Şimdi Ara

EEM için nerede staj yapmak daha iyi olur???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın hocalarım elektirik-elektronik müh. 2. sınıfta okuyorum,bu sene staj yapmam gerekiyor,sizce nerede staj yapmalıyım(her yere girebileceğimi farzedin).Kafam da bir kaç yer var Türk Telekom,Aselsan,Vestel,Beko gibi,bazı tanıdıklar da araziye çıkmam gerektiğini söylüyorlar kafam karıştı ne yapmak lazım?Fikirlerinizi,önerilerinizi ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim,saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_Orhan_M -- 15 Aralık 2006; 23:10:08 >



  • öncelikle stajda ne yapmak istediğini belirle yada nasıl bir staj yapacağını (naylon-gerçek) ona göre firmayı yada kurumu belirleye bilirsin. genel bir kanı vardır doğruluğu tartışılır devlet kurumlarındaki stajdan bir şey öğrenemezsin birşey yapamazsın şeklindedir dediğim gibi doğruluğu tartışılır. ben ilk stajımı tedaş ag etüt projede yapmıştım gayetde verimli geçmişti. 2. stajımı batıçim çimento fabrikasında yapmıştım. önemli olan senin ilgin alakandır nerde olsa öğrenecek değerlendirilecek bilgiler bulabilirsin.
  • birde eem de okuyorsun araziye çıkmandan bahsedilmiş kasıtları nedir acaba saha mühendisi yada şantiye den mi bahsediyorlar.???? yada iletim hatlarının belirlenmesi ????
  • İlgilendiğin için teşekkür ederim hocam,öncelikle stajımı gerçek yapıp bir şeyler öğrenmek istediğimi belirtirsem daha iyi olcak sanırım.Şantiyeden bahsediyorlar bana ihale işleri falan ama ben daha karar veremedim ki elektronik mi seçsem,elektrik mi diye.Girip bir yere çalışsan maaşın belli diyorlar,ama ihaleni alıp yaparsın daha çok para kazanırsın diyorlar,kafam allak bullak walla,hangi alanı seçeceğime karar veremedim bunu belirlersem staj konusu daha bir netlik kazanıcak sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_Orhan_M -- 17 Aralık 2006; 10:48:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.