Şimdi Ara

EKRAN KARTI SORUNLU HERALDE LÜTFN YARDIM EDİN AÇIKLAMADA. kimse yardım etmedi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iyi günler . ben pc aldım .sonra gta 5 yükledim torrent den 60 mb hash hatası oldu .ama oyun açıldı .oyunda çubuklar çıkıyor arabanın içinde adamın kafasında .bir de csgoyu ilk indirdiğimde küçük çizgiler çıkmaya başladı ve giderek arttı . bunun sebebi sizce ne olabilir . csgo da grafikleri düşüğe aldım sorun gitti ama yükseğe alınca sorun geri geliyor .pc özellikleri Intel i3 10100F 3.6GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 1TB HDD

    bunlar

    gtayı düşüğe aldım ama sorun gitmedi geri yükseğe almaya çalışınca hata verdi. lütfen yardım edin garantiye mi yollayayım


    EKRAN KARTI SORUNLU HERALDE LÜTFN YARDIM EDİN AÇIKLAMADA. kimse yardım etmedi :(
    EKRAN KARTI SORUNLU HERALDE LÜTFN YARDIM EDİN AÇIKLAMADA. kimse yardım etmedi :(
    EKRAN KARTI SORUNLU HERALDE LÜTFN YARDIM EDİN AÇIKLAMADA. kimse yardım etmedi :(
    EKRAN KARTI SORUNLU HERALDE LÜTFN YARDIM EDİN AÇIKLAMADA. kimse yardım etmedi :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguvenc123 -- 23 Şubat 2021; 14:48:41 >







  • bencmark testi ile parçanın ve pc nizin ferformansını ölçebilirsiniz aşağıdaki yazıyı inceleyin ve ve testi yapabilirsiniz


    Yeni bir bilgisayar aldığınız ya da bilgisayarınıza yeni bir donanım eklediğiniz vakit gerçek gücünü öğrenmek ve sahiden işinize yarayıp yaramisimığını görmek için benchmark test sonuçlarını incelemelisiniz. Benchmark test sonuçları sizi tatmin etmeyen bir bilgisayar ya da donanımı çok geç olmadan iisime edebilirsiniz.


    Benchmark test sonuçlarını yetersiz gördüğünüz bir GPU, CPU ya da ekran kartı size düzgün bir kullanıcı tecrübesi sunmayacağı üzere ilerleyen vakitlerde performans düşüşü yaşayarak çok daha verimsiz bir kullanım sunacaktır. Bilgisayarınızın ve bilgisayarınıza ilişkin donanımlarınızın gerçek gücünü öğrenmek için kullanabileceğiniz en âlâ benchmark test programlarını listeledik.




    Benchmark test nedir?


    Benchmark test, bilgisayarınızın ve bilgisayarınıza ilişkin donanımların gücünü öğrenmek için uygulayabileceğiniz bir testtir. Bu test, bilgisayarınızın genel performansını ölçmesinin yanı sıra dahili ve harici donanımlarınızın tek başına sundukları performansı da ölçerek size bir sonuç raporu sunar.


    Benchmark test, bilhassa bir bilgisayar ya da donanım birinci sefer alındığı vakit uygulanır. Zira işinize yaramayacak bir donanımı ya da bilgisayarı şartsız iisime etme hakkınız vardır. Bu nedenle yeni bir bilgisayar ya da donanım aldığınız vakit kesinlikle bir benchmark test programı ile benchmark testini uygulayın.


    Yeni aldığınız bir bilgisayarda yapacağınız benchmark test sonucunun size vereceği en kıymetli bilgiler sistemin düzgün çalışıp çalışmisimığı ve dahili donanımlarda bir sorun olup olmisimığıdır. Bilgisayarınızda yaptığınız bir donanım değişikliği sonrası yaptığınız benchmark test sonucunda ise yapılan değişikliklerin nitekim bir işe yarayıp yaramisimığını öğrenirsiniz.


    Bilgisayar için en uygun benchmark test programları: 


    PCMark 10

    Fresh Diagnose

    SiSoft Sandra Lite

    3DMark

    PassMark PerformanceTest

    PCMark 10




    Tüm Windows işletim sistemi sürümlerinde kolay kolay kullanabileceğiniz PCMark 10, özel olarak üretilmiş gerçekçi simülasyonlarıyla başarılı benchmark test programlarından bir tanesi. 10 ayrımlı kıyaslama kategorisi ile bilgisayarınızın yapabileceği pek çok ayrımlı süreci test ediyor.


    Programın temel, gelişmiş ve profesyonel olmak üzere üç versiyonu var. Bunlardan sırf temel versiyon fiyatsız. Temel versiyon daha kısıtlı hizmetler sunsa da standart testlerin tamamına ulaşabilirsiniz. Gelişmiş ve profesyonel versiyonlar ise pek çok ayrımlı ve daha ayrıntılı test sunuyor.


    PCMark 10 ile yapacağınız benchmark test sonuçlarında, bilgisayarınıza ve donanımlara dair hayli kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz. Program birebir vakitte dijital üretkenlik, fotoğraf ve görüntü düzenleme süreçleri için özel testler de sunuyor. 


    Fresh Diagnose




    Tüm Windows işletim sistemi sürümlerinde kolaylıkla kullanabileceğiniz Fresh Diagnose, büsbütün fiyatsız bir benchmark test programıdır. İndirdikten sonra e-posta isimresiniz ile kayıt olmanız, programı kullanmaya başlamak için kâfi.


    Program ile yapacağınız benchmark testi bilgisayarınızın temel performansı hakkında bir sonuç sunuyor. Bu sonuca nazaran bilgisayarınızdaki ağ bağdaştırıcılarının, ekran kartının, sistem RAM’inin, sabit diskin ve multimedya özelliklerinin performans gücünü öğrenebilirsiniz. 


    Fresh Diagnose benchmark test programının sunduğu test sonuçları yeniden de çok kapsamlı değil. Sonuçta fiyatsız bir program olduğu için sonlu bir hizmet sunuyor lakin profesyonel bir kullanıcı değilseniz ve sık sık benchmark testi yapmıyorsanız, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 


    SiSoft Sandra Lite




    SisSOft Sandra Liste benchmark test programı, muisimillerine nazaran çok daha profesyonel bir sistem sunuyor. Donanım modülü ile bilgisayarınızda bulunan dahili ve harici tüm donanımların tek tek nasıl bir performansa sahip olduğunu görebiliyorsunuz.


    Bu türlü gelişmiş bir sistem sunduğu için de fiyatsız versiyonu bulunmuyor. Sırf kısa periyodik bir deneme imkanı sunan SiSoft Sandra Lite, büsbütün özelleştirebileceğiniz bir benchmark test programı. Özelleştirmeler sayesinde çok daha kafaarılı test sonuçları alabiliyorsunuz.


    Özelleştirilebilir kriterler ortasında ağ bağdaştırıcıları, grafik işlemciler, sistem RAM performansı, işlemci üzere kategoriler bulunuyor. Tüm Windows işletim sistemi sürümlerinde kolay kolay kullanabileceğiniz SiSoft Sandra Lite, profesyonel kullanıcılar ya da bilgisayar ve donanım alım, satımı yapan bireyler için tavsiye ediliyor.


    3DMark




    Tıpkı PCMark 10 üzere Futuremark tarafından geliştirilen 3DMark; oyunseverler için geliştirilmiş, oyun odaklı bir benchmark test programı. Programı sırf bilgisayarınızı değil tablet ve akıllı telefonlarınızı test etmek için de kullanabilirsiniz.


    3DMark temel, gelişmiş ve profesyonel olmak üzere üç farklı versiyon olarak kullanıcıya sunuluyor. Fiyatsız olan temel versiyon ile standart benchmark testi uygulayabiliyorsunuz lakin bahis oyunlar olunca, temel versiyon ile 4K imaj kalitesindeki oyunların performansını test edemiyorsunuz. 


    DirectX 11 ve 12 kriterleri çerçevesinde benchmark test yapan ve tüm Windows işletim sistemi sürümlerinde kolay kolay kullanabileceğiniz 3DMark programı, ekran kartını merkeze mekan bir test yapmasına karşın CPU ve GPU performansını da sağlam testlere tabi tutuyor. Oyunseverler için tercih edilmesi gereken bir benchmark test programı. 


    PassMark PerformanceTest




    PassMark Performance Test benchmark test programı, bilhassa masaüstü bilgisayar kullanıcıları için tavsiye ediliyor. Tüm Windows işletim sistemi sürümlerinde kolay kolay kullanabileceğiniz program, bilhassa grafik kartını başarılı bir formda test ediyor. 


    Fiyatsız bir versiyonu bulunmayan PassMark Performance Test benchmark test programı, sırf kısa periyodik bir deneme imkanı sunuyor. Sunduğu benchmark testini büsbütün özelleştirebileceğiniz programın 32 farklı kategoride performans testi bulunuyor.


    Bilgisayarınızın 2D ve 3D grafik performansını, işlemci gücünü, RAM suratını ve sabit disk performansını test edebilir ve en yanlışsız sonuçları elde edebilirsiniz. PassMark Performance Test benchmark test programı, bilgisayarında 3D modelleme üzere süreçler yapan kullanıcılar için tavsiye ediliyor. 

    ......alıntıdır......





  • garantiye vereyimmi abi

  • canguvenc123 C kullanıcısına yanıt

    garantiye vermek en iyisi yaşadığınız sorunları detaylıca anlatın muhtemelen ekran kartı değişimi yaparlar

  • bende garantiye vereceğim ama proje ödevim var yapayım onu öyle vereyim. birde kasayı yeni almıştım diğer bileşenler sorunlumudur ki? tümüyle mi versem garantiye

  • gpu reball yapılması gerek gibi soğuk lehim olmuş sanırım

  • iyi günler ben garantiye vercemde ekran kartını mı kassayı mı vereyım garantıye

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.