Şimdi Ara

EDM İçin iyi basslı kulakiçi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 150 ila 400 tl arasında bütçem var diyebilirim, LG G7 telefonda kullanacağım, saygısızlık değil niyetim daha iyi önerirsiniz diye bilmeyenler için Hi-Fi quad DAC'i var, yani sürmesi daha ağır kulaklık önerebilirseniz daha isabetli olur sanırım. Çoğunlukla EDM dinliyorum fakat ses sahnesi geniş olsa iyi olur. Çok bir deneyimim yok bu alanda fakat KZ marka çok öneriliyor, birsürü de modeli var kafam karıştı. Şuan kafaüstü olarak Sony XB950AP ve kulakiçi olarak Sony XB50AP kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler.




  • KZ lerde zs10 pro ve zsx bas konusunda oldukça başarılıdır ama pek tavsiye etmem zira bu modellerin üst midleri biraz fazla keskin, davullarda, zillerde ve bayan vokallerde adeta kulak zarınızı deler. EDM'e pek uymayabilir.

    CCA C10 ve blon bl 03 200 civarındaki bas konusunda iyi diyebileceğim modeller, C10 vokal konusunda daha detaylıdır, bl03 ise vokaller konusunda daha yumuşak daha sakin bir sunuma sahiptir.

    TFZ t2 galaxy de bir diğer önerim, dinlemişliğim yok ama internetteki az miktarda incelemede pek olumsuz yorum almadığı görülüyor.

    Moondrop ssp de iyi bir seçenek olabilir.

  • G7 var bende. Onunla beraber bas için şu gayet iyi. https://kulakligim.net/kulakici/tin-hifi-t2-plus-incelemesi//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 28 Ocak 2021; 21:32:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz her iki kulaklığıda kullandım tiz konusunda söylediğinize katılmak mümkün değil. Zira zsx zs10 pro ya göre daha yumuşak ve yormayan ancak daha yüksek çözünürlüklü tiz cevabına sahiptir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 3 Şubat 2021; 9:24:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.