Şimdi Ara

Ege Üniversitesi - Psikoloji ? ve birkaç soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhabalar..

    arkadaşlar, şu sonuçların açıklanması ve tercih döneminin başlmasıyla artık kafam iyice karman çorman olmaya başladı. bu yüzden sorularıma cevap aramak maksatlı bi gireyim dedim.

    uzun zaman öncesinde istanbul dışı üniversite seçmeye karar vermiştim ve sanırım bu kararımdan da dönmücem. son bir yıl kadardır da aklımda olan şehir izmir. üniversite ve bölüm ise ege üniversitesi - psikoloji bölümü.

    ege üniversitelilerden ve özellikle bu bölümüm mezunlarından yardım istiyorum..
    .....
    ege üniversitesinin eğitim olanakları nasıldır? psikoloji bölümümnün eğitim görevlileri nasıldır? orda okumak bana diğer ünivlerden farklı olarak neler katar? sağlayacağı imkanlar neler? dört senenin sonunda -hatta belki hazırlıkla beş- mezun olduğumda buna değecek mi?
    .....
    kampüsü nasıl? izmir bi öğrenci için ideal ve yaşanılabilir mi? üniv in eğitim süresince ki aktiviteleri neler/nasıl? ege üniv de eğitimin yanı sıra kendimi birçok açıdan geliştirme imkanına sahip olabilecek miyim?
    .....

    aklım böyle soru işaretleriyle dolu şu sıralar :D lütfen bunları cevaplandırın ve beni bu dertten kurtarın. ya gönül rahatlığı ile ege ye gidebiliyim ya da ege nin kötü bi üniv olduğunu ve gitmemem gerektiğini kabulleneyim.. çok istedim ama kusra bakmayın.

    ..ayrıca tm3 puanım 489 ve sıralamam 4912. geçen senenin ege psikolojideki taban puanı ise 474. böyle yaparak puanıma yazık mı ediyorum. aklımda hep izmir var, eğitim ve sosyal yaşantı açısından değerlendirdiğimde istanbul istemediğim için hep ege psikolojiye ulaşıyorum :D siz ne yapmamı tavsiye edersiniz mesela hacettepe psikoloji için neler söyleyebilirsiniz?? hacettepe nin taban puanı geçen sene 490 ama sıralaması 5 binlerdeydi sanırım orayı yazmalımıyım? yazarsam 2. sıraya yazmak ne kadar mantıklı???

    şimiden yardımlarınız için çok teşekkürler.. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengindilenci -- 26 Temmuz 2011; 14:44:54 >







  • bu ne zaman onaylanıcak ve ben de sorularıma cevap bekleyebilicem????!!
  • upp
  • Ege psikolojiye ilişkin çok fazla bir şey bilmemekle birlikte, köklü psikoloji bölümlerinden olduğunu söyleyebilirim. Bununla birlikte Ankara'da psikoloji okumanın İzmir'e göre daha avantajlı olduğunu belirtmekte fayda vardır. Özellikle Ankara'da üç köklü psikoloji bölmünün (Ankara, Hacettepe, ODTÜ) olması, Türk Psikologlar Derneği genel merkezinin Ankara'da olması önemli bir avantajdır. Tabi İstanbul'un da kendine göre avantajları vardır. Hacettepe'yi kesinlikle tavsiye ederim, Türkiye'deki en kaliteli psikoloji bölümlerinden birisidir (belki en iyisidir onu bilemeyeceğim)...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.