Şimdi Ara

Egea HB 1.4 Almak üzereyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu fiyata gayet iyi araç yakıt olarak 7-8LT arası yakar 5Y/100K garantili yeterli donanıma sahip bir araç bakmayın o Egea alınmaz diyenlere 2.El'de ölü arabalarını fahiş fiyata satıp Egea almaya gidiyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke_NO -- 10 Temmuz 2020; 18:59:19 >
  • Doğru egea makyajlanacak
  • Merhabalar bende sartlarimi zorlayip ikinci ele fahiş paralar vermek yerine sıfır egea alayim diye düşünüyorum.bu nedenle en boş olan en uygun fiyatli benzinli easy modelini düşünüyorum.bi tek lpg taktiririm
    Fiyatlar konusunda fikri olan varmi?yani hangi bayiii nekadar indirim yapar nereye kadar zorlarsam ii olur.109bine falan geliyor bu dedigim dahada aşağısı olurmu acaba fikri olan varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de egea boş paket sedan ( o zaman 103900 idi) alacaktım vazgeçip,
    2020 Clio 4 0.9 TCe turbo 90 beygir almaya karar verdim
  • Egeayla istanbula gidip geldim bugün. Konfor facia. Benim kullandığım araç 1.3 dizel urban plus. 2020 model bir de. Takoz gibi araba valla. İlla Egea alınacaksa 1.6 dizel olsun bari. Onun dışında 120'ye neler neler alınır. Hem de gidip 1.4 atmosferik alacaksınız. Yapmayın etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlle egea alalim diye bi durumumuz yok
    110bin lira son cikabileceğim seviye.111bine 2020passat vercez deseler param yok.bu nedenle sordum.
    Siz olsaniz 2010-2012 bi modelmi alirsiniz yoksa easy benzinli lpgli boş halinimi?birde istanbulda hangi bayii ne kadar indirim yapar.peşin para geldim desem ne kadara kadar indirebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erhan hocaaaa E kullanıcısına yanıt
    2010-2012(daha üst segment ve eski olduğunu düşünerek söylüyorum)model bir aracı yürütme bütçeniz yoksa almayın.Egea nında ne olduğunu iyi bilerek alırsanız üzmez.Şahsen ben ikisinide tercih etmez 3-4 yaşında boyasız 50 bin km altı servis bakımlı bir araç arardım.Mesela 1.33 Auris olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 11 Temmuz 2020; 0:41:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egeanin rakibi symboldür.
    Ve bu rakibi aslinda piyasa belirler.
    Mesela hic kimse acaba passat mi alsam yoksa corsa mi alsam diye arada kalmaz. Çünkü bariz bir fark vardir.
    Ama çok fazla insanda bu ornegi goruruz ki acaba symbol mü alsam yoksa egea mi diye sorarlar. Cunku cok yakinlar birbirlerine.
    Hatta saglamlik ve kalite anlaminda symbol önde diyebilirim.
    Saglamliktada symbol 3 yildizlidir.
    2 sinde fakir gariban arabasi napacan al birini bin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea alacaklar en az urban plus alsınlar. Sonra çok boş araba diye üzülürsünüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak bu aracı şirket aracı olarak(1.3mjet easy HB~1.3mjet sedan urban~1.3mjet mirror) 5 yıldır kullanan biri olarak yazıyorum TERCİHİN YANLIŞ DEĞİL. Fakat motor seçimin yanlış. 1.4 Fire tercih ettiğin için hergün küfür edersin. Gitmez. Gitsin diye sıkıştırırsın, bu sefer 9lt altına düşmez. Kaza yaptığımda asistan araç olarak veriyorlar benzinlisini. Dizeli ile arasında inanılmaz ses farkı var ama araba gitmiyor. Fiatın 1.4 fire Atmosferik motoru revize edilene dek tercih edilmez bana göre. Bu yüzden kullanım sıklığına göre;

    Şehir içi kullanım için 1.3multijet 5ileri şanzıman
    Şehir dışı kullanım için 1.6multijet 6ileri şanzıman
    Satın alma aşamasından önce tecrübelerimi göz önünde bulundurmanı öneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya konforsuz diyorlar ya kafayı yiyorum. Daha önceden e segmentinden inmemişler sanki.

    Bu paraya dacia bile yok sıfır km olarak.

    Neyse siz almayın biz alırız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatına göre mantıklı bir harekettir. Yürütme maliyetleri oldukça ucuz fiyatına göre donanımı da yeterli, şekli ve şemali ise konsol hariç özellikle dışarıdan muazzam.

    Toscana yeşili canlı canlı gördüm, 20 yıldır Fiat'ın metalik Gece Mavisi ile 3 yıldır da metalik Turkuaz renklerini kullanıyorum. Toscana Yeşili de ton olarak çok güzel, elmas kesim jantlarla birlikte güzel duracaktır ancak bakımı zor bu tip renklerin. Araca kesinlikle fırça değmeyecek, jantı bile sünger/mikrofiber bez ile sileceksiniz, doğru düzgün kaliteli şampuan kullanıp sürekli temiz tutacaksınız ve yıkadıktan sonra muhakkak kurulayacaksınız. En sonda hızlı cila attınız mı tamamdır.

    Temiz tutmayacaksanız nur topu gibi bir yuvarlanan pisliğiniz olur. Gri'ye göre üstündeki kiri 10 yüz bin milyon kere çarpıp gösterir. Temizler ve temiz tutarsanız ise farkını da ortaya koyar.

    Güvenlik olarakta Egea'nın baktığınız donanımları yeterli. Milletin ikinci el çöpüyle uğraşana kadar alınır binilir. En azından hava yastıkları, şasi, emniyet kemerleri sıfır. Avrupa'da olsak direk bu fiyata Alfa Romeo 159 alınır geçilir, 3000 euroluk arabanın servis geçmişi bile yazılıyor. Bizim milletle uğraşana kadar 0 araba candır. Ayrıca sanayiye düşmüş arabaya denk gelirseniz %90 çıkamazsınız.

    Periyodik bakım konusunda da 1.3 multijete göre bir tık fazla ödersiniz.

    Sadece yakıt konusunda italyan motorlarından fransız ekonomisi beklemeyin, üzer. Hunharca gazlarsanız uzun yolda 1.3 Multijet 9.2 litre yakıyor. Sakin kullanımda köprü trafiğine girmezseniz 8 litre civarı yakalanabilir ama gaza dikkatli basmak gerek.

    6-7 yıl ciddi bir sorun yaşayacağınızı sanmam Egea'da. 5 yıllık garantinin ilk 2-3 senesinde bozulan parçalarıda garantiden değiştirirler sorun kalmaz.

    Sümbül ile 301 ile kıyaslayanlara da inanmayın. Sümbül ile yol yapmasak inanacağız. S63 ile Polo kıyaslamak kadar mantıksız bir hareket. Ha sümbülü beğenen varsa alsın direk keyfini çıkarsın. 301'de arkada kafalık bile yok. Ne güvenliği. Bisiklet bile daha güvenli bunlardan.

    Egea'nın farlarından hayır beklemeyin sadece. Fiat'ın yeni halojenleri aşırı dandik. Arabanın Symbol"le ortak tek yanı far olabilir. Sport'un Bi-Xenon'ları takılırsa sorun kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yorumlar tam olarak beklentilerimi karşılıyor, bildiklerim disinda da bir sey yok. 20Agustos'ta teslim alıyorum araci, herkese tesekkur ediyorum yorumlari için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.