Şimdi Ara

Edvays.com - Uzmanlarla doğrudan görüntülü görüşün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm dünyada hızla gelişen görüntülü görüşme platformlarına ülkemizden de yeni bir girişim daha eklendi. Edvays, alanında uzman kişilerin birebir görüntülü görüşmeler ile danışmanlık verebileceği bir platformdur.

    Edvays, “Keşke sorularımı yanıtlayabilecek bir uzman ile görüşme fırsatım olsaydı…” mantığı ile yola çıkmış bir girişimdir. Pek çok farklı alandan uzman ile birebir görüntülü görüşme yapabilme imkanı sağlıyor. Görüntülü görüşme yapabilmek için uzmanlar öncesinde takvimlerinde müsait oldukları saatleri belirliyorlar. Danışanlar ise 25 yada 55 dakikalık görüntülü görüşme randevusu alabiliyorlar.


    Edvays, alanında uzman kişilerden randevu alıp, birebir görüntülü görüşmeler ile soru işaretlerini giderebileceğin bir platformdur. 


    Edvays, kısaca video danışmanlık hizmeti sunan pazar yeri girişimlerinden bir başkası. Tıpkı diğer girişimlerde olduğu gibi mentor/uzman veya danışan olarak platforma katılabiliyorsunuz. Edvays, rakip girişimlerden farklı olarak daha detaylı ve uzmanı tanımayı kolaylaştıran profil sayfaları sunuyor.



    Edvays.com - Uzmanlarla doğrudan görüntülü görüşün







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.