Şimdi Ara

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
16
Favori
32.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En büyük 2 efsane 3310 ve 6600. Gerçekten duygulandım izlerken. Yaşlanmışız be..
  • 10,9,8,7,4 ve 2 zamanında kullandıklarım en hoşuma gidenleri ise t28, 7110, 6600 ve listede olmayan dönemin benim için en iyi telefonu olan w810i üzerine telefon tanımam onun verdiği zevki iphone'dan androidden vs.. alamadım henüz :) çok çok hayalini kurmuştum bi doğum günümde babam hediye etmişti habersizdim alındığından heralde onun için öyle geliyor bana :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 14 Ocak 2013; 21:40:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri Günümüz telefonları DSLR kalitesinde fotoğraf çekiyor demek 24x36mm lik full frame dslr sensörlere ve bütün objektiflere haksızlık olur bence...
    teknolojiye bu şekilde bakmamak lazım bir sinek bizden daha iyi görüyor daha küçük olmasına rağmen çünkü teknolojisi farklı veledin
    quote:

    Karasineğin (Musca domestica) duyu organlarının en hayret verici ve göz kamaştırıcı olanı,karmaşık bir yapıya sahip olan gözleridir.Karasineğin başındaki altı göz, ortalama 400 bin ommatidden (gözcük) meydana gelen mükemmel bir görme sistemidir. Her bir gözcük ayrı bir noktayı gördüğünden, görüntü beyinde biraraya getirildikten sonra bir mânâ çıkartılır. Yani her gözcük bir gözün bütün özelliklerine sahiptir. Hatta bu özelliği sayesinde arkasını da görebilir. Küçük olduklarından ve 2 mm yakınındaki bir cismi net olarak görebildiğinden, ayrı bir merceğe ihtiyaç yoktur. Bu gözlerin bir üstünlüğü de görme hızından gelir. İnsan gözü saniyede 20 ilâ 50 açık- koyu renk değişimini farkedebilirken, karasinekte bu, saniyede yaklaşık 200 defaya çıkar.


    Teknolojiye bakış açıma değil sonuca bakmak lazım. Keşke sineğe hafıza kartı takabilsek, kocaman Dlsr makinaları taşımaya gerek kalmazdı.... ;)





  • Parayla aldığım ilktelefonum 3210 du.Çoğu modeli bir şekilde kullandım.En çok almak istediğim telefon 8210 du.En sonunda başarmıştım.Birde ekran ve tuş takımı aydınlatma renklerini beyaz yapmıştım...Ne günlerdi be
  • Ne telefonlardı.7110 u hala unutamıyorum.
  • ilk telefonum hala duruyo ama kullanmıyorum
    Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video
  • Yanlis hatirlamiyorsam ilk cep telefonuyla 1997 senesinde dedemin sahip oldugu 3110la tanismistim. Cok buyuk bir olaydi. Istedi zaman, istedigi yerde, istedigini arayabiliyordu. Sonra 3210 cikti. Aileme ne kadar baski kurduysam da sahip olamadim derken 3310 cikti ve ilk telefonum oldu. Bundan sonra sayisiz telefon kullandim. Kendimce en efsane dedigim telefon 8910. Bunun haricinde sahip olamadigima en cok uzuldugum telefonlar 8310, 7110 ve 3650. Ne gunlerdi. Keske Nokia nostalji olsun diye bu tarz telefonlari tekrardan piyasaya surse tabi disi ayni kalacak sekilde, yeni isletim sistemi vs olsa bence gunumuzde satilan uyduruk bir cok telefonundan daha cok satilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ericsson 628 efsaneydi sonra nokia 5110, 3310 a bişey diyemem ama bana göre en efsanesi 6600 dan ziyade 6630'dur, abi o nokia n-gage oyunları varya onları bile oynuyordum king of fighters ve bi araba yarışı vardı sonic vardı halen o kalited oyunları oynayamıyorum iphone 5 de, yada o eski tadı vermiyor.
  • Türkiyede GSM telefon 1998 değil 1993 yılında BAŞLAMIŞTIR..1993

    Lütfen düzeltelim..

  • Öğrenci harçlığıyla 39 kupona aldığım ilk cep telefonum: Motorola T2288.

    Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video
  • 3210u efsane yapan gazetelerin kuponla dagitmasiydi. Sonra patlama yaşandı.

    Beni t28 kadar heyecanlandıran başka telefon olmadı. Üni öğrencisi iken bir arkadaş ile benim siemens m35 i takaslamistik. 1 hafta sonra geri almıştı telefonunu. O bir hafta bu kadar hoşuma giden birşey yoktu.

    Sırf telefonu kullanicam diye 100kontoru bir haftada bitirmistim.

    Ulan net yok.. resim yok.. Müzik yok.. ne anlamışım o telefondan bilmiyorum ama calsa da konussam diye can atardim. Arka kasası çelik gibiydi ve çok guzeldi.

    Bir de sesli arama çok meshurdu o dönem. Herkes kız arkadaşını reklamdaki gibi CANIM diye kaydeder ses eklerdi....




    Hey gidi günler hey..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VincentCorleone

    ilk telefonum hala duruyo ama kullanmıyorum
    Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video

    Bir kaç arkadaşta söylemiş, kesinlikle 5110 olmalıydı, çünkü 5110 ile 1 hafta bataryası giden ve yılan oyunu nedir bizlere gösteren telefondur kendisi. 15-16 yaşların telefon tamirciliği yaptığım zamanlar üzerinden traktör geçmiş ama hala çalışan bir 5110 tamir etmişliğim vardır :) Bence Samsung'un metal kasa olan ve Panasonic'i GD serisinden bir kaç telefon daha olmalıydı.




  • Nokia nın en son satın aldığım ,symbianlı modeli N70 di.
    Daha sonra uzun bir aradan sonra linux Maemo lu N900 modeli telefon olarak tercih ettiğim son Nokia modeli oldu

    Her nekadar seçimlerinden,kararlarında hatalı bulsamda,Daha uzun bir süre Nokia kullanmayacak olsamda,

    İnsan Nokia bir zamanlar neymiş diye düşünmeden edemiyor.

    Öyle bir marka ki,Şuan bile ,sürümden kazandığı irili ufaklı modellerle ,liderligi telefon denince akla ilk gelen imajı ile en azından zihinlerde kimseye kaptırmayan ,Zamanı varken piyasada tek iken symbian da diretmeseydi,vazgeçip ,maemo nun adımlarını atsaydı ,geliştirseydi ,durumlar çok farklı olurdu diyede düşünmeye zorlayan bir marka Nokia.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3210, t28, 8110, 7110, 3310 sahip olduğum telefonlardan. Şıklık ve karizma dersen t28i başta gelir ikinci sırada 8110 kavisli yapısı yüzünden çok şıktı zamanında en son olarak da 7110 onunda kendinden açılan kapağı olması açılırken çıkardığı ses gerçekten çok orjinaldi. İş sağlamlığa geldiği zaman 3310 tek adres olsa gerek. Gerçekten yok edilemezdi. bunların haricinde 5110 ve 3110 kullandım ama bunlar videoda yok ama onlarda efsaneler arasında yerini almış telefonlardan. Saygılar....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pisina

    6310i var. hala 2, eli 100 lira civarı. hala alıp ta kullanmak istediğim tek eski model telefon.


    Katılıyorum bu gun hala elimde olan bir telefon kullanışlılığı ve tasarımı hala aklımda şimdi kullanmasamda zamanının efsanevi telefonu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pisina

    6310i var. hala 2, eli 100 lira civarı. hala alıp ta kullanmak istediğim tek eski model telefon.


    Katılıyorum bu gun hala elimde olan bir telefon kullanışlılığı ve tasarımı hala aklımda şimdi kullanmasamda zamanının efsanevi telefonu.

  • Elinde calisir vaziyette, gumus renk Philips 768 olan varsa satin almak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen duygulandım ya Ne günlerdi ya 3310 u ilk arkadaşım hediye etmişti, amcamda illa bana ver demişti ne günlerdi :)
  • Güzel çalışma olmuş, geçmişe gittim izlerken
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.