Şimdi Ara

Ekran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
8
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Enigma Bilgisayara göndermeyin...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @extreme


    Dostum o küfürü geri almazsan şikayetçi olacağım haberin olsun. Normalde seni blokladım mesajın bile gözükmüyordu ne yazdın diye mesajı daralt dedim baktım '' Şerefsizsiniz '' yazdığını gördüm. Cevabını düzenle sil o küfürü yoksa avukatı devreye sokacağım. Ayrıca sizin güvenilmez olduğunuz google yorumlarından bile belli. Size yorum yapan 1 yıldız veren memnun olmayanlar yorum yaptığı zaman iftiracı mı oluyor? Bu mu yani vizyon? Tutturmuşsun bir tane yol gidiyorsun bakalım. Kim yorum yapsa bizde kaydınız yok falan filan.


    @ivy76


    Dostum o zaman yeri yurdu belli gidip soracaksın. Ben reklam yapmıyorum çünkü sadece memnun kaldığım 2 servisi paylaştım o kadar. Benim babamın oğlu değiller ben memnun kalmıştım belki de sonradan değiştiler bilmiyorum ama öyle de yapacak insan değiller aslında. Bir de şunu da unutmayın asla. Her kart tamir olacak sorunsuz çalışacak diye bir kural yok maalesef. Mesela herkes ekran kartı fırınlama yaptığı zaman kimisinin kartı çalışır senelerce sorun olmaz kimisinin de fırınlamadan dolayı kartı tamamen susar artık çalışmaz. Mesela bende fırınlama yaptım kart 1 seneden beri sorunsuz çalışıyor 50 tane oyun bitirdim hatta banamısın demiyor. Bir de buradan bakın. Cevap vermeme konusunu da bilmiyorum inanın. Üstüne düşün. Youtube kanalları da var aslında oradan da yorum yapabilirsin. Genel de aktif oluyorlar yorum atınca cevap yazıyorlar çünkü. Belki akıbetini yazarlar oradan.





  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

    Hocam bu adamın ciddi sorunları var bence. Kim nerede bir yorum yapsa hemen kafayı takıyor. Google yorumlarına bakın mesela adam hizmet almış bunlardan memnun kalmamış 1 yıldız falan vermiş beyefendinin verdiği tek cevap biz de kaydınız yok yalan dolan konuşup 1 yıldız vermeyin bilmem ne yok sizi şikayet edicem falan harbiden psikolojik sorunları var bence. Sadece google yorumlarına bakmanız bile yeterli aslında. Bir insanın memnun kaldığı bir yeri diğer insanlara önermesi bunlara göre reklam oluyor zaten. Her yerde de önericem valla kusura bakmasın. Ben iki firmadan da memnun kaldım çünkü. Ayrıca para veriyorum bedava yapmıyor kimse en çok fiyatı da yine bu adam veriyor efor mudur nedir yorumlarını falan da görünce vazgeçtim vermekten. Youtube de bir kaç tamir videosu izledim mesela çalışmıyor yada yapılamadı diyerek müşteriye iade edilmiş yani kartın arkasına etiket yapıştırmışlar efor yazıyor. O kartı adam tamir edip görüntü alıyor sonra da çalışır halde teslim ediyor müşteriye. İzlediklerimin hepsinde efor yazıyordu. Bir kaç tanesi de ensa'dan gelmiş hatta. Onlar da bilmiyor işi. Onlarında konusu bu forumda var hatta araştırabilirsin. O adam da aynı bunun gibi çok ukala.





  • Ben sanık değilsin ben de senden savunma istemedim. Başıma gelen bir olayı yazdım. Hayatın her alanında taraftar olmak zorunda değilsiniz...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taraf tutmuyorum. Ben memnun kaldım önerdim. Sen de memnun kalmamış yazmışsın buraya. Konuyu uzatmanın çocuk gibi laf sokmanın alemi yok. İyi günler.

  • Avukatınız hiç zahmet etmesin adli tatilin bitmesini bekliyorduk biz gerekli başvuruları yapıyoruz yakında zaten tebligat elinize ulaşır, sizde şikayetinizi dile getirirsiniz. Ayrıca profilimiz de olumsuz yorum var evet ama, çok şükür kimsenin parasını alıp cevap vermemezlik gibi bir ahlaksızlığımız üçkağıtçıligimiz yok. Bir firma için bundan daha kotu bir yorum olamaz herhalde. Allah büyük işte bu kadar reklamını yaptığın adamı 1 kişi çıkar rezil eder. Ayrıca kimin psikolojik sorunları var belli , önerdiğin adamın nasıl biri olduğu ortaya çıktı ona laf edeceğine hala bizi kötülemeye devam ediyorsun nasıl bir kuyruk acın var anlamadım ki. Bu kadar kafanı bize takman hiç normal değil ama kim olduğunu öğrenince bunuda öğreneceğiz bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 11 Eylül 2022; 19:39:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • extreme kullanıcısına yanıt

    İyi o halde. O küfürün hesabını da verirsin artık. Daha da uğraşmıycam seninle. Bir sorunun var belli ki kafayı bana takmışsın sadece. Şimdi git kim 1 yıldız verdiyse hemen şikayet et  

  • Sadece iftira edenleri veriyorum bu konuda da hiç taviz vermedik. Ben şu an senin yerinde olsam yerin dibine girer hesabımı kapatır giderdim. Ama sende nerde o utanma duygusu rezil oldun hala laf sokacağını zannediyorsun. Adam seni yerin yedi kat dibine soktu. Biri benim firmama paramı aldılar cevap vermiyorlar diyecek hiç bir şey olmamış gibi devam edeceğim. İnsan da biraz utanma şeref haysiyet olur. buna rağmen hala önereceğim demek zaten senin kim olduğunu karakterini açık açık belli ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 11 Eylül 2022; 19:55:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • izmir de ekran kartı tamiri yapan yer tavsiyesine ihtiyacım var

  • İstanbul Avcılar lokasyonunda teknolojicözüm firması oldukça güvenilir bir firmadır. Tavsiye ederim laptol ve gpu tamiri yaptırdım bir kaç kez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçkin035 S kullanıcısına yanıt

    İnceden konuyu hortlatmış olayım,


    aslında baya eski olmasına rağmen bozulan kartımın yenisini alabilecek durumum olmadığından bende kartımı tamir ettirmeyi düşünüyorum.


    Asus hd7870 modelde ekran kartım var ve birden siyah ekrana düştü. Windows başlarken yazılar vs geliyor ama kırmızı çizgiler oluşuyor ve masaüstü gelmesi gereken süreçte yine siyah ekrana düşüyor.


    Yaklaşık 1 aydır bu yüzden pc yi açmıyordum, dün öylesine açtım ve sanki hiç sorun yokmuş gibi çalıştı.

    Birkaç kere resetledim ama herhangi bir sorun yoktu, bugün yine bir anda siyah ekrana düştü ve yine açılmıyor.


    Sizlere uzmanlık sorum bu kartı yaptırmaya değer mi? Bu kasayı 2013 yada 2014te toplamıştım yani baya eski, kartın tamirine bir kart parası isteyeceklerse hiç uğraşmadan yeni kart almak daha mantıklı olabilir :)



    İzmir'de elden tamir yaptırabileceğim bir yer tercihimdir, önerilerinize açığım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UrTR -- 29 Kasım 2023; 17:46:19 >




  • UrTR U kullanıcısına yanıt

    Tamamdır gerek kalmadı.


    Youtube'da biraz araştırma yaptım ve benzer çizgi oluşup siyah ekrana düşme arızalarının kartı fırınlayarak düzeltilebildiğini gördüm.


    Gittim termal pasta sipariş verdim ve kartı fırınladım.


    Sonuç: Kart şimdilik hiçbir şey olmamış gibi düzgünce çalışıyor. =)

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.