Şimdi Ara

Ekran kartı etkin olunca açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle teşekkür ederim böyl bir site için . Sorunum şu Fujitsu siemens amilo pi 1556 laptobum var .Önce açılırken başlangıç sayfasında yukardan aşağıya ince renkli çizgiler oluştu daha sonra windows açılırkende olştu son olarak hiç açılmamaya başladı hatta windows tam açılacakken karardı ve karıncalanmaya benzer ekran görüntüsü çıktı . Bende güvenli moddan girdim ve ekran kartını devre dışı bıraktım .Şimdi açılırkn o ince renkli çizgiler duruyor ama windows açılıyor ekran kartını tkinlştirdiğimd yine kararıyor . yardımlarınız için teşekkür derim . Ayrıca defalarca format attım ekran kartının drivrini güncelledim ama fayda yok. acaba ekran kartımı yandı değiştirebilirmiyim .ne kadara patlar. laptobumun garantiside doldu. ekran kartım nvidia geforce go 7600 256 mb .şimdiden tşekürler.



  • Isınma sorunuda olabilir, ama büyük ihtimal ekran kartın uçmuş. Yakın bi teknik servise götür, bozuksa fiyat bilgiside alırsın.
  • teşekkür edrim bi söküp bakacam
  • Ne yani şimdi,formattan sonra ekranda sorun yok,herşey yerli yerinde, ama driver'ı kuruncamı problem oluyor?
  • ne alakası var gayet açık yazıyo problem. ekran kartını etkinleştirnce çalışmıyor. açılmıyor. devredışı bırakınca çalışıyor.ama tabiiki nasıl çalıştığını tahmin edersiniz. 480.600 çalışıyo. söktüm baktım ekran kartı nın üç tane girişi yanmış görünüyor .şimdi ben nerden bulacam ekran kartını satılmıyor baktım araştırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.