Şimdi Ara

Ekitap Nedir ? E-kitap Nasıl Yazılır ? E-kitap Yazarak Para Kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekitap Nedir ? E-kitap Nasıl Yazılır ? E-kitap Yazarak Para Kazanma


    Gelirkapisi.org olarak, internetten para kazanma yolları yazı dizimize “E-kitap Nedir ? E-kitap Nasıl Yazılır ?, ekitap yazarak internetten para kazanma” makalesi ile devam ediyoruz.

    Hakkında bilgi ve tecrube sahibi olduğunuz konu/konular hakkında , kimsenin bilmediği veya gizlediği noktaları anlatan ekitap yazarak para kazanabilirsiniz.

    Ancak iş sadece ekitap yazmakla sınırlı değil , zira yazdığınız ekitabı pazarlayacağınız satış sayfası ve satış argumanları hazırlamalısınız. Ayrıca satışa sunduğunuz ekitabınızın pazarlamasını yapan bir affiliate ağına dahil olmalısınız

    O halde ekitap yazım aşamasında ve sonrasında nelere dikkat etmeli ve hangi şartları yerine getirmelisiniz ?

    E-Kitap Satış Sayfanız Olmalı; Hazırlamış olduğunuz e-kitabın tanıtımını yapacağınız bir blog açmalısınız, ayrıca bu satış sayfasına, eserinizle alakalı alıntılar ,yorumlar ve satışınızı arttıracak kazanç kanıtları eklemelisiniz. Satış sayfanız profesyonelce hazırlanmalı göz doldurmalıdır.

    E-Kitap Destek Sitesi; Yazmış olduğunuz ekitab hakkında , müşterilerinizin sorunlarını ve çözüm yollarını anlatan ek bir blog açmalı veya destek hattı anlamında, cep numaranız ile , sorularını iletebilecekleri mail adresinizi eklemelisiniz.

    Reklam Bannerları , Kitap Hakkında Makaleler ; Hazırlamış olduğunuz e-kitabın satışını arttırmak için veya ekitabınıza satış ortağı olan affiliate markerların ekitabınızı satmasına yardımcı olması adına ilgi çekici bannerlar ve hazır makaleler oluşturmalısınız.

    KAYNAK :http://gelirkapisi.org/2013/05/ekitap-nedir-e-kitap-nasil-yazilir-e-kitap-yazarak-para-kazanma/







  • merhabalar arkadaşlar.Bedava İnternetten para kazanma kitabı isteyenler var mı?Hem de ücretsizdir.Geçenlerde bi araştırma yapayım dedim,bir siteden buldum.Sizinle de paylaşıyorum,Kitap bol sayfalıdır.En iyi kazanç yöntemini anlatıyor,nasıl kazanacağınızı anlatıyor.İndirmek içinhttp://xticaretx.blogsp...ara-kazanma-kitabi.html bağlantısına tıklayın ve arkadaşlar lütfen her indiren arkadaş,benim sayfamda yorumlarını bırakırlarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.