Şimdi Ara

ekogaz dönüşüm sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 Kasım 2008 tarihinde ankarada aracıma garantili ve güvenilir olduğu için ekogaz sistemi taktrdım.
    Ekogaz sistemini taktığımdan 1 ay sonra gaz buharlaştırma kısmında arıza meydana geldi ve değiştirmek zorunda kaldım.
    3 ay içersinde gaz sistemindeki değişik sebeplerden dolayı sanayide tamire gittim
    Radyatör sisteminden çekilen baypas sisteminden dolayı aracım 3 kere kışın yolda kaldı ve servisten çekici ile servise tamire gittim Buharlaştırma odasına antifriz çekebilmek için orijinal t borunun kötü ve kalitesiz olduğu gerekçesi ile söklüp usta tarafından sanayide yapılan t boru ile sorunu gidermeye çalıştıysalar da bunda da başarılı olunamadı.
    Ekogaz sistemini takmaya gittiğimde bujilerimi yeni değiştirmiş olup gaz sistemini taktırdıktan sonra aracımda meydana gelen teklemelerin sebebinde bujilerimi değiştirmek zorunda kaldım.
    31 Temmuz 2009 tarihinde seyir halinde iken yoğun gaz kokusuyla karşılaştım ve yolda durup bagajımı kontrol ettiğimde ise bagajın içersinin beyaz bir köpük ile kaplı olduğunu ve yoğun bir gaz kaçağı mevcuttu. Bunun için acilen en yakın gaz servisine başvurmak koşulu ile geçici bir önlem ile ekogaz sistem servisine kadar gidip kaçağın giderilmesini istedim. Bu gaz kaçağı esnasında hiçbir emniyet sistemi devreye girmeyerek ben ve arabadaki lerin hayatı tehlikeye girdi. Yolda arabamla seyir halinde iken gazdan benzine geçmesi gerekirken aracım stop ettiği için trafikte seyir halinde iken ciddi bir kaza riski yaşamak zorunda kaldım. Bu ve bunun gibi yaşadığım birçok sorun karşısında bende ekogaz İstanbul merkezi ile defalarca telefon ile görüştüysem de net ve olumlu bir sonuç alamadım. Benim gibi mağdur olan birçok kişinin ise internette sanal olarak birçok siteye şikâyetlerini yazdıklarını ve onlarında olumlu bir sonuç alamadıklarını gördüm.
    bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlardan hertürlü yardıma açığım
    bu sorunu yasayan arkadaslarla bırlık olarak bu sorunların utesınden gelebılecegımızı dusunmekteyım
    mesajlarınızı beklıyorum







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.