Bu cihazın ses kalitesini daha fazla arttırmak mümkün mü?

    İnce ses ayarı da yapmak istiyorum
  • https://www.edifierturkiye.com

    Edifier almak isteyenler bu sayfayı da araştırsın
  • Merhabalar,


    Yeni yaptıoğım PC'me 1+1 hoparlör almak istiyorum. İlk başta Creative Pebble Pro düşündüm. Ama sonra tipini beğenmedim. Raf tipi hoparlörlerin tipi hoşuma gidiyor. Bir de optik girişi, bluetooth vs bunların da olmasını istiyorum. Aslında Edifier 1280 DBS modelini almaya kafamda karar verdim de bir yandan da masada biraz fazla yer kaplar mı diye de üşünüyorum. Audioengine A2 boyutlarında bir hoparlör bulabilseydim çok güzel olacaktı. Hem kaliteli hem de bol bağlantı seçeneklerinin olduğu bir hoparlör. Sanırım en iyisi yine Edifier gibi görünüyor. Ses kalitesini karşılaştırmaya gerek olduğunu zaten düşünmüyorum eminim çok güzel ses veriyordur. Yüksek ses ile de işim yok. Oyun oynarken ve müzik dinleyip film izlerken kaliteli ses alayım yeter. Aslında overkill bir model benim için. Ama biraz kaliteli de olması hoşuma gidecek.


    Burada bu hoparörleri kesin almamı önerir misiniz yoksa boyutları biraz daha küçük ve daha kaliteli Türkiye'de aynı fiyatlarda şu modeli bulabilirsin diyebileceğiniz bir ürün var mıdır? Şimdiden herkese çok teşekkürler.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

    Kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız öncelikle dinlediğiniz kaynağa önem verin hocam Spotify ile kaliteli müzik dinlemek gibi bir şansınız yok, Kullanımı kolay olması bakımından Spotify ve Youtube music en iyileri olsalarda ses kalitesi olarakda en kötü kaynaklar, Size önerim ya Deezer yada Apple Music olur özellikle internetin iyi ise Apple music tarafı en kaliteli sesi verir bunlar arasından.

    Hocam ses kalitesi ve bass acısından bu ürün nasıldır Edifier Luna E25 bunun yerine başka modele gecilirmi amac kaliteli müzik dinlemek apple music gibi yerlerden





  • enverrss E kullanıcısına yanıt
    Chromecast audio ile kullanirsan dinamik aralık yukselir.uygula olarakda tidal qobuz gibi uygulamalar daha organik ses yakalarsın.birde sinyal kablon iyi olmasinda cok fayda var
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    1280 yakin dinlemede özellikle mutlu eder.a2den çok daha başarili.boyut olarakda her masaya sıgar.tek kotu yanı boyutuna gore fazla güçlü havaportundan gelen hava yüzüne carpıyor rahatsız ediyor.3k bandinda alınabilecek en iyi seceneklerden Edifier Kullanıcıları Topluluğu Edifier Kullanıcıları Topluluğu Edifier Kullanıcıları Topluluğu




  • Arkadaşlar selamlar, müzik dinlemeyi seviyorum pcden. Geçen amazon dan indirimlerden şu ses kartını aldım;


    https://www.amazon.com.tr/dp/B07FY45F2S?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1



    Havacılık simülasyonuna giriyorum, birde müzik dinliyorum. Önereceğiniz model ne olur sıfır veya ikinci el. Logitech alacaktım ama bu markayı çok övdüler bilenlere soralım dedim :)

  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    Selam.bu hobide belirleyeci faktor butce.ve yakın dinlememi yoksa salonda vs muzik film icinmi kullanicksnz
  • zanzi7575 kullanıcısına yanıt

    Yakın dinleme, temiz kaliteli ses.


    Joyistik setim virpil, 1800 euro gibi para verdim. Zevkime düşkünüm :)

  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    Pc oyun mecrasında çok bilgim yok.ses sistemler konusunda bilgim var biraz diyelim.youtubeda- adnan kılıç diye.- kanalım var.ordan bakin sistemlerime fikir verebilir.200 video var.ona gore yardimci olurum.satilik birseyim yok bu arada satıci vs karıştırılmasın :)
  • Gittim, Edifier S880DB modelini satın aldım. Bakalım nasıl bir performans gösterecek.

  • efsanelerden philips mms 460 5.1 sistemim vardı, maalesef tamir edelim derken anfinin padlerini kopardık çöp oldu. Şimdi araştırıyorum önce logitech 533 buldum ama içime sinmedi, razer nammo v2 ve steelseries' te oyun odaklı belli ki adamlar gerçek rms değerini bile belirtmiyorlar.

    2. el edifier x600 kovalıyorum yani kesin sonuç olmaz tabii ama testlerindeki geniş açı tizler çok net ve temiz geldi, tabii anfili sistemde 2. ele güvenmek zor yine piyasada 8k ya kadar önerebileceğiniz sistemlere açığım yalnız subwoofer şart. Sadece müzik odaklı kullanıcıyım.

  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.