Şimdi Ara

Ekran kartı hakkında bilgi talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde intel marka DG31PR model bir anakart mevcut. şu an onboard ekran kartı kullanmaktayım oyun oynamak için bu ekran kartına uyumlu ekran kartı almak istiyorum... sizden ricam ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim ? PCI slotu hangisi olmalı ? en fazla bu anakart kaç gb destekler gibi teknik anlamda yardıma ihtiyacım var. mesea alış veriş sitelerinde nasıl aratmalıyım gibi... bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardım edebilirler mi acaba ?



  • thewarf11111 T kullanıcısına yanıt
    Sen bize bütçeni söle biz sana bulalım ne gerekirse bilmiyorsan hata yapma oranın yüksek

    Edit:http://ark.intel.com/tr/products/50375/Intel-Desktop-Board-DG31PR

    Anakartın 4 gb ram destekliyor max 2 tane ram slotu var yani 2 gb+2gb ram takabilirsin. Fakat ddr2 anakartın Ddr2 667-800 mhz hızından bellek takabilirsin fakat bunları sıfır alma 2.el al çok pahalı sıfırları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 26 Eylül 2014; 13:05:38 >
  • Kafamda henüz bir bütçe belirlemedim piyasasini bilmiyorum çünkü. Ayrıca bu anakart kaç GB destekler derken RAM değil ekran karti bellegini kastetmistim sanirim yanlis anlasilma olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thewarf11111

    Kafamda henüz bir bütçe belirlemedim piyasasini bilmiyorum çünkü. Ayrıca bu anakart kaç GB destekler derken RAM değil ekran karti bellegini kastetmistim sanirim yanlis anlasilma olmuş.

    Anakartlar pcı-e slotuna taktığın kartın üzerinde ram varmı yokmu bilemzler, ilgilenmezler'de, kısaca bulabilirsen gddr5/ 32gb. bellek kapasiteli 1 kart bul tak sıkıntı çıkmaz, ama o anakart ile kullandığın işlemci, takıcağın e.kartını besliyebilicek seviyede olmalı'ki istikjrarlı/stabil çalışan 1 systemin olsun, kısaca anakartın pcı-express slotu olarak bütün e.kartlarını destekliyor, ama o anakart ile kullanabiliceğin en uç işlemciyi kullanıyor olsan bile, maximum ~ (giriş & orta-alt seviye) e.kartlarını kullanman lazım, yüksek oyun performansı olan 1 system istiyorsan mevcut systemin'den kurtulman gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 26 Eylül 2014; 19:33:10 >




  • Tesekkur ederim bu bilgi yararli oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.