Şimdi Ara

EGREAT R200S PRO - Cover Art ve Bilgileri Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BuilderX kullanıcısına yanıt
    Öncelikle büyük bir emek gerektiren ayrıntılı açıklamalarınız çok teşekkürler. Sizin dediğiniz gibi "ThumbGen" ile yapılacak her şeyi yaptım, sorunsuz oldu. Fakat fazla oluyorsun artık demeyecekseniz eğer bir kaç konuyu da danışmak istiyorum.
    "Cover art" oluştuktan sonra afişleri yaptığım yere "dosya klasörlerinden" geliyorum (bende "movies" ismini verdiğim dosya içinde), film klasörlerini kapak resimleri ile klasör şeklinde görüyorum sonra kumandadan "sarı" tuşa basıyorum müteakibinde ekranın üstünde ünlem işareti ile "kapak görünümünü açın" diye uyarı geliyor ve hazırladığım filmler hazırladığımız kapak halinde iki sıra halinde sorunsuz açılıyor, diğer filmleri görmek için sağa kaydırarak ilerliyorum. Her kapağın üstüne tıkladığımda film hakkında ayrıntılı bilgi aldığımız "ThumbGen" ile hazırladığımız afiş geliyor, geri tuşu ile geldiğimizde ise bu sefer hazırladığım afişlerin olduğu yer değilde, film klasörlerinin olduğu yer geliyor bende mecburen tekrar "sarı" tuşa basıyor ve kapak görünümüne geçerek en son baktığım filmin olduğu yere sağ tuşla ilerleyerek geliyorum.
    Filmlerin olduğu klasörde bu sefer kumandadan "mavi" tuşa bastığımda da bu sefer ekranın üstünde ünlem işareti ile "poster görünümünü açın" diye uyarı geliyor ve ayrıntılı bilgileri içeren üstünde bulunduğum afiş açılıyor, kumandadan sağa ilerlediğimde diğer afişleri sıra ile tek tek görüyorum ama yine geri tuşuna bastığımda tekrar film klasörlerinin bulunduğu klasöre geri geliyor.
    Sizde de bu durum aynı şekilde mi, geri tuşuna bastığımızda tekrar hazırladığımız kapak görünümlü yere, en son baktığımız yere dönebiliyor muyuz? Bir de ekranın üstünde çıkan "kapak görünümünü açın" uyarısından kurtulabilir miyiz? Biliyorum çok vaktinizi alıyorum, eğer zaman ayırırsanız çok memnun olurum. Şimdiden tekrar çok teşekkürler.




  • @Shy4434 evet aynı şekilde herkeste başka yolu yok şuan için malesef geri tuşuna basınca kök dizin e dönüyor ve tekrar sarı tula basmak gerekiyor yazdığın herşey aynı bizlerde de. @shy4434

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar ben sitemizin yeni uyesi ve Egreat R200s pro kullanıcısıyım cihaz guzel fakat cihaz kapalıyken elektrikler kesılıp geldiğinde kendi kendine acılıyor acaba cihazda bir sorunmu var ..? bu sorunu yasayan baska arkadasımız oldumu? iyi geceler herkese....
  • Hasan Cahit H kullanıcısına yanıt
    Eğer "standby" konumunda kapalı ise ki öyledir, elektrik gidip geldiğinde açılması normaldir. Aynı şekilde dijital platform recevierlerde olduğu gibi. Bende ki sorunda ısınma yapması, yani bazen ısındığından dolayı film ortasında kapanıyor ve tekrar açılıyor; bu durum sizde de oluyor mu iyi günler?
  • Selam bende ısınmadan dolayı kapanma hıc olmadı 5-6 saat aralıksız fılım seyrettim fakat kapanmayla karsılasmadım iyi gunler dilerim.
  • Ne Sancak Bilgisayar'dan geldiği hâliyle, ne de üzerinde denediğim çeşitli modlarda, kesilme,kasılma, kapanma, ısınma gibi sorunlar olmadı.
    Aldığım gün içine 2TB'lik, USB30 ile de 3TB HDD taktım, HDD'ler neredeyse tamamen dolu olmasına karşın herhangi bir takılma yine olmadı.
    StandBy konumunda pek bırakmayın derim, direk arkadaki switch'ten kapatın. Neticede içinde HDD var. Ne kadar koruma olursa olsun anlık akım kesilmeleri/gelmeleri HDD'ler için sıkıntı yaratabilir.

    Yüzlerce film arasında gidip geldikten sonra kök dizine dönme olay çok can sıkıcı gerçekten.
    Çözülmesi gereken konuların başında bu var, bir de Auron Yazılım topicinde de belirttiğim gibi, layoutlarda sıkıntı var.
    coverlar genel çerçevenin dışında çok biçimsiz duruyor. Ve menüleri Türkçe yapacağım derken, bence biraz kötü olmuş.
    Ben dosyaları editleyip hemen hepsini tekrar orjinal hâline getirdim.

    Bir başka önemli sorun(benim için), Network'deki SSH ayarı çalışmıyor. Bunu miralay25 kullanıcısına da yazdım.

    SSH'ı çalıştırmak için, önce FTP ile bağlanıp(WinSCP - putty ikilisi en iyisi), login olduktna sonra sırasıyla;
    /tmp # chmod 644 empty
    /usr/local/etc_orig/init.d/S40sshd start
    satirlarini calistirmaniz gerekiyor.
    daha sonra SSH ile root olup, kaynak kodlarında güvenle oynayabilirsiniz.

    Orta düzey yazılım bilgisi ile;
    /system/rtk_rootfs/usr/local/bin içindeki script klasörleri altında değişiklikler yapabilirsiniz.

    Vaktim olsa layout işiyle de uğraşacağım ama maalesef yok.




  • Selamlar 10 gün once aldığım Egreat R200S Pro az once fılım seyrederken kapandı ve dumanlar cıkmaya basladı acaba boyle bir sorun yasayan varmı ıcımızde arkadaslar bakalım yarın yetkılı fırmayla konusucam....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasan Cahit

    Selamlar 10 gün once aldığım Egreat R200S Pro az once fılım seyrederken kapandı ve dumanlar cıkmaya basladı acaba boyle bir sorun yasayan varmı ıcımızde arkadaslar bakalım yarın yetkılı fırmayla konusucam....

    sonuç ney durum nedir
  • ben de bu cihazdan aldım bazı hdd'leri tanıyor bazı hdd'leri tanımıyor ne yapmak lazım anlayamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackdiamond067

    ben de bu cihazdan aldım bazı hdd'leri tanıyor bazı hdd'leri tanımıyor ne yapmak lazım anlayamadım

    sorunu buldum hardiskler hep wd marka olduğu için sanırım isimlerinden dolayı sorun çıktı hepsine wd 1 wd 2 ... diye isim verdim sorun yok şimdi hepsini tanıyor.
  • arkadaşlar cihazı açtığım anda update yazıyor ön tarafta ne kadar resete bassam da değişmiyor. kumandan yapabileceğim bir tuş kombinasyonu var mı acaba ya da başka bir çözüm yolu
  • Kumandalık bir durum yok, cihazın ROM'u ile ilgili.
    USB'ye Link'deki yazılımı atıp, diğer USB ve internal HDD'leri çıkartıp öyle başlatıp deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasan Cahit

    Selamlar 10 gün once aldığım Egreat R200S Pro az once fılım seyrederken kapandı ve dumanlar cıkmaya basladı acaba boyle bir sorun yasayan varmı ıcımızde arkadaslar bakalım yarın yetkılı fırmayla konusucam....

    aynı cihazdan ben de aldığımı söylemiştim benimde başıma buna benzer bir durum geldi.1 ay kadar kullandım 1 ayın sonunda cihazı açtım HDD bağlı iken bir anda standby ışığı yanıp yanıp fasılalı olarak sönmeye başladı.Cihaza baktığımda hafifi bir koku vardı.Hemen cihazı Sancak bilgisayara gönderdim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.