Şimdi Ara

Ekran kartı ölçeklendirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    Arkadaşlar bu problem yaklaşık 4 5 aydır var ve çözemiyorum kafayı yemek üzereyim artık.Öncelikle bilgisayar özelliklerini yazayım.
    Anakart: Msi 970 Gaming
    İşlemci: Amd FX 8370E
    Ekran Kartı: Sapphire R9 270 VaporX
    Ram: 16 GB
    İşletim Sistemi: Windows 10 pro
    Şimdiii sistem ekran kartını görmüyor mudur nedir anlamıyorum. Aygıt yöneticisinden Ekran kartını devre dışı bırak tekrar etkinleştir dediğimde çözünürlükte herhangi bir değişiklik olmuyor fakat aynı yöntemle bazen çözünürlük düzeliyor. Ekran kartı driverını kaç kere sildim yükledim unuttum artık. Bios güncellemesi yaptım düzelmedi. Ram soketlerini değiştir ekran kartını sök tak yaptım düzelmedi hatta bunu o kadar çok yaptım ki statik elektirik toplanması olıup bilgisayar açılmadı servise gitmek zorunda kaldı. Oyunda alt tab yapınca çözünürlük bozuluyor sonra düzelmiyorda. Fakat bilgisayar işlerken ekran açılıp kapanıyor gibi oluyor çözünürlük düzeliyor. Bu arada anakartta onboard bulunmamakta. Uygulama yönetisincen güncellemeleri ara değidğimde bir kere AMDRSServ.exe - Uygulama Hatası 0x00007FF6A609EF6C adresindeki yönerge 0x000000000000000 adresindeki belleğe başvurdu. olamaz read diye bir hata verdi anlamadım da ne hatası bu internette çözümünüde bulamadım. Bilgisayarı çekiçlicem sanırım en sonunda çünkü beni dellendirmeye başladı yardım edebilecekler yardım ederse çok sevinirim.







  • şuan format attım hala daha sorun devam etmekte
  • Amd catalyst control center da GPU SCALING yani gpu ölçeklendirme ayarları olması lazım dostum öyle hatırlıyorum,şuan bende nvdia kart oldugu için girip bakamıyorum,programı bir kurcala bakalım,bulamaz isen de googledan bak hangi menu altında olduguna,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.