Şimdi Ara

Ek Gelire ihtiyacı olanlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüz şartları zor, hayat pahalılığının artmasından dolayı ek iş aramak zorunluluk haline geldi. Ek gelir elde etmek için çok çeşitli yöntemler vardır. Boyacılık yapmak, paketleme iş, çocuk bakıcılığı gibi işler yapılabilmektedir. Sitemizde İstanbul’da ek iş, Ankara’da ek iş, İzmir’de ek iş, Bursa’da ek iş gibi tüm şehirlerde yapabileceğiniz ek işler bulunmaktadır. İnternetten para kazanma, internetten ek gelir elde etme son zamanlarda insanların en çok tercih ettikleri ek iş modellerinden biridir. Özellikle kış aylarında artan ödemeler ile birlikte ek gelir için evde bilgisayar başında para getiren şeyler ile uğraşıp bunu aylık kazancına ekleyenler bulunmaktadır. Evinizde, sıcacık odanızda bilgisayar ve internet ile internet üzerinden nasıl para kazanılacağını öğrenebilirsiniz.

    Blog yazarak para kazanmak, fotoğraf çekerek para kazanmak, internetten para kazanma, instagram ile para kazanmak en çok tercih edilen internetten para kazanma yöntemlerinden birkaçıdır. internetten nasıl para kazanılır diye düşünen insanlara bu konudaki çeşitli makaleleri okuyup yavaş yavaş uygulamaya koyabilirsiniz. İnternetten para kazanmak sabır isteyen bir iştir bunu kesinlikle unutmayın. Ek gelir yapmanın her hangi bir yaş aralığı veya cinsiyet zorunluluğu yoktur. Genellikle işini yaptığınız kişi ile anlaşmanız önemlidir. İşini yapacağınız kişi ile anlaştıktan sonra işi zamanında teslim ettikten sonra ücretinizi alacaksınızdır.

    Mesai ücreti olmadan, başınızda patron olmadan istediğiniz zaman mola verebileceğiniz istediğiniz zaman saatlerce çalışacağınız bir iş türüdür ek iş. Siz de bu şekilde rahat bir şekilde çalışmak istiyorsanız sitemizdeki ek gelir modellerinden kendinize en çok uyan işi seçip ailenize katkı sağlayabilirsiniz.

    Ek iş yapma da en önemli şart işi zamanında teslim etmektir. Sitemizde özellikle üniversite öğrencilerinin, ev hanımlarının ve memurların ek iş aramalarına yardım eden sitemizde çok sayıda özgün içerikli ek gelir imkânları vardır. Her gün düzenli olarak güncellenen sitemiz paraya ihtiyacı olan insanlara fırsat oluşturmaktadır. Kredi kartı borcu olanlar, kirasını ödeyemeyenler, kredi çekip ödeyemeyenler için ek gelir şart olmuştur. Ek gelir elde etme yöntemlerini, internetten para kazanma yollarını sitemizden bulabilirsiniz.
    www.ekishavuzu.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuhaLaLa -- 15 Şubat 2017; 23:22:10 >







  • Anket doldurarak para kazanma konusunda şu siteye bi girip bakın bence:www.anketdoldur-parakazan.org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.