Şimdi Ara

Ekran kartı fanı çalışıp duruyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Pc yi rutin söküp hava tutma yapıyordum daha sonrasında herşeyi topladığımda işlemci fanı normal şekilde çalışıyor fakat ekran kartı fanı aralıklarla çalışıp duruyor. Anakartım msi 970 gaming ekran kartı sapphire r9 270x. Daha önce de aynı problem başıma gelmişti bilgisayarcıya götürmüştüm statiğini aldım çalıştı dedi. Dün bende almaya uğraştım daha sonra bios pilini çıkardım daha sonra cmos resetleme pinlerini buldum tornavidayla çalışmıyorken birbirine dokundur diyordu onu da yaptım fakat hala daha ekran kartı fanları çalışıyor 2 saniye sonra duruyor sonra tekrar bir çalışıyor böyle gidiyor. Ekran gelmiyor hiç malesef ki. Bu hatayı nasıl çözebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sistemi komple söküp baştan montaj yapın. Anakartın bipleme yapan speakerı var mı. Bazı kasaları ellemeye gelmiyor en ufak bir temizlikte açılmama olayı ortaya çıkıyor. Ufak bit temassızlık olabilir. Mesela benim bir kasamda işlemci soğutucusunu biraz sıkınca bilgisayar açılmıyor.soğutucuyuu gevşetince tekrar açılıyor. Acaba temizlerken aşırı güçlü kompresör felan mı kullandınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rerererara

    Sistemi komple söküp baştan montaj yapın. Anakartın bipleme yapan speakerı var mı. Bazı kasaları ellemeye gelmiyor en ufak bir temizlikte açılmama olayı ortaya çıkıyor. Ufak bit temassızlık olabilir. Mesela benim bir kasamda işlemci soğutucusunu biraz sıkınca bilgisayar açılmıyor.soğutucuyuu gevşetince tekrar açılıyor. Acaba temizlerken aşırı güçlü kompresör felan mı kullandınız.
    Yok normal bilgisayarcılarda kullanılan 600w lık kompresör kullanıyorum. Anakartta bipleme speakerı yok malesef ki. Şimdi sabah çıkarken bios pilini çıkardım kasadan bir tekrardan eve gidince kasayı söküp toplayayım olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.