Şimdi Ara

Ehliyet sınavında aday sürücü kardeşime çarptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, kardeşimin Keçiören ovacıkta gerçekleşen ehliyet pratik sınavına katılmak için ailecek sınav alanına gittik. Kardeşim sınavın gerçekleşeceği araca bineceği anda başka bir aday sürücü sağ aynasıyla kardeşimin sırtına vurdu arabanın kapısıyla arada kaldı ayna montunu parçaladı ve sırtı darbe aldı.


    Biz sonrasında apar topar yanına gittik şükür ciddi bir şeyi yoktu 112 çağırdık ne olur ne olmaz diye. Farkettik ki vuran araba ve içindeki aday,komisyon ortalıkta yok aracı da vurduğu yerde durmayıp götürmüşler. Vuran araca sahip sürücü kursunun bölgesine gidip adayın,içinde bulunan komisyonun yada sürücü kursundan birilerinin gelip bilgi vermesini söyledim gelen giden olmadı çünkü sanki herkes yok olmuş gibiydi.


    Kardeşimin yanına döndüm. Vuran sürücü kursundan birileri geldi önemli bi şey olmadıgını büyütmememiz gerektiğini söylediler. Biz ısrarla komisyon vurunca niye durmadı , komisyon nerede vuran aday nerede diye bilgi almaya çalışırken. Asker emeklisi oldugunu iddia eden biri kolumu sıkıp uzaklaştırmaya çalıştı beni. Bunu görünce babam oğlumun kolunu bırak diye adamın üstüne yürüdü. Sonrasında bu sürücü kursundaki görevli 2 hoca ve bu asker emeklisi bana , 18 yasında erkek kuzenime babama saldırdılar. Beni birileri tuttu ne biri bana vurdu ne ben vurdum birisine. Babam da aynı sekilde saati kırılmış sadece belirgin bir darbe almadı. Fakat sürücü kursundan biri 18 yasındaki kuzenime vurdu 2 kere. Sonrasında ben çocuğa vurduğunu gördükten sonra beni tutanlardan sıyrılmak için kendimi yere attım o sırada boşluktan kuzenim de kendine saldıran adama vurdu. Bundan sonra kavga ayrıldı. 112 gelip kardeşimin sırtına baktı hastaneye yönlendirdi röntgen için polis de geldi aracın plakasını verdik. Biz sonrasında hastanede babam ben kuzenim darp raporu aldık kardeşim de sırtından dolayı vuran araçla alakalı trafik kazası adli vakası olarak ifade verdi. Maddi zarar olarak babamın saati ve kardeşimin montunu belirttik. Biz bize vuran adaydan,komisyondan ve bize saldıran sürücü kursu eğitmenlerinden şikayetçi olduk. Onlarda bizden şikayetçi olmuşlar hatta olayın dışında olan annemden de küfür etti diye şikayetçi olmuşlar. Ben mesela kimseye varmadığımı kimsenin de bana durmadığını söyledim ama kuzenime 2 kere o adamın vurduğunu söyledim. Onlar benden şikayetçi oldularsa kimse bana durmadığı dediğim için hata mı ettim.


    Biraz uzatmıs olabilirim kusura bakmayın :)


    Böyle bir olayda sonuc ne olur nası sonuclanır, ne yapmamız gerek bu asamada tecrübesi olanlar yazarsa çok sevinirim.








  • Bitirmek üzereydi hocam. Bir de vurduktan sonra aynası kırıldı vuran aracın onu belirtmemişim fotoğrafı bulunuyor elimizde aynasız hali.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sizin komisyon armut mu topluyordu onlar niye karismadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Bizim aractaki komisyon ve sürücü kursu yetkilileri kardeşimle ilgilendi ilk başta sonradan aralarında anlasma yapmıs gibi sessiz kaldılar arbede cıkınca da ayırmaya calıstılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben alırken de öyleydi hocam. Simdi her kursun baslangıc noktası ayrı kendi sırasına göre komisyonla hareket ediyo. Biri biterken diğeri baslıyo karıştıktı yani

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mahkeme sonucu buraya yazın hocam merak ettim neler olacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.