Şimdi Ara

eggyou.com ~ sosyal dosya paylaşım ağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlginç ve farklı bir sosyal ağ hizmeti

    arkadaşlar yeni bir internet hizmetini sizlere tanıtacağım başlıktanda anlaşılacağı üzere sitenin adıwww.eggyou.com ,

    Sıkmadan kafa ütülemeden ula bu site nedir ki diyenlere kısaca açıklayayım.
    Bu site sayesinde dosya ve klasörlerimizi ücretsiz olarak arkadaşlarımızla, takipçilerimizle, dünya ile, facebook ile vs. ile paylaşabiliyoruz. Şuan betada olduğu için tüm özellikleri aktif değil ancak dosya yedekleme, resim ve video albümü oluşturma, kişisel depo gibi şeylerde olacak.

    Heee....****, **** gibi bi şey
    Tam olarak aynı şey olmamakla birlikte evet bu tip sitelerin yaptığı şeyi yapıyor ancak 100MB bilmem ne gibi bir sıkıntısı yok herşey ücretsiz ve limitsiz, sitede kullanılan tek limit upload edilecek bir dosya 2GB dan büyük olamıyor ancak bir defada sınırsız sayıda dosya upload edebildiğiniz için bunda büyük bir sıkıntı olmuyor.(Bu durum hala test aşamasında)

    Facebookta beğen tuşu var
    Evet tüm paylaşımların altında bulunan facebookta paylaş tuşu ile yaptığınız yada arkadaşlarınızın yaptığı paylaşımları facebook'a taşıyabiliyorsunuz eğer paylaşımın gerektirdiği kriterleri siteyi ziyaret eden kullanıcı karışılıyorsa o bağlantıya erişebiliyor.

    Sosyal bir ağ dediydin hani nerde
    Site üzerindeki dosya paylaşımı arkadaşlar arasında dosya paylaşımı yapılmasını hedef alan bir şekilde işliyor. Dolayısıyla sadece arkadaşlarla paylaşılan bir dosyayı sadece eggyou.com üzerindeki arkadaşlarımız görebiliyor diğer tanımadığımız kişiler göremiyor. Şuan betada olduğu için güvenipte çıplak fotolarınızı paylaşmayın derim :)) Dünya ile olan paylaşımları ise üye olsun olmasın o bağlantıyı takip ederek siteye gelen herkes görebiliyor.




    Web sitesi yayın hayatına yeni girmiş olup, arkadaşlarımızdan gelen bazı istekler tamamlanmış, şu ana kadar yaşanan sorunlar giderilmiştir.

    Güncellemeler:

    Yeni kullanıcılar siteye ilk girişlerinde sitenin nasıl kullanıldığını ve önemli özelliklerini görebilecekleri bilgi balonlarıyla karşılaşmakta.
    Artık yüklenen dosyalar sadece facebook üzerinden değil her yerden paylaşılabilyor. Bunun için paylaşımda bulunan kişinin adının yanındaki 4. tuşa tıklayıp, bağlantının adresini almanız yeterli

    Düzeltilen sorunlar:

    Şifremi kaybettim, unuttum bölümü düzenlendi.
    Profil fotoğrafı olmayan kullanıcıların dünya ile olan paylaşımlarının herkes tarafından görülememesi sorunu düzeltildi.
    Bazı metin hataları düzeltildi.
    Paylaşım sayfası üzerinden üye olma sırasında yaşanan sorun düzeltildi.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.