Şimdi Ara

Eklemlerimde sorun var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ergenlik çağında vücudun,özellikle de kemiklerin gelişmesinden dolayı bu tip problem sanılan durumlar ile karşılaşmak normal.

    Bence fazla dert etmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R0ME

    Ergenlik çağında vücudun,özellikle de kemiklerin gelişmesinden dolayı bu tip problem sanılan durumlar ile karşılaşmak normal.

    Bence fazla dert etmeyin.

    Aam dert edilmiycek boyutta değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skrillrex

    Aam dert edilmiycek boyutta değil

    Aynı problemi Ben de,erkek Kardeşim de yaşadığı için biliyorum,eklem ağrısı kötü olur,bağdaş kurup bir süre oturduktan sonra kalkınca diz kapağı bükülemeyecek gibi olur,insanın adım atması bile zorlaşır.

    Ancak dediğim gibi bu gibi durumlarda yapılabilecek pek bir şey olmuyor.Düzenli şekilde ağrı kesici alsanız da midenize zarar.

    Yaz mevsiminde imkanınız varsa kumsalda toprağın altına gömeceksiniz kendinizi,bol bol yumurta,süt,yoğurt tüketeceksiniz ve güneşten kaçmayacaksınız.

    Umarım fazla kilo yoktur?
  • Kilolu değilim boyum 1.71 kilom 54. Aslında biraz zayıfım. Ama dediğim gibi güneşi sevmiyorum. Hava 5 derece iken kısakolluyla gezen biriyim ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: o kel?

    quote:

    Orijinalden alıntı: imperial93

    quote:

    Orijinalden alıntı: o kel?

    fizik tedavi dr. na değilde romatoloji doktoruna git. adamın işi eklemler . en saglıklı sonucu verir. samsundaysan cok iyi tanıdığm aramn da iyi oldugu romotolog var bi muayene ettirebilirm ?

    romatoloji doktoru bu soruna bakmaz, en azından kızarıklık şişlik ağrı olması gerekir, arkadaşın fizik tedavi veya ortopedi polikliniğine gitmesi gerekiyor

    benim bildiigm bakio. daha geçen gün gittim sternum kemiğiyle göğüs kafesi kemiklerinin birleştigi noktalar kıtlıyor diye. birde tanış oldgum dr. bazı alanlardada yar. doc. lugu vardır. oldukca iyi bi doktordur. o yüzden sölemiştim.

    benim bahsettiğim şey, romatolojinin alanının bu olmaması. yoksa yar.doç u bırak normal aile hekimi hatta asistanlar bile muayene edecek donanıma sahiptir zaten. buna rağmen romatoloji prof.una bu şikayetle gittiğinde seni ortopediye yönlendirebilir çünkü en iyisini branş uzmanı bilir




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.