Şimdi Ara

EKO66 YAKIT TASARRUF CİHAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
8.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eko66 tasarruf cihazını kullanan varmı? gerçekden aracın yakıt sarfiyatını düşüyormu?motor yağ ömrünü uzatıyormu? ortalama100'de kaç yakıtdan tasarruf sağlıyor? 10yıl garantisi varmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namık53 -- 23 Kasım 2012; 18:33:08 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: namık53

    Eko66 tasarruf cihazını kullanan varmı? gerçekden araçın yakıt sarfiyatını düşüyormu?motor yağ ömrünü uzatıyormu? ortalama100'de kaç yakıtdan tasarruf sağlıyor? 10yıl garantisi varmış.

    Lütfen forumdan arama yapın. Bunun gibi her türlü zımbırtının konusu var ve yazılan mesajları okuyun.

    Ya da tavsiyeme kulak verin.

    Bu tip cihazların tamamı dolandırıcılık ürünüdür. Hiçbir faydası olmasığı gibi cebinize zararı vardır. Uzak durun.

    Saygılarımla.
  • Her zaman yazdım, yine yazıyorum; para tuzağı inanmayın böyle şeylere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle Bişey Olsa Mantıken Üreticiler Kullanır.
  • Ben gerçekten yakıt tasarrufu sağlayan bir yol bulsam, patentini alır otomobil firmalarına patentini satar yada kiralardım. Böyle orada burada millete satmak için 10 takla atmazdım...
  • Ayda bir acilir boyle konular numunelik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bişey gerçek olsaydı hakkında soru sormana bile gerek kalmazdı herkes kullanıyor olurdu.
  • Para tuzağı. O kadar 100küsür senelik otomotiv devleri yakıt tüketimini 0,1 litre düşürecem diye 1000 takla atıyor, bunlar utanmadan %30 40 diye atıp tutuyor.
  • Taman piyasada mıknatıs olan şekilde var onlara inanmıyorum ,adamın sitesi var yakın zamanda Türkiye genelinde bayilikler açacakmış,uluslar arası paneti var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namık53

    Taman piyasada mıknatıs olan şekilde var onlara inanmıyorum ,adamın sitesi var yakın zamanda Türkiye genelinde bayilikler açacakmış,uluslar arası paneti var.

    Mıknatıs olana inanmamak, buna inanmak.

    Araç üreticileri bunun için neler vermezdi ki.

    Lafı uzatmadan son söz.

    Yok böyle şeyler. Amaç insanları aldatarak ve kandırarak cepteki paraya göz dikmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namık53

    Taman piyasada mıknatıs olan şekilde var onlara inanmıyorum ,adamın sitesi var yakın zamanda Türkiye genelinde bayilikler açacakmış,uluslar arası paneti var.

    İkna olmak mı istiyorsunuz? Yani birinin çıkıp da bu üründen kullandım %50 tasarruf sağladım demesini mi bekliyorsunuz? Sitesi olması bir anlam ifade etmiyor. Bayilikler açacakmış. Açsın ondan sonra konuşalım bir de isterseniz.

    Panet ne demek bilmiyorum ama 'patent' i olması da bir anlam ifade etmiyor. Siz de bir kibrit kutusu tasarlayıp patentini alabilirsiniz. Bu yaptığınız şeyin faydalı bir şey olduğunu göstermez.

    Eğer ikna olmak istiyorsanız devanızı burada aramayın. Gidin bir tane alın, aracınıza taktırın. Daha sonra sayısal veriler ile (dikkat burası önemli, şu kadar tasarruf ettiğimi hissediyorum, valla çok işe yaradı gibi değil bilimsel verileri ve rakamları konuşturarak) buradaki yazınızı destekleyin. Biz de bu ürünü satan bayilerin önünde sıraya girelim. Tasarrufun doruklarında yaşayalımi depoyu en son ne zaman fullediğimizi unutalım. Ya da burada anlatmasanız da olur. Siz yeter ki paranızın karşılığını alın.

    Her insan hata yapabilir fakat bu kadar nasihate rağmen inanmaya çalışıyorsanız, hiç kusura bakmayın dolandırılmayı hak ediyorsunuz.

    Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı tepkim bellidir. Lütfen mesajımı şahsi algılamayın.




    http://forum.donanimhaber.com/m_58546029/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_34157305/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_32272734/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_12356257/tm.htm




  • böyleleri olduğu sürece dolandırıcılara olan sempatim artıyor yaw
  • beyler biri şu adamı dolandırsın
  • İnanmıyorum kullanan varmı? merak ediyorum
  • arkadaşlar tesadüfen girdim bu konuya, bu konu yıllar önce tartışılıyordu baktım ki şimdi tartışma hala sürüyor :)) bakın size bir açıklık getireyim: ben iki adet BMW aracıma bu cihazdan taktırdım, ilk 3.16 bmw aracıma taktırdığımda bir hayli yüksek oranda tasarruf gördüm, muhasebecilik mesleğinden geldiğim için kuruşu kuruşuna hesabımı tutarım, rüzgarı, yönü, hızı vs., doğru ölçüm için her şeyi hesap ederim ve baktım ki müthiş bir tasarruf var... hemen sözde mucit t.m aradım durumu anlattım, arkasından internet'te eko66'yı öve öve bitiremedim, yazdığım her yazının altına telefon numaramı bile eklerdim... ne diyeyim acayip memnun olmuştum... iyi ki aldım bu cihazı diye sevindim her neyse 5-7 depo bitirdikten sonra aracın yine eski halini aldığını gördüm, tasarruf yapmamaya başlamıştı pek anlam veremedim ?? bir hayli para vererek aldığım eko66 sanki uykuya yatmış aracım önceki hali ne ise yine öyle olmuştu, kısa süre sonra zaten aracımı sattım ve yine bmw 3.18 aldım, müsait bir zamanımda kasımpaşada t.m nun yanına uğrayıp yeni aracıma da bu cihazdan taktırdım, tasarrufu yine gördüm fakat birkaç depo sonra malesef yine aynı durum... sanki eko66 uykuya yatmış tasarruf etmiyor yakıtı yükselmişti, bu durumu gördüğüm için t.m nun yanına gittiğim bir gün kendisinden bu cihazı devre dışı bırakmak istediğimi ve bir süre o cihaz olmadan aracımı test etmek istediğimi söyledim fakat söylemez olsaydım benim gibi bu cihaza destek veren, bu cihazın satılmasına ön ayak olan birinin bu cihazdan şüphelenir gibi konuşmasından fena rahatsız oldu ve ağzından malesef hoş olmayan birkaç söz de çıktı.... her neyse uzatmayayım şu an aracımda bu cihaz hala takılı ve hiç bir işe yaramıyor, testini kendim ( sigortasını devre dışı bırakıp yine devreye koymak sureti ile ) kendim yaptım... en ufak bir tasarruf yok :).

    Şimdi gelelim neticeye;

    geçen sene sanırım ramazan ayının ilk günleriydi, ümraniye'de fahri vaizlik yapan, gerekten kendini tanıdığım kadarı ile mütteki, takva sahibi bir hocamız ile tanıştım, kendisi küçük yaşlardan beri kimyasal maddeler gibi araç tasarruf sistemleri vs. işler ile ilgilenmiş ve bu konuda da engin bir bilgiye sahip, kendisine hiçbir şey anlatmadan eko66 yi sordum hakkında bilgisi var mı diye...benim bu cihazı kullandığımı bilmediği halde bana verdiği cevap şu şekilde oldu, : " Oğlum, ilk birkaç depoda tasarruf görürsün fakat birkaç depo sonra tasarrufu bırakır, çünkü içindeki maddenin ömrü belli bir çalkalanmadan sonra sona erer "

    evet arkadaşlar olay işte bu, aramızda tasarruf sağlayan var diyenler varsa onlarda doğru söylüyorlar... birkaç depo sadece tasarruf görülüyor... ama diyelim 5 depoda %30 tasarruf alacağım diye yüzlerce TL vererek bu cihazı satın almak tam bir saçmalık olmaz mı sizce... takdiri size bırakıyorum...




  • Gerçekten gülüyorum böyle şeylere.

    Depoda %20 kar diye ortada dolaşan bile oldu:) Her depoda sana 50 Tl kazandıracak ortalama,ee cihaz ne kadar 50 TL.Yersen:)
    Efendim her depoda size %10-%20 oranında kazanç sağlayacak,biz de hayır işi yapıyoruz,2 depoda parasını kurtaracak şekilde satıyoruz:)

    Bu olayı millet yememeye başlayınca,pahalı ürün,araçlar çıkmaya başladı nispeten bunlara göre.Onlar da olmadı.Boşuna,yemiyor kimse.

    Kimse bu kadar tasarruf sağlayan ürünleri,araçları bufiyatlara satmaz.
  • Başbakanın yeğeni felandır, web sitesine özlü sözlerini koymuş. Var bi bağlantı :)):



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artidownload -- 25 Nisan 2014; 15:35:37 >
  • Kimin nesi bilmiyorum ama sahibinin güven uyandırmadığı 100 metre öteden belli oluyor. Kim, niye, hangi amaçla bir ürüne herhangi bir siyasiyi angaje etmeye çalışır ki?
  • yav bu millet kafayı yemiş be şokta kampanya var gittim 25 liraya hani çakmaklığa takılan tipten pompa aldım hiç yoktan lastik değerlerini dengede tutup bu cihazdan daha çok tasarruf yaparım be
  • İşe yaramadığına dair çok fazla konuşma oldu forumda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.