Şimdi Ara

EGREAT S1A incelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • egreat s1 hakkında yazılmış bir ön incelemedir.

    öncelikle eski bir M34 kullanıcısı olarak M34 ile farkını söylemek istiyorum.Cihaz kullanım olarak M34 ün tam iki katı bir performans vermektedir. Kısaca M34x2=S1

    Cihazı maddeler halinde inceleyelim.
    Açılış : cihazın power tuşu yok bu yüzden hep standby da kalıyor, elektrik kesintisinde kendini tekrar açıyor. Açılış süresi 30 saniyenin altında ve görsel olarak sıkıntı vermiyor.

    Firmware: Cihazı aldığında 1.9.16 sürümü vardı, 1.9.20 ye yükselttim, bir önceki sürümündeki hataları düzeltmişler ki çok takdir ettim.

    Menüler : İşte cihazı mükemmel yapan ayrıntı. Bu cihazda aklınıza gelebilen her konunun bir menüsü var,şurası şöyle olsun dediğim her ayrıntıyı menülerde buldum, ayrıca film oynarken filmin altına açılan bir de film menüsü varki takdire şayan . Film klasörlerine baktığınızda dosya içindeki resmi ekranın yanına koyarak filmlerin kapağını görme fonksiyonu eklenmiş çok şık bir görüntü. Yine menü ekranlarında filmin üstüne geldiğinizde filmin özellikleri ekran ses bilgileri getirilmekte. Menü geçişleri çok hızlı takılma yok menüler kayıyor sanki animasyonlar çok iyi, münüler hafif kızıl bir renkte.

    Ekran : Ekranın çıkış,çözünürlük,renk,vs. gibi ayarları mevcut.Ben tam ekran olmayan filmlerden zevk almadığından bu konuya çok dikkat ederim. Ekranın bütün ayarları 4 4 lük.

    Ses: Eski sürümündeki optik ses problemi halledilmiş, çok zengin bir ses çıkış menüsü var, sesi cihazda çözdürebildiğiniz gibi ses sisteminede gönderip orada çözdürebilirsiniz.

    Altyazı : Altyazı ile ilgili tüm ayarlar mevcut, boy,renk,2.altyazı,konumlandırma herşey tamam

    Film : Filmleri %10 %30 sardırma fonksiyonu çalışıyor ayrıca filmi ileri tuşuna basarakta çok hızlı bir şekilde sardırmanızda mevcut,time seek(belli süreye git) fonksiyonu mevcut

    Codec : M34 ün çalıştırmadığı İnception Crossbow sürümünü problemsiz oynattı. Bu cihazın üstündeki işlemciden dolayı herhangi bir filmi oynatamayacağını zannetmiyorum. Blueray menüleri mevcut ama elimde böyle bir film olmadığından test yapamıyorum. Test ettiğim mkv,brrip,avi, mp4 ne varsa hepsini oynattı.

    Görüntü : Bazı forumlarda görüntünün daha iyi olduğu hakkında yorumlar yapılsada bu tamamen göz algısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.Zaten filmin ayarlarını,ekran ayarlarını yaptığınızda gözünüze film güzel geliyorsa bir problem yoktur diyebilirim.

    İnternet+Youtube : menüleri mevcut ancak bağlantı yapmadım.

    Özellikleri incelemek isterseniz:

    Multi track, multi subtitle switch easily.

    Ø Adjust subtitle color, size, position, contour color and so on.

    Ø Play a wide variety of audio file formats, support 7.1 pass through, support DTS-CD playback.

    Ø APE,OGG,FLAC,CUE can be supported.

    Ø Under music playback, lrc lyric can be display.

    Ø Playback various picture, zoom in, zoom out, rotate are supported.

    Ø Play movies from the Internet on your big screen TV, there is a powerful CND server for supporting,(For China region)

    Ø Xunlei download support.(Chinese download tool)

    Ø Youtube, Internet radio are supported.

    Ø Remote educating service for different age, level, interest people.

    Ø UPNP, SMB, NFS, FTP are supported.

    Ø File copy/delete.

    Ø Remote power on/off.

    Ø Full-HD video playback and navigation - up to 1080p

    Ø SMP8655 CPU, 256MB NAND FLASH, 512MB DDR2


    Cihazı almanyadan 150 Euro ya aldım.

    Sonuç olarak Cihaz Ödediğimiz parayı hakediyor.Cihaz hakkında yorum yapmamamın sebebi uzun bir müddet M34 kullanan biri olarak Herkesi bilgilendirmek istedim.Amacım kimsenin Nmt cihazını eleştirmek değildir.Fotoğraf ekleme becerim olmadığından yönetici arkadaşlar fotoğraf eklerse sevinirim.







  • Bunu pek kullanan yok galiba gariban kalmış biraz Almanyadan almış olduğunuzdan ve fiyatının pahalı olmasından olsa gerek.Ama kliteli bir şeye benziyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.