Şimdi Ara

Eklentinin Türkçe Adresi Açıldı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Eklentinin Türkçe Adresi Açıldı!!!


    Merhaba Arkadaşlar,yeni sitemi açmaktan mutluluk duyuyorum. Biliyorsunuz ki hepimizin en çok kullandığı platform wordpress ve bu yapı anca eklentileri ile bir bütün oluşturarak bir anlam kazanıyor.

    Evet birçok eklenti sitesi mevcut belki ama çoğu site eklentileri olduğu gibi yayınlıyor.Yani eklediğimiz eklentilerin çoğu ingilizce,eğer içlerinde Türkçe dil dosyaları yoksa.İngilizce olan bu eklentileri Türkçeye çevirmek ise gerçekten zahmetli bir iş ve bir okadar da yabancı dil bilgisi gerekiyor.

    Bende bunun bilincinde olarak böyle bir işe giriştim. Sitemizden indirdiğiniz eklentilerin hepsi Türkçe.Aralarda tabi bazı translate ile çevrilmiş yerlere rastlayabilirsiniz ama zamanla onlarda düzeltilecektir.

    Ayrıca ve en önemli nokta ise Türk eklenti yazarlarımızında sitemizde eklentilerinin olduğudur.

    Sitemiz çok basit bir sistemde işlemektedir."Tıkla-indir" sistemi. Sadece sitemizi ziyaret edip ilgili eklentinin indir butonuna tıklayıp eklentiyi indiriyorsunuz işlem bukadar.Sizlerden tek beklediğimiz şey şu anda sadece yorumlarınızla ve sitemizi olabildiğince yaymanızla bize destek olmanız.Çünkü böylelikle bu proje büyüdükçe sizlerde bu işten karlı çıkacaksınız.

    Bunun yanında isterseniz ekibimize katılabilir, kendi çevirinizi yaptığınız ya da kendi yazdığınız eklentilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.Hatta ÜCRETLİ eklenti yazarları eklentilerini sitemizde yayınlayıp satmasına yardımcı olabiliriz.(Sitemizin iletişim bölümünden bu konularla ilgili irtibat kurabilirsiniz)

    Bu yazıyı sonunda kadar okuyup sabrınız,verdiğiniz destek ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

    Çeviri ekibimize katılımlarınızı bekliyoruz. ( Çeviri yapan arkadaşlarımızın eklentilerde ve sitede kendilerine ait sitelerinde reklamları yayınlanacaktır.)

    Site Adresi: TREKLENTİ







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.