Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALACAKLAR DİKKAT (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gigatekte fiyatlar ucuz.yanlız fiyatların ucuz olması teknik destekin az olmasını ifade edebilirmi ???


    örnek vermek gerekirse bir cpuyu 25 günde deiştirebilen bir firma nasıl bu kadar , tek taraflı bir sekilde savunulabilir.
    başka bir gözle bakacak olursak. kendininzi firma yerine koyun ve müşteri gelmiş konuşmalarında cebinde parası var anlaşılıyor.peki ben bu adamla ilgilenmezmiyim tabiki ilgileniyimki malımı satayım.ama ki bu adam ölesine birsey sorsun fazla ilgilenmem geçiştirir diger bir müşteri ile ilgilenirim.anlatmak istedigim esnaf adam kimin ne yapacagını aşagı yukarı zaten bilir.

    gigatek in bir kusuru parcaların ismini ve azda olsa özelliklerini biliyorlar.soracak olsanız 9800pro yu XT olacakmı diye.evt tabiki vs diyecek sonrada işte rami bu vs diyecek.ama ki kendi yapmamış ve senin benim gibi bircok kişininde okuyarak ögrendigi bilgilere dayanarak bunları kendisi yapmış gibi gösterecek.bu ekran kartını yapalım bi xt diyecek olursanız aaa sorumluluk kabul etmem ben yapmam diyecek.yani hiçbirseye karısmıyacak.ama satarken pro&xt satıyor nasııl bir çelişkidir bu........

    ufak karlarla ama sürümden kazanarak iyi fiyatlar veren bir firma.herhangi bir parcada sorun varsa 1 ay vs gibi bir süreden sonra gittiginizde eminim biz bunu ithalatcıya gönderelim orda bi baksılar garanti işini hallederiz vs diyecek.ne zaman gelir kart derseniz en kısa zamanda gibi bir söz duyup 15 -30 gün beklerseniz şaşırmayın.

    sitede yazılan bazı parcaların özelliklerini iyice gözden gecirin ve başka yerlerden arastıma yapın.bazen yanlış şeyerl yani fazla bilgiler verilmiş oluyor :D


    konuya farklı bir yönden bakacak olursak alışveriş yaptınmı yada yapıormusun derseniz evt yaptım ve bazende yapıorum :D
    konuyu şöle bi sözle bitireyim.yigidin ölümü arpadan olsun :D:D




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ngn

    beyler simdi aslında powercolor daha pahalı ama ikisde aynı paraya gelicek msı mi powercolor mu dersiniz?


    bence msi al. daha önceki partiden powercolor alanlarda sorun çıkanları duymuştum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.