Şimdi Ara

EKOSU manyetik kireç önleyici yorumları ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
83.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ben bir üretici firmada çalışıyorum. Balıkesir'de hizmet veriyoruz. Balıkesir'de yaşayan dostları üretim tesisimize bekleriz. Hem ayrıntılı bilgi verebiliriz hem de ürün hakkında oluşmuş olumsuz izlenimleri ortadan kaldırabileceğimizi düşünüyorum. Manyetik Kireç Önleme Teknolojileri çok eski bir tarihe dayanan bir teknoloji değil. Televizyon gibi somut sonuçları anında gözlemleyebileceğiniz bir şey de değil. Bu yüzden olumsuz düşüncelere kapılınması doğal bence.

    Ürün yılların elektro manyetik kireç önleyici cihazlarının mıknatıslar ile oluşturulmuş versiyonu. Su moleküllerini böler suyun sertlik derecesi düşükmüş gibi davranmasını sağlar. Kireç sudan çıkarılmaz ancak moleküler yapısı küçülür, mineral yapısı parçalanır, elektron yükü olarak düzenlenir. Kireçlenmeyi bu yöntemle engeller. İspatı çok zor bir konu olmasaydı boy boy raporlarını görürdünüz. Ancak kullanımda faydasını hemen gösteren bir ürün.

    Hane halkı kullanıcıları için binlerce lira olmayan bu ürünlerin denenmesinde fayda göreceğinizi düşünüyorum. Fazla parasını riske atmak istemeyenler en azından çamaşır makinesi için üretilen versiyonlarını kullanıp fikir sahibi olabilir.

    Ancak satın alacağınız ürün için bir kaç tavsiyem olucak. Alacağınız ürün için mutlaka marka tescili arayın. Ce belgesi gibi kalitesini kanıtlayıcı sertifikalara sahip mi buna bakın derim. Bakın bizden alın gibi ucuz bir yaklaşımla yazmıyorum bunları. Sonuçta bizim müşterimiz zaten bizi özel olarak bulur. Bu sektörün özelliklerinden biri. Genel olarak endüstriyel üretime yönelik hizmet sunduğumuz için söylüyorum. Üretim sektörü böyledir genelde. Neyse yine de deneyin derim. Enerji tasarrufundan yakıt tasarrufuna, hijyen iyileştirmesinden sağlıksal faydalarına kadar bir çok konuda faydasını görürsünüz.

    Ayrıntılı bilgi edinmek için internet sitemizi ziyaret edip ne gibi faydaları olduğunu okuyabilirsiniz. Başlığı açan arkadaşımıza, bize kendimizi izah etme şansı tanıdığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu teknoloji ile ilgili kötü izlenim tamamen bilinçsiz üreticiden kaynaklanıyor. Biz ve bir kaç üretici firma bu konuda oldukça sıkı bir rekabet içerisinde sürekli ürün geliştirerek aslında Türkiye Ekonomisi'ne katkı sağlayan ürünler üretmeye çalışıyor. Bu gözardı edilmemeli bence.

    Saygı ve sevgiler.

    www.dogalsu.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smashingbangsins -- 24 Mart 2015; 11:49:33 >




  • Geç hocam marka tescilini CE belgesini bunlar ürünün o işi yaptığını kanıtlayan belgeler değildir. Ben bulaşık makinesine koyduğum deterjanın, deterjan gözüne denk gelen bir el aleti nedeni ile açılmadığı halde tertemiz olduğunu gördüm. Denemesi bedava çok kirli yada kurumuş kirlerle dolu olmayan (en azından bulaşık teli ile ön temizlik gerektirmeyen) bulaşıklarınızı makineye koyun sonra deterjansız yıkayın, çıktığında karşılaşacağınız sonuca şok olacaksınız, 20 yıllık makine tertemiz çıktı ki zaten 20 yılda gerek kalgon gerekse sözde mıknatısın ilk satın alım maliyeti kireç kaynaklı olabilecek rezistans onarımını büyük oranda karşılar.

    Eforunuzu ve aklınızı daha işe yarar işlerde değerlendirip katma değeri daha yüksek ürünler üretmenizi öneririm. Ben böyle ürünleri almam çevreme de aldırtmam asla, ha çocuklara oyuncak alayım derseniz buyrun alın.




  • Bulasik makinenizde deterjan kullanmanizi tavsiye ederim. Tabaklarin uzerinde yemek kalintisi gormemeniz bakteriyel ve mikrobik olarak hijyenik oldugu anlamina gelmez. Hasta olabilirsiniz sonra.

    Konumuza donersek, urunun sadece bulasik makinesi camasir makinesi gibi minicik sistemlere ozel oldugunu dusunmek yanlis olur. Biz termik sAntrallere falan bagladik bu urunleri. Gidip gozumuzle gorduk oncesi neydi sonrasi ne oldu:)

    Ben yukaridaki yazimda da soyledim. Herkesi musterimiz yapmaya calismiyoruz. Sadece almayiverin icinize sinmiyorsa. Ancak katma deger yaratmaktan bahsediyorsak, bizim saglamaya calistigimiz katma deger sadece kendimizi dusunerek yaptigimiz urunler degildir. Ticaret de boyleďir. Ekmek pisiren bir firin sadece para kazanmaya calidiyor gibi gorunur ancak onun toplumdaki gorevi insanlarin ekmek bulabilmesini saglamaktir. Karsiliginda da diger insanlarin sunduklari hizmetlere karsilik takasta kullanabilecegi bir kazanimdir. Uzun zamandir mubadele yonteminin kullanilmadigi dusunulurse artik buna para diyoruz. Ancak hayat amaci para olan insanlarin her zaman basarisiz olduklari ortadadir. O yuzden bence daha iyi katma deger kazandiraca bir is tavsiye ederken daha dikkatli dusunmelisiniz. Ya da oturup katma degerin ne oldugunu iyicr bir ogrenmelisiniz:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • smashingbangsins S kullanıcısına yanıt
    1- Bulaşık makinesinde deterjan kullanmayın demedim, deterjansız da bizim ürünümüzü (aynı mıknatıslı top) koyun yıkayın bir daha deterjan kullanmayın diyenlere karşı söyledim.

    2- Millet uzaya gider bizde hala ne idüğü belirsiz daha bir tane test raporu olmayan ürünleri üretip katma değer yaratıyoruz diyenlere lafım. Santrallere dev gibi mıknatıs bağlıyorsanız zaten millete küçük küçük mıknatıs satmayla hiç uğraşmayın zaten.

    3- Apple, i phone tasarlar, Çinde yaptırır 350 dolara Amerika'da elini öpene 900 Dolara satar. Apple firması iphone üretecek tesise sahip bile değildir ama telefondan BOM (bill of materials) çıktıktan sonra cebine 550 doları çat diye koyar.

    Alan alsın 1 TL lik mıknatısa 1 TL lik plastik kaplayıp en az 50 TL ye satmak sizin açınızdan katma değer olabilir ama ülkeye bir katma değer sağlamaz. Kaç tane sattınız yurt dışına kaç para döviz sağladınız ülkeye çok merak ediyorum.




  • Mıknatıslı top:D Siz konuyu çok yanlış anladınız muhterem. İstanbul'da asya pazarında çok ucuza satıyorlar. Deterjan kullanımını da sıfıra indiriyormuş. Fıstık gibi çözüm. Bir kaç Lira'ya bu konuyu kapatırız bence :)

    Elimizde şöyle bir test var; ikna eder mi bilmem.

    Bir işletmenin kalorifer peteklerinin çıkarıldığı ve ağırlıklarının ölçüldüğü bir test. Daha sonra ürünümüzü monte ettik. 6 aylık bir sürenin ardından petekleri tekrar çıkardık ve tekrar tarttık. Tahmin ettiğimiz gibi petekler hafiflemişti. Akıllıca bir test değil mi? Çünkü üzerine düşünüyoruz. Mıknatıslı top üretmiyoruz yani:)

    Marmara Üniversitesine başvurduk, x ray'de kireçlenme meydana getiren mineral yapısına bakmışlar. Amerika'da yapılan bir testten referans alarak gerçekleştirmişler testi. Orjinalini okudum. Tamamı İngilizce ve kireçlenmeyi meydana getiren kireç yapısında gerçekleşen değişiklik tespit edilebilse de suyu anında inceleyemedikleri için (kireçlenmenin oluşma milisaniyesi) kesin bir sonuca ulaşmak imkansız. İyi niyetle çalışmışlar yine de...

    Var Balıkesir Üniversitesine de başvurduk. Aynı testi yapıp gönderdiler. Sonuç: Evet, cihazlar kireç yapısını değiştiriyor. Peki ya kireçlenme problemini önlüyor mu? Biz onu test edemeyiz! Niye? Çok uzun sürer!

    Bizim gibi 6 ay uğraşırsan sonucunu alıyorsun! Ayrıntıları yakalıyorsun ve fayda yaratıyorsun. Her ay fabrikasındaki ekipmanlarını kireçlenme sebebiyle bakıma alan yetkili yıllarca kireçlenme temizliği yaptırmadığını söyleyip gelip teşekkürlerini bizzat sunuyor. Böyle bu işler işte.

    Olumsuz düşünenlere hiddetle saldırmıyorsun, dil döküyorsun, gösterebileceğin her sonucu paylaşıyorsun... 2003 yılından 2015 yılına böyle böyle yürüyor bir şirket kolay değil:)

    Bu da Avustralya'dan bir üretici firma. Bizden iyi olmasınlar uluslar arası pazarda sık sık karşımıza çıkıyorlar. Ha bu arada 7 ülkeye ihracatımız da var. CE belgesini boşuna almadık sonuçta değil mi?

    http://www.waterforlife.net.au/

    Ayrıca şuna da bi göz atmanızı istiyorum. İnsan mıknatısın suyla işi ne gibi düşüncelere kapılıyor zaman zaman. Ancak med cezir bile çekim alanları hakkında büyük bir fikir sahibi olmamız için güzel bir gösterge sanırım. Ana bunu mutlaka izleyin. Çok uç bir nokta.

    https://www.youtube.com/watch?v=vKbTpPjutkQ&index=2&list=PL2Wknr0-MKhd2P2NBR7IX9sBzClxK5sgr


    Gerçekten savunma olarak algılamayın bunları. Biz zaten işe yaradığını biliyoruz. İşimize inanmasak zaten dediğiniz gibi ihtiyacımız olan katma değeri farklı bir iş bulup yapardık. Ancak şunu düşünün. Tüm dünyada bu teknoloji kullanılıyor ve evet belli bir ölçüde sert karşı çıkışlar da yaşıyorlar.

    Saygı ve sevgiler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smashingbangsins -- 26 Mart 2015; 23:37:12 >




  • smashingbangsins S kullanıcısına yanıt
    hocam bana şunu söyleyin şimdi ben bursada oturuyorum çaydanlıkları kireçten arındırdıktan sonra en kötü 1 ay içerisinde dibi yine kireç bağlıyor , sizin bu aparatı taktırdığımızda bu ortadan kalkacakmı , 2. sorumda bu manyetik mıknatıslar 5 yıl sonra etkisini yitiriyormu acaba
  • Ben de öğrendiklerimi aktarayım:

    eleştirenlere göre, mıknatıslı kireç önleyici (magnetic water treatment) aparatlarla ilgili yapılan çalışmalar çelişkili ve ortada kesin bir sonuç yokmuş.

    Ortada kesin olan şey, etkilerinin abartılarak reklamının yapıldığı ve düşük maliyetine rağmen pahalıya satıldıkları (içindeki NdFeb kuvvetli mıknatıs en fazla 2-3 liraya alınabiliyor, plastik/metal kaplamasıyla en fazla 10 lira maliyeti olan bir şey.

    ODTÜ'nün yaptığı incelemede, bir markanın ürününün, kireçlenmeyi azalttığı ama suyun sertliğine bir etkisinin olmadığı ortaya çıkmış. Bence bu cihazlar (mıknatıslı olanlar) işe yarıyor, ama kesin bir çözüm değil.

    Mıknatıslar özelliklerini belli zaman sonra kaybederler (sonsuza kadar bedava enerji olmaz) aparatın etkisi ne kadar sürer meçhul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıfır desibel -- 16 Nisan 2015; 16:41:20 >
  • sıfır desibel S kullanıcısına yanıt
    elektrolux ün çamaşır ve bulaşık makinesi girişine takılan benzer ürün için takıldıktan 5 yıl sonra değiştirin diyor , ortalama 5 yıl ömür biçiyorlar
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Alperen Bey,

    Biz de işletmede kendi ürünümüzü çay ısıtıcımızda kullanıyoruz. Tabii takdir edersiniz ki manyetik kireç önleyiciler suyun içerisindeki kireçlenmeye sebep olan mineralleri suyun içerisinden ayrıştırıp almıyor. Sadece fiziksel formunu değiştirerek bir önlem almanıza yardım ediyor. Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki katı, kalın ve katmanlaşmış bir kireç tabakası oluşmuyor. İçinde bir miktar birikme var yani ayna gibi değil. Ancak bulaşık süngeriyle fazla da zahmete katlanmadan temizleyip atabiliyorsunuz öyle temizlik kimyasalı reklamındaki gibi testereyle ovalamanıza da gerek yok. Katı kristal bir yapıda olmadığı için temizliği oldukça kolay oluyor.

    Manyetik Kireç Önleyiciler elektromanyetik kireç önleyicilerin yakın akrabasıdır. Elektronik olunca insanlara biraz daha sempatik geliyor ancak kireçlenmeyi engelleme mantığı aynı temele dayanıyor. Sadece sürekli elektriğe takılı olmasına gerek yok.

    MIKNATIS ÖMRÜ

    Kalıcı mıknatısların ömrü yoktur. Onların yapısı o oluşumdur. Yani çekim gücü oluşturmak için kendi güçlerini tükettiklerini düşünmeyin. Cihazların kalitesi bu yüzden çok önemlidir. Mıknatısları koruyucu bir iç aksamlar cihazın ömrünü önemli derecede arttırır. Bu yüzden seçim yaparken kaliteyi arayın. Ne olacak mıknatıs değil mi alt tarafı diye düşünmeyin. İçerisinde çok farklı dizilim türleri ve mıknatıs çeşitleri kullanılır. Yoksa dmc1000 ve üstü cihazlarımızda kullandığımız Neodymium mıknatıslar demir içerir. Demir de oksitlenir. Oksitlenme de mıknatısı bozar. Ancak kaliteli ürünler mıknatısları koruyucu iç aksamlarla uzun yıllar sağlanabilir. Örneğin 50 yıl. Kalıcı mıknatısların çekim gücü bazı sebeplerden dolayı son bulur. Mesela neodyum mıknatısları kaynar suya atarsanız bozulurlar. Çünkü n35 lerin max. sıcaklık derecesi genellikle 80 C'dir. Ancak 300 dereceye kadar dayanan mıknatıs türleri de vardır.

    Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

    Saygı ve sevgilerimizle..




  • sıfır desibel S kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sayın Sıfır Desibel,

    NdFeB diye bilinen Neodymium mıknatısların bir çok türü, boyutu ve çeşidi mevcuttur ve bizim Doğal Manyetik Kireç Önleyici Sistemler olarak NdFeB kullandığımız hiç bir ürünümüzde 2-3 lira karşılığı olabilecek pul kadar mıknatıslar kullanılmaz. Zaten cihaz boyutlarına göre belirlediğim optimum ölçüler mıknatıs dizilimindeki yoğunluktan kaynaklanır. Bu yüzden yüksek verimli ürünler oldukça hacimlidir. korunacak birim ne kadar büyükse manyetik güç ihtiyacı o kadar fazla olur ve verimi yüksek, kaliteli ürünlerin maliyeti sanıldığı kadar düşük değildir.

    www.dogalsu.com.tr

    Adresimizden ürünlerimizi kontrol edebilir, ayrıntılı bilgiye ulaşabilir ve aklınızda oluşabilecek sorular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


    Saygı ve Sevgilerimizle...




  • smashingbangsins S kullanıcısına yanıt
    yani doğrumu anladım bir ömür biçmiyorsunuz hatta 50 sene etkilidir demekmi istediniz , sizin ürününüz hangi marka ve bursada alabileceğim yer neresi
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Bir ömür biçmek gerçekten zor. Ancak 5 yıl bu ürünlerin işlevini yitirmesi için oldukça kısa bir zaman. Zaten ürettiğimiz ürünler ilk 5 yıl üretici firma garantisi altında müşteriye ulaşıyor. Kullanıcı hatası haricinde tüm durumlarda sorunsuz onarım ya da yenisiyle değiştirme yapıyoruz.

    Web adresimizden ürünlerimiz sekmesinden inceleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan ürünün modelini iletişim formu ya da e-mail ile gönderdiğiniz takdirde fiyat, fatura ve ödeme gibi bilgiler size firma tarafından iletilecektir. Günlük çalışma saatlerini yakalarsanız aynı gün kargoya teslim edilip şehirlere göre ertesi gün ya da 2 gün içerisinde ürün elinizde olacaktır.

    http://www.dogalsu.com.tr/#!urunlerimiz/cpax




  • Merhaba,
    Ürünle alakalı deneyimimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle belirtmeliyim ki burada kullanmadığınız bir ürünün kötülemesini yapmanın kimseye bir faydası yok. herkes kullanarak yorum yapar ise forumdaşlara daha faydalı olunacaktır.

    2 yıl önce yeni bir bulaşık makinesi aldım ve kullanmaya başladım. Su okadar kreçliydi ki yıkadığım bardaklar, bulaşık makinesinin iç yüzeyi kireçle kaplanıyordu. Bunun üzerine servisle konuştum, bu tarz bir manyetik ürün tavsiye ettiler ve gelip su giriş hortumu ile çekme arasına taktılar. Ürün takıldıktan sonraki yıkamalarımda kireçlenme sorunu tamamen ortadan kalktı. Yani benim deneyimime göre bu ürün kesinlikle işe yarıyor.

    Bir adet daha alarak mutfakta kullandığım çeşmenin borusuna takacağım. Temizliğin ardından tezgah üzerinde kuruyan sudan dolayı kireç lekeleri oluşuyordu. Bakalım aparatı takınca bu lekelerden de kurtulabilecekmiyiz. Mantık olarak kurtulamayız diye düşünüyorum çünkü akıp giden sular için işe yarar ama su buharlaştığında kireç yine açığa çıkacaktır. Yine de denemekte fayda var..




  • steril kabin hakkında bilgi verebilir misiniz ?
  • Koçtaş'tan 99,99 tl ye EKOSU 201 modelini satın aldım, daire su girişine bağladım ve daire içindeki suyun tamamen değişmesi için 1 gün bekledim. Sonrasında çaydanlık ile deneme yapmaya başladım. Cihazın internet sitesinde belirttiği gibi her kaynatışta yeni su koydum, kaynayan suyu boşaltıp yeni su doldurup kaynattım. Yaptığım bu deneme sonucunda 3 gün içinde çaydanlığın dibi kireç bağlamıştı. Cihazın takmadan önce yaptığım denemeyle aynı görünürlükte kireç birikintisi oldu. Cihaz işe yaramıyor.

    EKOSU'yu aradım telefona çıkan arkadaş telefon numaramı aldı müdürümüz sizi arayacak dediler ancak arayan soran yok. Bende bunun üzerine Koçtaş'ı arayarak iade talebinde bulundum.

    Benim anlamadığım bu ürün ODTÜ'de denenmiş, kutunun üzerinde de bunun reklamını bayıla bayıla yapıyorlar.
  • mıknatısın veya manyetik cekim gücünün kalsiyum yada magnezuma etki edebilecegini iddia etmek insanı direkt aptal yerine koymakla esdegerdir. bunun oldugunu belgeleyen bir üniversite varsa onu da hemen kapatmak gerekir.
    eve yeni camasır makinası aldıgımda servis bu mıknatıslı aparatı cıkardı basladı atıp tutmaya. kardesim daire girisine silifoz taktım sen merak etme dedim anında sesi kesildi.

    sizi kandırmalarına izin vermeyin...
  • Bide "dünya manyetik bir toptur" diyip bu sahtekarlığı desteklemek yok mu. Alayınızın topunu..... diyesi geliyor insanın
  • Bu tarz ürünleri herkes hayatında bir kez alabilir. Herkes hata yapabilir.
    Ancak olay hata yapmak değil hata yaptığının farkına varabilmektir, çabuk dönmektir.
    Bazen insanın basireti bağlanabiliyor oluyor böyle şeyler.
    Otomobillerdeki yakıt tasarrufu, elektrik prizine takılan şeyler, çamaşır makinesine takılanlar vs. hep aynı zihniyetin ürünü...
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Sayın Yönetici,

    Saygıda kusur olmasın siteden uzaklaştırılmayı asla istemeyiz; ancak başarısız örneklerden yola çıkarak bir yöntemin tamamını olumsuz değerlendirmek biraz haksız olur. Bakın yine forumunuzda açtığım ürünümüzün deneyi ile ilgili başlıkta paylaştığım fotoğraflarda işini hakkıyla yapan bir işletmenin bu konuda gerçekten başarı sağladığını proje talibimize ispatladığımız iki fotoğraf göreceksiniz.

    Yıllardır pazarlama ile ilgilenen bir kişi olarak algıları değiştirmenin imkansızlığının gayet farkında olan biriyim. Ancak bulguları göstermek konusunda diğer rakiplerimize karşı 1 skor öne geçtiğimizi de belirtmekten gurur duyuyoruz. Bunu da olumsuz yorumunuza istinaden sizinle paylaşmak istiyoruz.

    Evet herkes bu ürünler gerçekten kireçlenmeyi önlüyor mu diye tartışırken biz ar-ge çalışmalarımızı bir adım ileri taşıyıp mevcut kireçlenmeyi de çözme faydasını sağladık. Bu da sanırım firmamız ürünlerine karşı akıllardaki soru işaretlerini tamamen ortadan kaldıran bir gelişme ve Türkiye'de gerçekleştirilen bir İLK olma özelliği ile fark yaratmak anlamına gelmektedir. Bunu forumlarınızda sayfalarca anlatmamız da ilkleri başaran kişilerin Türkiye'nin en kasamlı forumu ile iyi yakıştığı görüşünde birleşmemizi sağlayacağını düşünüyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_109043575/tm.htm

    Ayrıca yönetici olarak sizi de ürünlerimizi ayrıntılı olarak incelemeye davet ediyoruz. Aşağıdaki linkten gerekli bilgi içeriğine ulaşabilirsiniz.

    http://dogalsu.com.tr



    Saygılarımızla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smashingbangsins

    Sayın Yönetici,

    Saygıda kusur olmasın siteden uzaklaştırılmayı asla istemeyiz; ancak başarısız örneklerden yola çıkarak bir yöntemin tamamını olumsuz değerlendirmek biraz haksız olur. Bakın yine forumunuzda açtığım ürünümüzün deneyi ile ilgili başlıkta paylaştığım fotoğraflarda işini hakkıyla yapan bir işletmenin bu konuda gerçekten başarı sağladığını proje talibimize ispatladığımız iki fotoğraf göreceksiniz.

    Yıllardır pazarlama ile ilgilenen bir kişi olarak algıları değiştirmenin imkansızlığının gayet farkında olan biriyim. Ancak bulguları göstermek konusunda diğer rakiplerimize karşı 1 skor öne geçtiğimizi de belirtmekten gurur duyuyoruz. Bunu da olumsuz yorumunuza istinaden sizinle paylaşmak istiyoruz.

    Evet herkes bu ürünler gerçekten kireçlenmeyi önlüyor mu diye tartışırken biz ar-ge çalışmalarımızı bir adım ileri taşıyıp mevcut kireçlenmeyi de çözme faydasını sağladık. Bu da sanırım firmamız ürünlerine karşı akıllardaki soru işaretlerini tamamen ortadan kaldıran bir gelişme ve Türkiye'de gerçekleştirilen bir İLK olma özelliği ile fark yaratmak anlamına gelmektedir. Bunu forumlarınızda sayfalarca anlatmamız da ilkleri başaran kişilerin Türkiye'nin en kasamlı forumu ile iyi yakıştığı görüşünde birleşmemizi sağlayacağını düşünüyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_109043575/tm.htm

    Ayrıca yönetici olarak sizi de ürünlerimizi ayrıntılı olarak incelemeye davet ediyoruz. Aşağıdaki linkten gerekli bilgi içeriğine ulaşabilirsiniz.

    http://dogalsu.com.tr



    Saygılarımızla.

    Sn. smashingbangsins,

    İsmimin altında yönetici yazsa da ben şahsım olarak bu bölümde sizden ve diğer yazan arkadaşlardan herhangi bir fark taşımıyorum.
    Bizlerin forumda yönetimde bulunduğumuz alanda kuralların uygulanmasına yardımcı olmak dışında diğer arkadaşlardan bir farkımız yok.
    Burada forum kurallarına kurallara aykırılık varsa üyelerimiz şikayet mekanizmasını kullanır ve yönetim gerekmesi durumunda yaptırım uygular yada buna gerek görmez.
    Benim yazdıklarım sade bir forum kullanıcısı olarak bu tarz ürünler hakkındaki şahsi düşüncelerimdi. Fazla detaya girmek istemiyorum ancak bizim belgemiz var diyen çoğu üreticinin aldığı belgeler aslında kullansan zarar görmezsin tadındaydı. Ancak işe yararlı olmak konusunda herhangi bir kanıtları yoktu.
    Buradan başka anlam çıkarılmamasını rica ediyorum.
    Link verdiğiniz konuda boş vaktimde biraz araştırma yapmayı düşünüyorum.

    Saygılarımla.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.