Şimdi Ara

EDIMAX EW-771UMn hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    EDIMAX EW-771UMn kablosuz ağ kartını Win7'de sorunsuz olarak kullanan var mı?
    Bu kartı aldım ve Win7'de kurdum ama her nasılsa cihaz çalışmıyor. Kartı enable etmeme rağmen ağ kartları kısmında sürekli disable konumda kalıyor. Sistem sürücü sorunu olabilir diye mesaj veriyor. En güncel sürücü yüklü ama nafile.
    Bu arada kart WinXP altında sorunsuz çalışıyor.
    Konu hakkında fikri olan var mı?
    Teşekkürler...



  • Sanırım konu hakkında kimsenin fikri yok.
    EDIMAX yanında NETMASTER marka bir kartta da benzer sorun oldu.
    Araştırmalarım sonunda problemi dün itibari ile çözdüm.
    Problemin sürücüden kaynaklandığını tesbit ettim. Her iki cihazında firmanın sayfasından güncel sürücüsünü yüklememe rağmen problem çözülmemişti.
    Cihazın Win7 için sürücüsü olmasına rağmen sürücüsü Win7 ile uyumlu değil malesef. Win7 güncellemesi içinde ilgili cihazların için de yeni sürücü önerisi bulunuyordu. Bu cihazların için yeni sürücüleri yükleyince problem düzeldi.
  • merhaba aynı sorun benim edimaxtede var.Daha önce bende konu açmıştım ama cevap alamadım.Servise gönderdim bizde çalıştı dediler yeni bitane gönderdiler oda çalışmıyor win7 de.Modeli 7711Utn siz çalıştırabildiniz mi?
  • Evet, hem EDIMAX hem de NATMASTER marka cihaz Win7 altın şu an çalışır durumda. Her iki cihaz ile beraber gelen sürücü ile çalışmamıştı. Win7'yi güncellerken kart için Microsoft sitesi driver güncellemesi önermiş ve yüklemiştim. Bu aşamadan sonra kartlar çalışmaya başladı.
    Win7 için manuel bir güncelleme yapın ve listede yeni sürücü önerip önermediğini kontrol edin. Dikkat: kart takılı iken güncelleme yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.