Şimdi Ara

Ekran kalemli Moto G Stylus ve Moto G Power tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon pazarında üst sıraları zorlayamasa da bulunduğu konumu en iyi şekilde korumaya çalışan Motorola bu yıl birisi kendi çapında ilk olmak üzere iki yeni Moto G akıllı telefon modeli tanıttı.



    Moto G Stylus özellikleri ve fiyatı



    Moto G Stylus modeli 6.4 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlüğünde delik çentikli bir ekrana sahip. Moto G serisindeki ilk ekran kalemli model olan Moto G Stylus fiyat segmentinde bu avantajını kullanmaya çalışacak.



    Snapdragon 665 yonga setinden güç alan modelde 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi yer alıyor. Arka kısımda 48MP çözünürlüğünde f/1.7 sensör ve 2MP çözünürlüğünde makro sensör yer alıyor. Ek olarak One Action modelinden hatırladığımız 16MP aksiyon sensörü de diğer bir önemli unsur. Full HD 30fps kayıt yapabilen sensör geniş açıya sahip. Ana sensör ise 4K video kaydı yapabiliyor.



    4000mAh kapasiteli bataryası 10W hızlı şarj ile desteklenen Moto G Stylus modeli için 300$ fiyat etiketi belirlenmiş.





    Moto G Power özellikleri ve fiyatı



    Moto G Power isminden de anlayacağımız üzere kullanım süresine odaklı bir telefon. Ekran, işlemci ve RAM bellek G Stylus ile aynı. Depolama tarafında 64GB tercih edilmiş. Arka kısımda 16MP f/1.7 ana sensör, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör ve 2MP çözünürlüğünde makro sensör yer alıyor. 5000mAh kapasiteli batarya ise uzun süreli bir kullanım sunuyor. MOto G Power modeli 250$ fiyat etiketine sahip.



     





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Moto G Stylus ve Moto G Power
    Moto G Stylus ve Moto G Power
    Moto G Stylus ve Moto G Power
    Moto G Stylus ve Moto G Power
    Moto G Stylus ve Moto G Power
    Moto G Stylus ve Moto G Power
    Moto G Stylus ve Moto G Power
    Moto G Stylus ve Moto G Power
    Moto G Stylus ve Moto G Power








  • kalemi Note 2 döneminden kalma gibi görünüyor , daha güzel ve teknolojk bir şey yapamamışlar mı ?
  • Ekran kalemi kadar köylü görünen bi şey yok şu telefonlarda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygun fiyatlı kalemli telefon olarak piyasada samsung note serisi alamayan insanlar için iyi olmuş. Ben cihazı fiyatına göre beğendim. Bu cihazları Türkiye'de göreceğimizi sanmıyorum. Nedense lenovo moto g5se modelinden sonra hiç bir motorola cihazını getirmiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: skywalker06

    Uygun fiyatlı kalemli telefon olarak piyasada samsung note serisi alamayan insanlar için iyi olmuş. Ben cihazı fiyatına göre beğendim. Bu cihazları Türkiye'de göreceğimizi sanmıyorum. Nedense lenovo moto g5se modelinden sonra hiç bir motorola cihazını getirmiyor.
    250 dolara 5000 mah bataryası ve kalemi olan telefon... İlla 1000 dolarlık ister bizim ahali.

    Bildiğim kadarıyla Nisan 2018 itibariyle Motorola ve Lenovo aynı anda çıktı ülkemizden. Sony'de hemen ardından gitmişti. 3-5 sene önce Media Markt'da telefon reyonu markalar ve modelleriyle doluydu. Şimdiyse Samsung ve Çinli çoomi kaldı. Çoomi zaten çöp. Apple'da -en azından- bana göre değil kullanım ve alışkanlık olarak... Moto Z kullanıyorum hala, işimi de görüyor. Satsam bana elimdekinden daha fazlasını sunacak bir telefon da yok piyasada. Kıymet bilme devri başladı artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende ilk moto g vardı 2 yıl sonra moto g4 plus aldım 1.5yıl sonra z,g5se gibi modelleri vardı ama o zamanki tasarımları çirkin geldi ve teleservice ten dolayı almak istemedim.Gittim Huawei aldım onuda 2 sene olmadan servis yüzünden sattım. Şuan Xiaomi Redmi Note 8 pro kullanıyorum. Girin başlığa bakın millet 2000tllik telefondan insanlar nelerle kıyaslıyorlar neler bekliyor. Yurtdışında 250-300 dolar arası telefonlardan 1000-1200 dolarlık amiral gemisi kıyaslama yapıyorlar. Xiaomi çöp deme hocam şuan piyasadaki fiyat performans açısından rakiplerine göre iyi telefonlar çıkarıyor ve güncelleme konusunda android tarafında nokiadan sonra en çok destek veren firma. Motorola ilk moto g kaya gibi telefondu ama sonra lenovoya geçince kalite biraz düştü g4 plus o kadar sağlam bir telefon değildi servis sorununu çözemedi diye para iadesi yaptı bana.
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Tasarım önemli tabi, ama alışkanlık var. G5s in tipini ben de yadırgadım o dönem, ama Z ve G4plus iyiydi, hele siyah nefistir. Note 8 ve Pro şunu iki ayrı arkadaş aldı, bol bol kurcaladım. Z nin ekranı yanında onlar ütü gibi kaldı. Konuşma sesi ve kamera çekimleri de vasatın altında bana göre. Evet, Motorola Lenovo bünyesinde; ancak hala -belki de Trump tehdidinden dolayı- USA standartları dışına çıkamıyor. Zaten web sitesinde göbekten bağlı merkez holdinge. Zira Motorola, Amerika ve dolayısıyla NATO nun kablosuz ve kablolu iletişim sistemlerinin bir numaralı üreticisi.

    Xiaomi'nin uzun vadede buz gibi eriyen cihazlar ürettiğini düşünüyorum. Forumları okuyorum. Sorunlar yığınla... Z nin bataryası sorun, bunu bilerek idare ediyorum. 3,5 saat ekran süresi bana yetiyor oyun oynamadıkça...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalemin ucu cok kalın ne anliyorlar soyle kalemli telefon almaktan ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'ye gelir mi?

  • Türkiye'ye gelecek mi bu telefon bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.