Şimdi Ara

EF81 vs N80 FOTOĞRAF + MİNİ EF81 İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N80 oKADAR PARAY HAKETMİYOR
  • nokia artik bu duzgun cizgisini bozdu bu ne bicim kameradir ya siemens arkasina benq desteğini aldi artik cok süper teller cikar zaten kameradan belli oluo
  • Sonuç tek kelimeyle hüsran, bu N80 i almayın, o parayla N70 alın, on kat daha iyi demiştimde, herkes kızmıştı, işte buyrun gelin görün, onca para döküp aldığınız telin durumunu..........
  • en güzel ef81 bu forumun ilk ef81lisi olarak söylüyorum.
  • makro n80 fotosu çok berbat
    n80 de makro varmı eminmisiniz??
  • n80'in tipi ve symbianı yeter
  • ben her iki telefonuda kullanan birisi olarak şunu söyleyebilrim. n80 symbian ile öne çıkıyor ve dahaca yerleşmemiş bir program desteği var ancak tüm symbian lı teller gibi onunda program desteği zamanı gelince olacaktır o zaman bu cihaz tam bir canavar olarak kullanılacaktır. Ancak EF81 i de eski siemens inanışı ve ön yargısı ile kenara atmamak lazım.mükemmel bir kamera çekimi olmamasına rağmen N80 e nasıl nal toplattığı ortada her iki telefonda farklı kategoride değerlendirilmeli bence ancak N80 in fiyat / performans oranının çok kötü olduğuda şu andi kur instabilitesinden dolayı ortada .
    Görülen o ki ef81 motorolaV3i,V3x gibi tellerin alternatifi olabilir ve bence bu segment de tel düşünenler için alınabilecek bir alternatif.
    N80 ise bir smartphone dur bir smartphone kullanıcısı için ön planda olan telefonun kamera ve ses özellikleri haricinde olan özellikleridir.
    Kısacası buradaki kıyaslamayı her telefonun kendi segmenti içinde yapmak lazım diye düşünüyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: soylu

    makro n80 fotosu çok berbat
    n80 de makro varmı eminmisiniz??



    Var tabiki hocam hemde objektifin hemen kenarında döndürülebilen çok küçük bir tırnak varsola çevirince makro oluyor sağa çevirincede manzara oluyor.
  • N80 N serisi içindeki telefonlarda en yüz karası olanı çektiği fotoğrafların çoğu 2mp diğer telefonlarınkinden daha kötü, makrosu berbat. Video modu rezalet .... N70'den hiçbir farkı yok ... Şarjı 1 gün gidiyor ikinci gün mutlaka şarj edilmesi gerekiyor. Fiyatı da gereksiz pahalı ... Çok söyledik zamanında ama kimse mobile-reviewc.om v.b. sitelerdeki yorumları okumadı biz söylesek de dinlemedi. Şimdi herkes elinde patlamadan kurtulma derdinde ehüehehehehh
  • EF81 İLE ÇEKİLMİŞ YENİ FOTOĞRAFLAR

    EF81 MANZARA

     EF81 vs N80 FOTOĞRAF + MİNİ EF81 İNCELEMESİ


     EF81 vs N80 FOTOĞRAF + MİNİ EF81 İNCELEMESİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asekitmez -- 13 Haziran 2006; 13:41:20 >




  • Birincisi baya iyi de ikincisi canlı değil ikinciyi ef81 ile mi çektin.
  • evet her ikisinide ef 81 ile çektim şu anda rapid-share e EF81 ile çekilmiş videoları yüklüyorum birazdan linkleri vereceğim.
  • İKİ ADET EF81 İLE ÇEKİLMİŞ 3GP FORMATINDA VİDEO LİNKLER AŞAĞIDA VİDEOLAR OLDUKÇA KÖTÜ AMA MERAK EDEN OLUR DİYE YÜKLEDİM DAHA SONRA YAKINDAN ÇEKİLEN VİDEOLARIDA YÜKLEYECEĞİM

    VİDEO1 İÇİN TIKLAYIN

    VİDEO2 İÇİN TIKLAYIN

    **** ÇIKAN YERE browserinizin adres bölümünde rapid-share yazın ama aradaki çizgiyi silin

    KISACA VİDEO MENÜSÜNDEN BAHSEDECEK OLURSAK:

    bu telefonun video çözünürlükleri
    176x144 , 128x96 , 96x80 ben yukarıdaki videoları 176x144 de çektim,

    Telefonda ayrıca titreme ayarı diye birşeyde var bunları çekerken o kapalı imiş şu anda 50 Hz e ayarladım belki daha iyi çeker.

    Kayıt yerini seçebiliyorsunuz telefon veya hafıza kartı olarak. ( ancak önemli bir eksik hafıza kartı seçilsede max. 5 dakika video çekiyorsunuz ama bence bu kalitede video çeken makina için bir kayıp değil video hiç çekmeyin daha iyi )

    Ayrıca video ayarlarında çerçeve hızı ayarı var o da yüksek ( 15fps) ve düşük ( 7 fps ) olarak var.

    Beyaz Dengesi ayarı ise 3 tane , otomatik, iç mekan ve dış mekan olarak.

    videoları sadece 3gp formatında çekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asekitmez -- 13 Haziran 2006; 15:04:19 >




  • yeni resimler..

     EF81 vs N80 FOTOĞRAF + MİNİ EF81 İNCELEMESİ
  • Nokiadaki sensör çok kötü megap aldanmayın büyüdükçe fotoğraflar güzel çıkacak diye kayde yok.Benq fark etıyor sensörü ile.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BOMBER

    Çevremdekiler Siemens kullanıyor ve de ben şunu öğrendim:

    Bir telefonun üzerinde siemens yazıyorsa bu şu anlama gelir:
    "Teleon bozuktur, hayatınızın serviste geçmesini istemiyorsanız lütfen almayın!"







    İki adet Siemens cep telefonu var evde. Birisi C60, diğeri C55. Ve bugüne kadar hiçbirisi sorun çıkarmadı. 3 sene olacak ikisinide alalı. Siemens kullandığım birçok telefondan daha sağlam.
  • kendı kendımızı kandırmayalım lutfen n serısı kadar nefret bır serı yok hele n80 nı ölee cekerken gormek benı tamamen hayal kırıklıgına ugratttııı hersy yalan tek gercek SONYERİCSON>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> BU BÖLEE BİLİNE
  • Zaten artık n80 alanlar hiç kameradan bahsetmiyolar ... Telefonun symbianını ön plana çıkarıyorlar 3250'de de symbian var
  • bence n80 çok güzel bir telefon telefonun kamerası kötü olabilir ama onun dışında eksiği çok az videosu güzel ekranı harika bağlantı özellikleri (wi-fi) karizması vs. çok güzel ama parasını hakediyo mu derseniz?
    bu telefon NOKİA tabii ki pahalı olucak bu telefonu siemens yapmış olsaydı 1600 lira değil de 1000 lira olurdu ama 2 hafta sonra elinizde kalırdı
  • Arkadaşlar sizin gözlerinz mi sorunlu yoksa benmkilermi ef81 le çekilmiş resimleri bir kez daha gözden geçirseniz diye düşünüyorum n80 kat kat üstün bence kötülemeden önce ikisininde resm kalitesini bir kez daa karşılaştırın bence ef81 n80nin yanına yaklaşamaz.Bu sayfada diilde n80 in kendi sayfasındaki resmlere bakarsanız sewinirim çünkü n80 de çok fazla ayar war düzgün ayarları yapabilen çokta gzl foto çekebiliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertq -- 5 Ağustos 2006; 17:27:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.