Şimdi Ara

Efootball 2023

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar PS forumu çok haraketli PC de durum nedir. Konuyu ortaklaşa maç ,hileci ifşası ,taktikler ,oyuncular hakkında ilerleteli diyorum. PC tarafında ne kadarız bilmiyorum. Ses verin.  




  • Pcde oyun optimize değil kardeşim pek oynayan yok sistemin ne kadar iyi olursa olsun paslaşırken falan takılma oluyor fps unclock çıkarmışlar oda bi halta yaramıyor o yüzden oynayan pek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 11 Kasım 2022; 12:20:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mucahid_06 M kullanıcısına yanıt

    Bende sorun yok yada alıştık sorun olarak görmüyorum :D

  • Bu oyundaki en büyük problem animasyonlar.Bu kadar hantal olmamalıydı.Top ayağa gelirken ilk kontrolde tek pas yapması gereken yerde ısrarla önce kontrol edip sonra pas veriyor oyuncular veya önündeki topa koşarken alıp dönmesi lazımken freni patlak kamyon gibi ileri doğru koşmaya devam ediyorlar.Yoksa oyun fena değil birde mutlaka başınıza gelmişir şuta bastığınız zaman ayağını kaldırıp topa vurana kadar rakip topu alıyor oyuncu hala animasyonda boşa ayak sallıyor.Fifa bi garabet efootball bi garabet umarım şu UFL adam gibi bir şeye benzer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarda06 -- 24 Kasım 2022; 3:54:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aarda06 kullanıcısına yanıt

    Dudak uçuklatanlarda var. Oyun da hile yada mekanik sıkıntısı. Topa ayk uzatıp alma nın nerflenmesi lazım. İnternetbyavşlatma hilesi size pas yaptırmayanlar var. Kalsman 1 için konuşuyorum. Oyunun en büyük sorun server sorunu. Aslında oyunu makinada kolla 1v1 oynayımca hızda sorun yok. Gerçek takımların olduğu klasman maçları çıkması lazım. My clubın hilecisi, çirkefi bitmez. Oyuncu alma hırsımızı yenemşyoruz, sürrkli mikro ödeme yapıpaynı oyuncularla oynuyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.