Şimdi Ara

Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ekran kartı aldım 1 ay önce pc hayli eski.şimdi ekran kartını güncelledim film vs oyun açıyordu.sonra eski kartı arkadaşa vermek için denedim driverlarını yükledim çalıştı sonra çıkardım.driverları sildim yeni kartınkileri yükledim taktım çalışıyor şimdi filmleri ya tıkanarak izliyorum yada izleyemiyorum oyunlarda en kötülerinde bile grafik hataları belirdi (oyundan kaynaklan bişey değil) kartın çalıştırdığı eski oynadığım birkaç oyunada artık mavi ekran veriyor kartın garantisi var versem geri eskisinimi gönderirler?



  • Merhaba,

    Almış olduğunuz Mavi Ekran hatasını resim olarak buraya eklermisiniz?
  • sanırım ya o eski ekran kartı sürücülerini tek tek siliceksin kaldırmakla silinmiyo hepsi.büyük ihtimal ondan kaynaklanıyo bence sen hiç uğraşma formatı bas.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeletonWarrior

    Arkadaşlar ekran kartı aldım 1 ay önce pc hayli eski.şimdi ekran kartını güncelledim film vs oyun açıyordu.sonra eski kartı arkadaşa vermek için denedim driverlarını yükledim çalıştı sonra çıkardım.driverları sildim yeni kartınkileri yükledim taktım çalışıyor şimdi filmleri ya tıkanarak izliyorum yada izleyemiyorum oyunlarda en kötülerinde bile grafik hataları belirdi (oyundan kaynaklan bişey değil) kartın çalıştırdığı eski oynadığım birkaç oyunada artık mavi ekran veriyor kartın garantisi var versem geri eskisinimi gönderirler?

    eğer denetim masasından kaldırdıysanız eski sürücüyü yeterli olmuyor bazen. ve diğer driverle çakışma sonucu butür hatalar oluşabiliyor. bence düzgün bir şekilde kadırıldığından emin ol en son çözüm formatla dene karttan sonra şüpelen




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.