Şimdi Ara

Ekran Kartı İçin Kaliteli Termal Pad Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartı Gigabyte Vision RTX 3060 Ti. Yurtdışından almıştım. Garantisi mevcut olmadığından kendim bakım yapmak istiyorum. Yapmışken de termal macun haricinde padleri de değiştirmek istiyorum. Kaç mm. ve hangi marka almalıyım. Teşekkürler.



  • https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=vdIIA57treo

    Ayrıntılı marka karşılaştırma var videoda. Thermal pad kalınlığı marka modele göre değişir. Hatta şöyle bir yorum var; Ekran Kartı İçin Kaliteli Termal Pad Önerisi

    Anladığım kadarıyla bazı kartlarda pad yapıştırılan bölgeye göre kalınlık değişiyormuş. Aynı kart için farklı kalınlığa sahip thermal padler temin etmek gerekebilirmiş.







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 12 Haziran 2023; 20:1:42 >
  • Yorumum sorunuza karşılık olmasa da tavsiye niteliğindedir. Yorumlarda bahsedildiği gibi aynı kart için farklı kalınlıkta pad kullanmanız gerekebilir. Bunu tecrübe etmiştim. O zaman ülkemizden istediğim kalınlıkta pad de bulamadığım için yurtdışından iki kez sipariş etmek zorunda kaldım. Sonuç olarak kartta da değişen hiçbir şey olmadı. Olmadığı gibide hem maddi hem de manevi yönden zarara bile girmiştim. Benim tavsiyem değiştirmemeniz yönünde olacaktır.

  • Arkadaşlar üçünüzü de kıymetleri cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Hocam termal pad işi çok sıkıntı bende inno3d 4x 3070 ti var, her set üzerinde farklı bir kalınlık var, önerim teknik servisten mm ler için bilgi alman yada mm ölçer ile ölçüm yap bazen teknik serviste yalan söylüyor yardım etmiyor, Ben 3 farklı pad denedim thermalright odyssey, Thermal Grizzly Minus, Ice Dragon 17W, valla aralarında en iyisi ıce dragon çıktı 96 dereceden olan kart şimdi 76 dan yukarı çıkmıyor çok iyi geldi valla 3D render alırken anası ağlıyordu kartın, en sonunda nefes aldı, paylaşmak istedim.



    https://www.hepsiburada.com/pullsar-ice-dragon-thermal-pad-100-100-1-5-mm-17-w-m-k-p-HBCV00000SGQEG?magaza=Deniport





  • Diffblainn D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam çok sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.