Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALACAĞIM ANAKARTIM NASIL BİŞEY DESTEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • içinde bir ekran kartı vardı iyi kötü idare ediyordum ancak bozuldu ekranda gidip gelme yapıyor bende idare etsin diye bir ekran kartı aldım arkadaştan bu da internette bile kasıyor eski ekran kartımı söktüm ama üstünde marka model yazmıyor iyi bir ekran kartı almak istiyorum max 150 tlye kadar ancak anakartım biraz eski hangilerini destekler bilmiyorum.

    ANAKARTIM Gigabyte GA-945GCM-S2L
    detaylar:http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-945gcm-s2l/

    anakartımın çalıştırabileceği 150 liraya kadar iyi bi ekran kartı önerirseniz almayı düşünüyorum.

    şimdiden teşekkürler..



  • Eski bi anakart demişsiniz ekran kartınızı taktığını slota bi bakın.Eğer AGP yazıyorsa malesef eski ekran kartlarını kullanmanız gerekecek.PCI,PCI Express veya Pci express 16x gibi kavramlar varsa yeni nesil ekran kartını kullanabilirsiniz.Ne yazdığına bağlı olarak yorum yapabilirim.
  • Bendede bu külüstürden var , Bende ekran kartı aldım max 150 vardı benimde GeForce GT 630 aldım Vatan Pc'den . Gayet iyi çalışıyor , tavsye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Existencia

    Eski bi anakart demişsiniz ekran kartınızı taktığını slota bi bakın.Eğer AGP yazıyorsa malesef eski ekran kartlarını kullanmanız gerekecek.PCI,PCI Express veya Pci express 16x gibi kavramlar varsa yeni nesil ekran kartını kullanabilirsiniz.Ne yazdığına bağlı olarak yorum yapabilirim.

    hocam bu anakartların hepsinde aynı değil mi bu özellik farklı farklı mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkecius

    Bendede bu külüstürden var , Bende ekran kartı aldım max 150 vardı benimde GeForce GT 630 aldım Vatan Pc'den . Gayet iyi çalışıyor , tavsye ederim

    pmden link atar mısın hocam
  • Arkadasim anakartin pci-e destekli kafan karismasin. Ekran karti istiyorsanda sistem tavsiyelerine yada ekran karti bolumune konunu tasitabilir veya yeni konu acabilirsin. Burasi ekran karti tavsiye alani degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.