Şimdi Ara

Ek İş İlanları - Ek İş İmkanları - Ek İş Veren Firmalar 2015

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ek İş İlanları - Ek İş İmkanları - Ek İş Veren Firmalar 2015

    Özellikle 2002 yılından sonra insanlarda müthiş derecede bir ek işler girme ve ek işlerde çalışma durumu başlamış durumdadır. Özellikle de durumu iyi olmayan kişiler evlerine ek işler almış ve sadece dışarılarda değil aynı zamanda evlerinde de bu işlerle meşgul olmuşlardır. Eğer sizlerde ek iş için aranıyor iseniz sadece dışarıda çalışacağınız yerlere değil aynı zamanda evlerinize de alabileceğiniz basit ev işlerine de bakabilirsiniz. İlk başta da bahsettiğimiz gibi 2005 yılından sonra bu tarz işlere yoğunluk ciddi şekilde artmış durumdadır. İnsanlar maddi olanaklarının yetmediğini gördüğünde mecburen ek iş imkanlarını araştırmaya başlamış ve nerede nasıl daha çok para kazanabilirim bunun telaşına girmiş durumdadırlar.

    Ek iş ilanları 2015 yılında da hızla devam edecek gibi görünüyor. İnsanlar sadece fakir oldukları için değil aynı zamanda kendilerine artı olarak fazladan para sağlamak adına da bu işlere giriyorlar. Oysa normalde baktığımız zaman çalışan insanlarında büyük çapta paraya ihtiyaçlarının olmadığını rahatlıkla görebiliriz. Dediğimiz gibi ek iş ilanlarına bakanlar eskiden sadece fakir ya da paraya çok ihtiyacı olan insanlar olurken artık daha çok para kazanmak ve daha çok para harcamak isteyen hırslı insanların da baktığı ilanlar haline gelmiş durumdadır. Bunun en temel nedenleri arasında ise ekonominin artık daha iyiye gitmesi ve insanların daha çok şeye sahip olmak istiyor olmasıdır. Eskiden insanlar sadece hayatta kalabilmek ve karnını doyurabilmek için çalışırken, şimdi ise daha lüks içerisinde yaşayabilmek için ek iş imkanları için başvurularda bulunmaktadırlar.

    Ek iş imkanları 2015 yılı içerisinde daha da artabilir. Şuanda gördüğümüz kadarı ile insanlar normal işlerden çok ek işlere yönelmekte ve ek iş imkanları için başvurular yapmaktadırlar. Bu sebepten dolayı da ek iş veren firmalar bu tarz işlerini artıracak ve daha çok iş verecekledir. Özellikle de evlere verilen bu işler sayesinde firmalar hem sigorta gibi paralar ödemezken hem de daha uygun fiyatlara işlerini yaptırmaktadırlar. Çalışan kişilerde evlerinde rahatça çalıştıkları için herhangi bir patron, trafik ya da iş stresi olmadan rahatça para kazanabiliyorlar. Kısacası iki tarafından bu durumdan memnun olduğunu gördüğümüz için ek iş imkanları, ek iş ilanları ile birlikte daha da artacak ve hatta 2015 yılı içerisinde katlanacaktır. Özellikle de internet siteleri üzerinden iş veren ve ek gelir elde etmemize yardımcı olan firmalar artık sokaklara da ilanlar yapıştırmaktadır.


    Ek iş veren firmalar 2015 yılı hedefleri arasında işleri daha da büyüterek daha farklı işlerde vermektedirler. Özellikle öğrenciler gibi gününün belli bir kısmı boş olan ve uygun fiyatlara çalışacak olan kişilere yönelik daha basit ve güzel işler verilmektedir. Öğrenciler elbette çok para kazanamayacak ama yine de kendi kendilerini idame edebilmek ve kendilerine az da olsa harçlık çıkartabilmek adına belirli bir miktarda para kazanabilirler. Ek iş ilanları için öğrenciler genellikle interneti kullanmaktadır. İnternet gençler arasında daha yaygın olduğu için, onlarda internetten ek iş veren firmalar yazarak daha kolay arama yapabiliyor ve daha kolay iş veren ile irtibata geçebiliyorlar. Özellikle de ek gelir elde etmek isteyen kişiler arasında ev hanımları da yer almaktadır. Evlerine katkıda bulunmak ve ev giderlerini bir nebze de olsa frenleyebilmek adına bu tarz ek işleri alıyor ve evlerine bu işleri hallederek hem para kazanıyorlar hem de aynı zamanda evlerinde dışarı çıkmayarak ev işlerini de aksatmamış oluyorlar. Peki, ev hanımları ne tarz işler yapabilir ve nerelerden para kazanabilirler? İşte bu sorunun cevabını sizlere ayrıntılı olarak vereceğiz.

    Ek iş veren firmalar 2015 yılı için aynı sürekli verdikleri işlere devam edecekler gibi gözüküyor. Verdikleri işlerde genellikle evde paketleme, katlama ya da süsleme gibi basit işler olmaktadır. Bu işleri yapanların elleri ne kadar hızlı ise o kadar çok para kazanabiliyorlar. Bu sayede firmalar hem daha az para öderken hem de işlerini daha ucuza halletmiş oluyorlar. Ek iş ilanları 2015 için internette arama yapabilir ve şimdiden hangi işler olabilirsiniz. Fakat bizler sizleri yormamak adına ek iş imkanları 2015 yılında neler olacak diye bir çalışma yaptık. Bu çalışmamızı aşağıda görebilir ve tek tek inceleyebilirsiniz.

    EVE KUTU KATLAMA İŞİ VEREN FİRMALAR: Evlere kutu katlama işi veren firmalar öncelikle sizlere nasıl bir çalışma yapacağınızı gösteren bir örnek vereceklerdir. Sizlerde bu örneklere bakarak kendinize bir harita çizebilir ve bu şekilde çalışmalarınızı devam ettirebilirsiniz. Bu işi alacak olan kişilerin evlerinde geniş bir yere sahip olmaları son derece önemlidir. Eliniz ne kadar hızlı ise o kadar çok kutu katlayabilir ve para kazanabilirsiniz. Kutu katlama işi sayesinde aylık 1.000 TL civarında para kazanabilirsiniz.

    EVE POŞET KATLAMA İŞİ VEREN FİRMALAR: Poşet katlama işi sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Sürekli elinizden kaçıp kayan poşetleri düşünecek olursak, biraz zorlanabilirsiniz. Fakat sadece birkaç saat içerisinde hızlıca poşetleri katlayabilir ve paranızı alabilirsiniz. Evinizde günlük olarak 2 saat harcayarak güzel paralar kazanmanız mümkündür. Sadece işi nasıl yapacağınızı firmadan öğrenmeli ve ona göre hareket etmelisiniz. Daha sonrasında paralar hızlıca gelecektir. Evlere poşet katlama işi veren firmalar ile iletişim sağlamak için internet sitemizi kullanabilirsiniz.

    EVE DAVETİYE KATLAMA İŞİ VEREN FİRMALAR: Özellikle yaz aylarının yaklaşması ile düğün davetiyesi basan matbaalar zorlanmakta ve bütün enerjilerini davetiye katlama işine vermektedirler. Durum böyle olunca da dışarıdan yardım almak kaçınılmaz bir hal alıyor. Eve davetiye katlama işi veren firmalarsayesinde sizlerde özel davetiyeler hazırlayarak para kazanabilirsiniz. Genellikle her seferinde farklı işlerle gelen firmalar sizlere nasıl bir yol izleyeceğinizi 5 dakika içerisinde gösterip gider. Sizlerde davetiyeleri gösterilen şekillerde katlar ve paranızı alırsınız. Davetiyenin şekline göre firmalar sizlere belirli bir para öderler. 10 kuruş ila 25 kuruş arasında değişen davetiye katlama işi sayesinde güzel paralar kazanabilirsiniz. Özellikle birde eliniz hızlı ise para kazanmanızı hem artırabilir hem de çabuklaştırabilirsiniz.

    EVE ETİKET İŞİ VEREN FİRMALAR: Etiket işi bildiğiniz gibi markaların üzerine fiyat yapıştırarak yapılmaktadır. Durum böyle olunca da etiket işi yapacak olan kişiler kolay yoldan para kazanabiliyorlar. Sadece kendilerine verilen etiketleri söylenen şekilde basmalı ve hazırlamalılardır. Sonrasında para kazanmaları çok ama çok kolay olacaktır.

    EVE BONCUK İŞİ VEREN FİRMALAR: Hem eğlenceli olan hem de yapılması zevkli olan bu iş sayesinde para kazanmanızın sınırı olmayacaktır. Boncuk işisayesinde kendi hayal gücünüze bağlı olarak para kazanırsınız. Eğer yaptığınız boncuklar güzel olursa firma sizlere daha fazla para verebilir. Kısacası yaptığınız işte kendi hayal gücünüze göre para kazanırsınız. Eğer iyi bir hayal gücüne sahip iseniz kolayca para kazanabilirsiniz. Kesinlikle ve kesinlikle eve boncuk işi veren firmalar kesintisiz bir şekilde ödemelerini haftalık ya da aylık olarak yapmaktadır.

    EVE YEMEK YAPMA İŞİ VEREN FİRMALAR: Ev hanımlarının çok sıklıkla tercih ettiği bu iş sayesinde aylık 900 ila 1,500 TL civarında para kazanabilirsiniz. Yemek yapacağınız yerde eğer çok fazla kişi çalışıyor ise daha çok para kazanabilirsiniz. Yemek yapma işi içerisinde en önemli olan şey rakamdır. Eğer çok kişi çalışıyor ise çok para kazanırsınız. 20 kişilik bir yer için sadece öğle yemeği yapan bir kişi aylık ortalama 1.000 TL civarında para kazanmaktadır. 20 kişi rakamı her ne kadar az gibi görünse de yine de ciddi bir rakamı temsil etmektedir. Bu sebepten dolayı da alacağınız işteki rakamı çok dikkatli seçmelisiniz. Eğer birde sabah – öğle – akşam olarak yemek verecek olursanız kazancınız ortalama olarak 2,500 TL civarlarına kadar çıkabilir. Eve yemek yapma işi veren firmalar bu konuda sizlere daha detaylı bilgi verecektir ama fiyatlar bu şekilde olmaktadır.

    EVE ANAHTARLIK İŞİ VEREN FİRMALAR: Eve anahtarlık işi veren firmalar tıpkı boncuk işinde olduğu gibi yine yapacak olan kişinin zevklerine güvenmektedir. Kendi zevklerinize göre yapacağınız ve bazen de özel olarak size verilen siparişleri yapacak ve paranızı kazanacaksınız. Yerine göre 1 TL yerine göre de 25 kuruşa anahtarlık yapabileceksiniz. Anahtarlık işi içerisinde fiyatı yine firmalar belirleyecektir.

    EVDE TESPİH İŞİ VEREN FİRMALAR: Eve tespih işi veren firmalar sizlere gerekli malzemeleri verecek ve sizden belirli şekillerde tespih yapmanızı isteyecektir. Bu sebepten dolayı da tespih işi tam net olarak bir para kazandırmamaktadır. Kimi tespihten 1 TL kazanırken kimisinden 10 TL kazanabilirsiniz. Bu nedenle tespih işi içerisinde şu kadar kazanabilirsiniz diye net bir rakam veremiyoruz.

    EVDE NİKAH ŞEKERİ İŞİ VEREN FİRMALAR: Nikah şekeri işi sayesinde güzel paralar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken firmalarla görüşmek ve özel siparişleri almaktır. Sonrasında evinizde oturduğunuz yerden nikah şekerlerini ayarlayabilir ve paranızı hemen alabilirsiniz. Parasınız gün sonunda ödeyen firmalar sayesinde günlük kendinize bir kazanç sağlayabilirsiniz. Eve nikah şekeri işi veren firmalar özellikle yaz aylarında bu tarz işlere yoğunluk vermektedir. Bu nedenle de bu işleri yaz aylarında daha çok takip etmelisiniz.

    EVE ÜTÜ İŞİ VEREN FİRMALAR: Eve ütü işi veren firmalar verdikleri ütü başına para ödemektedirler. Örneğin bir pantolon için size 50 kuruş gibi bir para ödeyeceklerdir. Bu sebepten dolayı ne kadar çok ütü yaparsanız o kadar çok para kazanabilirsiniz. Elbette evde yakacağınız elektrik masrafını da düşünmeniz ve ona göre bir fiyat istemeniz gerekmektedir. Ayrıca gömlek gibi zor yapılan ütüler de fazla fiyat isteyebilirsiniz. Kısaca ve özetle ütü işi sayesinde de evinizde para kazanabilirsiniz.

    EVE TAKI İŞİ VEREN FİRMALAR: Eve takı işi veren firmalar verdikleri işlerle sizleri de çok yormayacaklardır. Çünkü bu iş son derece basit ve insanı yormayan bir iştir. Sizden istenilen takıları hemen hazırlayabilir ve paranızı günlük olarak alabilirsiniz. Güzel takılar hazırlamanız size artı para olarak geri dönecektir.

    EVE KINA PAKETLEME İŞİ VEREN FİRMALAR: Kına paketleme işi sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Kendisinin zaten pis bir şey olduğunu düşünecek olursak, doldurmak ve dökmemek oldukça zor olacaktır. Bu sebepten dolayı da evinizin bir bölümünü bu iş için ayırmalısınız. Eve kına paketleme işi veren firmalar genellikle kilo işi ile kına getirir ve küçük paketler verirler. Sizlerden de bu paketleri doldurmanızı ve paketlemenizi isterler. Sizler sadece kına paketleme yaparak tane başına 5 ila 10 kuruş gibi bir rakam kazanabilirsiniz. Ne kadar çok yaparsanız o kadar çok para kazanabilirsiniz. Bir kesenin içerisine 5 gram ya da 10 gram koyduğunuzu düşünürsek, kilo üzerinden çok ciddi paralar kazanabilirsiniz. Bu nedenle de kına paketleme işi çok para kazanmak isteyenler için bir çıkış kapısı olabilir.

    EK İŞ VEREN FİRMALAR VE GERİ TESLİM ETME

    Ek iş alarak evde iş yapmaya karar verirseniz, evlere ek iş veren firmalardan alacağınız birkaç örnek ile hemen işe başlayabilirsiniz. Eve bu işi alanlar ilk olarak bir kutu içerisinde bir örnek göreceklerdir. Bu örnek işlere bakarak diğer alttaki işlere bakabilir ve o işleri de bu örneğe göre yapabilirsiniz. İşler genellikle 100 adet olacak şekilde gelirler. Bu teslimatları yapmak için biraz hızlı olmalı ve işi hemen kaparak başlamalısınız. İşleri örneğe göre yapmanızın ardından ise hazır bir hale getirerek yine aynı şekilde geri vermeniz gerekmektedir.


    ÖDEME İŞLEMİ: Ödeme işlemi elbette siz işi hazırladıktan sonra verilecektir. Genellikle ödemeleri hazırladığınız iş ve ürün sayısına göre vermektedirler. Örneğin hazırladığınız ürün başına 10 kuruş alabilirsiniz. Böylece evde katlama ve paketleme işleri sayesinde eğer isterseniz çok büyük paralar kazanabilirsiniz. Evde hazırlanan işler sırasında kazanmanızda herhangi bir limit yoktur. İlk başlarda da dediğimiz gibi eğer eliniz hızlı ise çok ciddi paralar kazanabilir ve çok daha iyi bir gelire sahip olabilirsiniz. Bunun sadece sizin elinizde olduğunu hatırlatır ve bu işe alışkın olmanızın çok iyi olacağını söyleyebiliriz. Evlere ek işi veren firmalarhakkında detaylı bilgi almak için arama motorlarına bakabilir ve kendi şehrinize bulunan firmalar ile görüşebilirsiniz.

    EK İŞ VEREN FİRMALAR İLE İLETİŞİM NASIL OLUR?

    Ek iş veren firmalar ile iletişim kurmak isteyenler isterlerse, kendi internet siteleri üzerinden telefonlarını öğrenebilirler ve telefonla arayabilirler. Aynı zamanda sosyal ağlar üzerinden de isterseniz iletişim kurabilirsiniz. Bu sayede firma yetkilileri ile direk iletişim kurmuş olursunuz. Aynı zamanda eğer isterseniz aşağıda bulunan yorum kısmında adınızı soyadınızı yazarak yorum bırakabilirsiniz. E-mail adresinizi de vererek sizinle iletişim kurmasını isteyebilirsiniz. Fakat aşağıda yorum bulunan kısma adres ve telefon numarası gibi bilgilerinizi vermemeniz rica olunur. Çünkü ek iş için bırakacağınız yorumlar herkese açık olacağı için herkes tarafından görünecektir. Bu nedenle de yorum kısmına özel bilgilerinizi yazmamanız rica olunur.

    ÖNEMLİ NOT: Not olarak lütfen tekrardan uyarmak istiyoruz ki, kesinlikle telefon ve ev adresi gibi bilgilerinizi yazmayınız. Çünkü herkese açık olduğu için bu özel bilgiler herkes tarafından görülebilmektedir. Bu tarz bilgilerin verilmesi ve rahatsız edilmeler karşılığında sitemiz kesinlikle bir sorumluluk almayacaktır.

    Bizler site olarak sizleri sadece ek iş veren firmalar ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu sebepten dolayı sitemiz kesinlikle bir iş vaat etmemektedir. Eğer sizlerde isterseniz, aşağı kısma hangi işi yapmak istediğinizi yazabilir ve bu işleri bulma da etkili bir rol oynayabilirsiniz. Üstelik vereceğiniz e-mail adreslerinin de güncel olması ve kontrol ediliyor olması son derece önemlidir. Aynı zamanda Facebook ve Twitter sayfalarımızı da güncel olarak takip etmeniz sizin hayrınıza olacaktır. Çünkü buralardan da bizden bilgi alabilir ve belki de kendinize güzel bir iş bulabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.