Şimdi Ara

Ekran Kartı PERFORMANS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar laptopbumun ozellıklerı bunlar bılgısayarda oyunlar veya kapasıtelı programlar actıgımda pc ısınıyor ve kapanıyor ozellıkle cok kullanmak ıstedıgım AFTER EFFECTS vs gıbı gorsel efekt ıceren programlar ıcın yapmam gereken nedır bu ozellıkler kaldırmıyor 3gun de 30sanıyelık vıdeo kaydedebılıyorm napmam gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım kısaca bılgısayarım ust duzey performansla calıssın ıstıyorum bu ozellıklere ılave olarak ne degıstırebılırım tesekkurler sımdıden..

     Ekran Kartı PERFORMANS



  • o ekran kartıyla ust duzey olmaması normal zaten ..ama harıcı ekran kartı ekleyebılrmısın onu bılmek ıcın anakartın modelıne ve ozellıklerını bılmek gerekıyor ..ayrıca sunu belırtıyım bahsettıgınız gıbı ust duzey yıne olmaz .. sonucda laptop ve ozellıklerı mudahele sansınız v.s.. kısıtlı ..

    ..ust duzey laptop ıcın buyuk butceler gereklı ..onada ne kadar deger ..bence degmez ..
  • arkadasım oncelıkle cok ısınıyorsa eger ekran kartında problem yasamadan once bir tane saglam sogutucu al ki ekran kartını yakma. Ekran kartının dusuk olması da etkılıyordur. işletim sistemlerini 4 gb ram kullandıgın ıcın x64 bit kurmanı tavsıye ederım cunku 32 bit işletim sistemiyle tam randıman alamazsın ve de laptopunun altta bulunan fanlarını temızlemenı şiddetle tavsiye ediyorum.
  • Arkadaslar laptobu bı kenara bırakırsak benım after effec,maya,3d kısaca video duzenleme programlarını maksımun hızda kullanmam ıcın ne onerırsınız bu laptobu satarım masaustude olur yeterkı ısımı gorsun ne onerırsınız
  • madem imkanın var masa üstü o zaman hıc düşünme bile .. laptopda ısıdan tut hersey sorun .. ust duzey bır kullanıcı ıcın masaustu ıdeal.. .

    ozelliklere gelecek olursak sistem tavsıyelerı bolumunu ınceleyebılrsınız orayada konu açabılrsınız ..bu konuda da fıkrı olan arkadaslar yorum yazacakdır .



    http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
  • o tur programları yuksek kapasıtede kullanman için bence bi masaustu sana daha az malıyetlı olur. Çünkü o tur programlar ıcın olan laptoplar baya malıyetlı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.