Şimdi Ara

ekran kartı sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar

    Dün oyun oynarken bir anda pc cortladı. açmaya çalıştıgımda açılmıyordu. Sistem geri yükleme,onarma vs. denedim cıks olmadı. safe mode da açıp kurcaladım en son sıra gelince ekran kartı driverlarını temizledim. Bilgisayar açıldı ama onboard kart olmamasına rağmen açıldı pc ama ekran kartı heralde pc yi açıcak kadar çalışıyor :D ekranda dikine kalın, çizgiler var. + 1024x768 çözünürlükte. o çizgi alanın içinde kalan yerlerin rengi değişiyor.

    dxdiag'ta kart gözükmüyor.

    Donanımsal mı diye live linux kurdum sıkıntı ordada devam ediyor. masaüstünde rengi değişiyor çizgilerde,paintte değişmiyor. videolar,resimler değişiyor,browser değişmiyor vs. bariz donanımsal bir sıkıntı.

    Şimdi sonuç olarak bu kartın tamir edilme gibi bir durumu söz konusu mu? Çünkü kart şu an için gayet güzel bir kart hd7870. Nesil olarak geri kalsada iş gören bir kart ve yeni kart almak şimdi 1500 TL durduk yere .
    Çözüm için önerilere açığım + İstanbul içinde bildiğiniz bir ekran kartı tamiri yapan,güvenilir biyer var mı?

    ekstra bir soru : fx 6300 işlemci var şu an bu kartın kasasında fakat overclocklu şekilde 4.5 ghz de çalışıyor. rx480 darboğaz yapar mı ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.