Şimdi Ara

Ehliyeti olan dan südge talep edilebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar konuları inceledim lakin konumla ilgili içerik göremediğim için yeni konu açtım. Varsa da oraya taşıyabiliriz konuyu.



    2024 şubat ayı içinde A2 ehliyet kursuna katıldım. Sertifikamı aldım. Nüfus müdürlüğüne gittim. Harçlarını yatırdım. İşleme başladılar lakin trafikte geçmiş yılların kayıtları varmış düşülmesi gereken bende emniyet trafik şubeye gittim. Sisteme baktıkların da südge belgesi istediler. 99 yılında aldığım B ehliyetimle 2001-2002 yıllarında iki kez kaptırmışım. ilki 3 ay sanırım 2.si 1 yıl sanırım.Cezalarımı ödemişim. Ehliyetimi geri almışım. üzerinden 20-22 yıl geçmiş. Benden südge talep etmeleri normal mi ? kanunlar sürekli değiştiği için yetkili personelin bilgisizliği olabilir mi ? Ayrıca 2009-2013 yılları arasında ehliyetimi kaybetmiştim. Yeniden çıkartmıştım diye de hatırlıyorum. Ehliyet cebim de 20 senedir de kaç çevirmede gösterdim hiç bir problem veya talep olmadı. Başına gelen veya bu konularda bilgili olan arkadaşlar var ise yardımcı olabilecek bilgileri varsa beklerim. Görevli memura südge ehliyetini alkolden 2 yıl süreyle el konulanların ehliyetini geri alabilmesi için gerekli bir belge olduğunuda konuştuk lakin benim ehliyetim cebim de olması 20 yıl sonra sorun teşkil etmesi beni şoka uğrattı. Bu durum da izlenecek yol nedir ?


    Arkadaşlar bu konuya yakın olmayan forumda bir kaç konulara baktım.Alkol içebilirsiniz lakin direksiyon başına geçmemelisiniz. Gençlikte yapılmaması gereken hatalar yapmışız.çok şükür kimseye de zararımız olmadan bırakmışız. 15 senedir düşünürüm ya birine çarpsaydım bunun vicdan azabıyla yaşayamazdım. Lütfen gereksiz tartışmalara sebeb olmayalım. Karşılıklı anlayış saygı ve sevgiyle kalalım.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.