Şimdi Ara

EDIMAX AR-7284WNA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
17.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese edimax ar 7284wna modemime reset attım ve internet lambası yanmadı,kurulum cd'm kayıp ve ip adresini tarayıcıya girip admin 1234 yazmama rağman yine aynı sayfa karsıma ccıkıyor herhangi bi ayar yapamıyorum suan modem öylece duruyor,Kurulum cdsinin kopyalayıp biri upload edebilirmi ya da başka bi fikri olan varmı? internette Firmware dosyalarından başka bir şey* bulamadım...


    Teşekküler



  • Bilgisayarının sistem saatini 20 nisan 2012 yapıp, modemin arayüzüne öyle girmeyi dene. Tuhaf bir durum ama geçen gün aynı sorunu bende yaşadım ve bu şekilde çözdüm.
  • Uzun arayışların sonunda evin en ücra köşesinden cd yi buldum =) Ve sorun çözüldü...

    Tarihi geri almayı denemiştim ama yine aynı sonucu vermişti teşekkürler yorumun için
  • EDIMAX AR-7284WNA modem arayüzü şifresi admin 1234 bu şekilde giriniz şifre bölümüne yanliş yazarsanız yanliş şifre ekran uyarısı alırsınız şifre dogru yazıldıgında aynı ekranda iseniz modemin EDIMAX AR-7284WNA Firmware günceleyin

    http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=334&pl1_id=3 otamatik ve manuel kurulum
  • Aynı modemden bende kullanıyorum, anlayamadığım bi sorun var, modemin arayüzüne girerek modem ismi değiştirme ve ya güvenlik ayarlarında değişiklik yaptığımda örneğin, web arayüz şifresi değiştirme, kablosuz güvenliği değiştirme gibi bu işlemleri yaptıktan sonra save leyince modemi reboot yapsamda ve ya modemi kapatıp açsamda modem fabrika ayarlarına dönüyor ve bende modemi tekrardan yapılandırmak zorunda kalıyorum sizce neden olabilir? Ayrıca modem web sitesinden indirdiğim firmware update çalıştırdığımda no need upgrade uyarısı alıyorum. Modem web arayüzündeki update sekmelerinde gözat butonuna tıklayarak hangi dosyayı göstererek update etmeliyim?
  • K@ptan41 arkadaşımızın dediği gibi

    http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=334&pl1_id=3

    adresinden “v1.06P Autorun for Turkey Only” yazan güncellemeyi indirip kurdum, modeme giriş hatası düzeldi yabancı forumlarda baya bi bakındım bu konuda herhalde bu modelde bu sorun standart olarak bulunmakta

    bu sayfada bi güncelleme daha var ilk onu denemiştim o işe yaramamıştı, bende modemi garantiye gönderdim modemde bir sorun yok diye gittiği gibi geri geldi, bu seferde “v1.06P Autorun for Turkey Only” yazan güncellemeyi yükledim sorun gitti, önceki sefer cd ile güncellemeye çalısmıştım acaba güncellemeyi düzgün yapamamışta ondamı artık neyse o bende işe yaramadı.




  • Edimax modeme yazılım yüklerken elektrik kesildi ve modemin arayüzüne ulaşamıyorum Kendim yeniden yazılım yükleyebilirmiyim.
  • Firware güncellemesi resmen makineye çağ atlattı en uzak odadan zor çeken modem şimdi çok rahat üç diş çekiyo hayret ettim doğrusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enfarktus

    Bilgisayarının sistem saatini 20 nisan 2012 yapıp, modemin arayüzüne öyle girmeyi dene. Tuhaf bir durum ama geçen gün aynı sorunu bende yaşadım ve bu şekilde çözdüm.

    sene 2014 ama anlamsız bir şekilde ifade ettiğin gibi tarihi değiştirerek router sayfasına ulaşabildim. Oysa tarihi değiştirmeden defalarca, farklı tarayıcılardan denemiştim ve "sayfa bulunamadı" mesajından başka bir yanıt alamamıştır.
    Anlamsız, fakat çok faydalı bir bilgi.
    Tşk.ler...

    Bu arada benim modem edimax AR-7265WnA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.