Şimdi Ara

Ekonometri Finali İçerir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, İktisat okuyorum ve bugün eko-1 finalinden çıktım tahminim 12-13 alacağım yönünde, Sorular az çok aklımda büt için yardım rica edicem;

    Ekonometri okuyan regresyon analizi yapacak t testi güven aralığı felan basit şeyler halledebilecek biri varsa, Bursa'daysa çay ısmarlarım duruma göre dürüm gömeriz, şehir dışındaysa da dua ederim :D



  • Şuan efsane kopya taktikleri türettim bakalım nolcak duruma göre yarın editliycem bütlerden selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kopya taktiğini paylaşır mısınz? Yarın benim de ekonometri bütünleme sınavım var finalden 25 almışım belki bir yardımı olur sizin taktiğin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bur_ak47

    Hocam kopya taktiğini paylaşır mısınz? Yarın benim de ekonometri bütünleme sınavım var finalden 25 almışım belki bir yardımı olur sizin taktiğin.

    öncelikle sonuç olarak; çeksem deli gibi çekerdim ama hoca acayip ters köşe yaptı.yazdığım kopyalarda sorduğu hiç bi soru yoktu ama taktikleri paylaşayım

    1-casio marka hesap makineleri regresyon hesabı yapabiliyor, doğrusal çift değişkenlileri youtube a casio regression yazarsanız bulabilirsiniz.

    2- taktiğim sarma sigaralar için kullanılan yapışkanlı çarşaflardan 8-9 tane birleştirip ( silgi taktiğindeki gibi yelpaze katlayarak) üst kısmına elektrik bantıyla masaya bantlıyosunuz alt kısmına da bi bant ve kapak ile birleştiriyorsunuz açılıp kapanabilen kopya kağıdımız hazır.

    3- sınav kağıdı altına determinasyon b0 b1 t testi saçılım grafiği yazan ufak bi kağıt atmak.

    4-silgi taktiği

    ___________________

    hocanın final sorularının çözümünü halletmiştim üstüne 300 puanlık kopya hazırladım yeminle bu kadar değişik soru görmedim. matematiksel modeli teee ne zaman 15 dk anlattı 60 puanlık soru sormuş notlarında çeyrek sayfa yazan yerden. bildiğin adam benden büttü geçemezsiniz dedi yani :))

    başarılar.




  • Junkie05 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.