Şimdi Ara

Ekran KARTI Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir ara ekran çözünürlüğünü en yüksek yere getirirken birşey oldu pembe dikey çizgiler çıktı sonra mavi ekran verdi kaç kere format atsam birşey farketmedi şimdi windows 7 de ve ekran kartı driver i ni devre dışı bırakınca yada kaldırınca normal olarak girebiliyorum fakat yüklenince driver normal olarak giremiyorum girincede 5 dk sonra mavi ekran veriyor(0x116) Yani ekran kartı sürücüsününde yüklenmesi gerekiyor yükleyince normal olarak giremiyorum neden kaynaklanıyor olabilir veya ne yapmam gerekiyor...???



  • Genelde bu tür sorunlar sistem için ekran kartı yetersiz olduğunda kaynaklanır. Ama alternatif bir driver yükleme seçimi denemeni tavsiye edeceğim sana DriverScanner programını bul ve bu program ile ekran kartının driverını yeniden yükle bir dene bakalım yine aynı sıkıntıyı alacak mısın.

    Bir iki müşteri bilgisayarında bu şekilde sorunu halletmiştim ben.
  • benim hata kodumun aynisi once ekran cizgi cizgi oluyor sonra pc takiliyor degilmi ben format attim ancak benim ki islem tamamlandiktan sonra yeniden baslatmiyor sonra ben kendim baslatiyorum bu seferde acildiktan sonra yukleme hatasi veriyor bunun icin cozemedim benim pc bazen 1-2 saat acilmadigi oluyor acilsa su linteki gibi cozmeye calisacagim belki senin. isine yarayabilir

    www.oyuncehennemi.com/arkadaslar-0x00000116-hatasini-buldum-yuppiii-t1035205.html

    bir de benim sorunum icin cozumu olan var mi iki defa format attim ikisinde de ayni sorunu verdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.