Şimdi Ara

Efsanevi Ejderhalar Mirası / Dragonswar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ~Konuya Ön Hazırlık~

    Dostlar bu konumda nostalji severlerin ilgisini çekebilecek bir oyunu tanıtacağım. Tanıtacağım oyunu sadece bir oyuncu olarak oynuyorum. Bu yüzden bu konuda yönetim ekibinin bilebileceği sorulara cevaplar sunmayacağım. Onun yerine 2022 yılında böyle bir tarayıcı oyunu neden hala mevcut gibi soruları irdelemeye çalışacağım. Bol soru-cevap üzerine geniş kapsamlı bir konu olacak. Buna binaen konuya bir fırsat vermenizi sizden istirham ediyorum. Eğer bu konuya okuma şansı vermeyecekseniz tam bu satırları okurken konudan çıkmanızın sizin açınızdan daha yararlı olacağını düşünüyorum. Zamandan tasarruf etmeniz açısından.


    Soru-Konu İçerik Bölümleri

    1- "Efsanevi Ejderhalar Mirası / Dragonswar" nedir?

    2- Oyunun hikayesi ve bize sunduğu evren ne vaat ediyor?

    3- İki boyutlu bir tarayıcı oyununa 2022 yılında neden şans vermemizi talep ediyorsun? Bu işte bir çıkarın mı var?

    4- Oyun pay-to-win midir? (Öde-Kazan sisteminde mi?)

    5- Oyunun evreninde bize sunduğu şeylerin ardında bir doluluk mevcut mu?

    6- Oyun hakkında biraz daha yardımcı olabilir misin?


    1- "Efsanevi Ejderhalar Mirası / Dragonswar" nedir?

    Efsanevi Ejderhalar Mirası / Dragonswar

    Dragonswar içinde barındırdığı hikaye itibariyle iki ırkın ve bu iki ırkı temsil eden Ulu Ejderhaların birbirleri ile olan güç ve denge rekabetidir. Biz oyuncu olarak seçtiğimiz tarafın gelişmesi ve karşı ırkın zararını arttırmayı amaçlarız. Bunun için çeşitli alanlarda karakterimizi geliştirir, itibar ve onur gibi kavramlarda ilerleyip güçlü bir savaşçıya sahip oluruz. Bu da ırklar arası savaşta söz sahibi olmaya ve karşı ırk ile olan mücadelemizde başarılı olmaya başlarız. Oyundaki başarı değişkeni kişiler bazında değil ırklar bazındadır. Fakat söylemek isterim ki ırklar içerisindeki oyuncular her zaman kendi ırkını ilgilendiren kararlar almak zorunda değildir. Bazen öyle olur ki kendi içlerindeki mücadele onları daha çok tatmin eder. Böyle bir durumda kişi kendi ırkına zarar verme pahasına hareketlerde bulunabilir. Tarayıcı üzerinden oynanan bir oyun olması hasebiyle bu hesap geliştirme serüvenini her an yaşayabileceğiniz bir oyundur.


    2- Oyunun hikayesi ve bize sunduğu evren ne vaat ediyor?

    İki en büyük Ejderha: Beyaz Elduin ve Siyah Syntralor, dövüşte karşılaştıkları anda, Evren -insanoğlu vücudu gibi ürpermekteydi. Dünya daha önce böyle korkunç bir mücadele görmemişti, ve ileride ne olacağı bilinmiyordu. Fakat bu olacaklar gelecekteydi. Ve her geleceğin bir geçmişi vardı.

    Gerçek ve gerçek olmayan unsurlardan harmanlanarak yaratılan bu dünyanın ismi, Feo'ydu. Ya sıradan insanların zihinleri kontrolleri dışında, olağanüstü güçlere oyuncak olmuş; ya da tek güçle yönetilen küçük organizmalar çok gelişmiş yaratıklara dönmüştü. Feo Dünyasının yaratılış sırrını bu devirde yaşayan hiç kimse çözemeyecektir. Fakat bu dünyanın yönetim sorunu herkesin ilgisini çekmektedir. Ve bu sorun hala sonuca erdirilememiştir. Feo dünyasını mükemmelleştirmeye yönelik ideoloji savaşları bu dünyayı kaosun karşısında çaresiz bırakmıştır. Evrenin çeşitli bölgelerinden gelen asil ırklar dünyanın yaratılışına katıldıklarını iddia ederek, kaosu kontrol altına almaya çalışmıştır. Fakat bu kişiler mükemmele benzeyen hiç bir şey getirmedikleri için zamanla temsilcileri yok edilmiş ve onların yalnızca sahtekarlar oldukları anlaşılmıştır.

    Feo Dünyasında Ogriy ve Hayir kıtaları mevcuttur. Ogriy kıtalarında İnsan ırkı ikamet etmektedir. Ejderhaları ise Elduin idir. Hayir ırkındaysa Magron ırkı bulunmaktadır. Ejderhaları ise Syntralor idir.


    Bize sunduğu evreni daha fazla incelemek isteyenler bu linke tıklayabilir. (Tıklayabilirsin)


    3- İki boyutlu bir tarayıcı oyununa 2022 yılında neden şans vermemizi talep ediyorsun? Bu işte bir çıkarın mı var?

    Bir çıkarım var. Oyundaki oyuncu sayısının artması daha fazla rekabet sağlayacağı için bende daha fazla keyif alacağım oyundan. Onun dışında konunun sonuna referanslı ve referanssız bırakacağım kayıt olma linklerinden referanslı linke tıklarsanız oyun içinde bana faydanız olabilir. Fakat benim asıl niyetim böyle bir oyuna fırsat veren oyuncuları zamanın muhteşem MMORPG'si ile buluşturmak. Sizin şans vermenizi talep ediyorum. Fakat bu talebim küçük bir ricadan öteye geçemez. Çünkü şuan bu oyun o 2009 yılında olduğu gibi zayıf rakiplere sahip değil. Pek çok alanda çok gelişmiş oyunlar mevcut. O yüzden size bu soruyu sorduğunuz için hak veriyorum. Direksiyon sizin elinizde.


    4- Oyun pay-to-win midir? (Öde-Kazan sisteminde mi?)

    Oyun eski kökenli bir MMORPG olduğu için p2w sistemi içinde var. Fakat bu sistem yalnızca size çeşitli alanlarda fayda sağlayabiliyor. Yine pek çok kısımda sizin mücadele vermeniz gerekecek. İçinde %60 grind, %40 p2w barındırıyor diyebilirim.


    5- Oyunun evreninde bize sunduğu şeylerin ardında bir doluluk mevcut mu?

    Oyunda sonuçta. Bir doluluk aramaktan kast ettiğiniz şey nasıl bir şey bilmiyorum. Fakat oyundaki mücadele ve rekabeti kast ediyorsanız elbette ırklar arasında sunulan savaşı güzel bir şekilde hissedebiliyorsunuz. Bu da hırslı bir şeyler yaşamanız anlamına geliyor.


    6- Oyun hakkında biraz daha yardımcı olabilir misin?

    Öncelikle şunu belirtmek isterim ki referansım olsanızda olmasanızda sizlere elimden geldiğince yardımcı edeceğim. Referans olmanız sadece bana bir teşekkür mahiyetinde olacaktır. Fakat buna mecbur değilsiniz. Nickim Flausen.Magron ırkında oynuyorum. İsteyenler bana oyun içinden, forumdan özel mesajdan yahut discord adresimden(Flausen#5851) ulaşabilirler. Dilimin döndüğü kadarıyla oyunu sizlere eğrisi/doğrusu ile anlatacağım.


    Referanslı üye olma linki: Tıklayabilirsin.

    Referanssız üye olma linki: Tıklayabilirsin.


    7- Teşekkür

    Konuya okuyarak fırsat tanıyan/tanımayan herkese teşekkür ederim. Oyunlar konusunda sizlerle fikir alışverişinde bulunmayı seviyorum. Bu yüzden bu konuda sorular sorarak bana farklı açılardan gelebilir ve konuyu okuyan diğer insanlara daha dolu bir içerik sunabiliriz. Sorularla beni terletirseniz sevinirim:)








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.