Şimdi Ara

Ekran kartım bozuldu nerede yaptıra bilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. 19 Mayıs'ta Ensa PC'ye ekran kartımın bozulması üzerine tamir için teslim ettim. Dün kendilerinden ek de bulunan görsel de yazan mesajı aldım. Konuyu açma sebebim, kartın hala onarıla bilecek bir durumda olduğuna inanıp sizlerden istanbul için ensa pc haricinde, güvenilir işini iyi yapan fiyat konusunda makul müşteri ilişkisi iyi olan bir tamirci önerisi istiyor olmam. Önerilerinizi ve ilerleyen süreçde ne yapmamı tavsiye etmenizi istiyorum.

    Ekran kartım bozuldu nerede yaptıra bilirim?







  • Misal o kart bana gelse ve tamir ederken lehimle yaktım diyelim ayarını fazla kacırıp.

    Fazıda çöp ettim. Sonrada size mesaj atıp kart aşırı ısıdan dolayı böyle böyle oldu tamir edilemiyor.

    Halbuki kartı tamir edilemez duruma getiren benim?:D Nasıl ispatlıcan bunu.

    Dolayısıyla kartı tamire vermeden önce motherboardını inceleleyip gerekirse ekran fotosunu falan cekip.Birde tamirden geldikten sonra tekrar incelemek lazım. Kart tamir edilemedigi içinmi calısmıyor yoksa tamir edilme esnasında oluşan hasardan dolayı artık çöp durumunamı düştü bunun kanıtını sunabilmen için

    Yani demek istedigim Babam bile bu mesleği yapsa babama kartı vermeden önce fotolarını ceker kanıtlarımı toplar öyle verirm

    Babama bile güvenmem yani.

    uzun lafın kısası Güvenilir Tamirci Yoktur! Risk alıp tamire verilecek kart vardır. Burda Risk kullanıcıya aittir. Tamirci hiçbir sorumluluk almaz.. Kart olursa olur

    olmazsa olmaz. Ha bide tamir masrafını ödemek zorundasın tamir olmasada bile^^ ehehee




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 24 Haziran 2021; 15:14:50 >




  • Sen zaten ensa gibi dandik firmaya kartı vererek hata etmişsin. O adamlar görüntü veren kartı bile tamamen susturup kart tamir olmuyor diyerek iade eden adamlar. Uzak durun ensa'dan. Ensadan iade gelen ensa'nın yapılamaz dediği gpu gidip çalışmıyor çöp bilmem ne dediği kartları alıp tamir eden çalıştıran bir tane firma var onunla iletişime geç genelde ensa'dan iade gelen kartları yapıyor kendisi insanlara yapamadığı yada gözünün yemediği kart olduğu zaman hemen arızalı çöp şu bu diyip iade ediyorlar mümkünse kart vermeyin dedi bana bu servis. Servisin adı Enigma Bilgisayar. Linkini vereyim ara görüş hatta özelden mesaj at bizzat bu bilgileri bana veren enigma çalışanına yönlendireyim seni gönder kartını çalışır vaziyette al kullan.


    Ekran kartım bozuldu nerede yaptıra bilirim?www.google.com
    enigma bilgisayar - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=enigma+bilgisayar

    Bir de profix elektronik var bunlarda işinin ehli onunla da iletişime geçebilirsin bende kendileriyle görüştüğüm numaraları var bulamazsan özelden mesaj at vereyim whatsaptan görüşür bilgi alırsın. Bu da profix.


    Ekran kartım bozuldu nerede yaptıra bilirim?www.google.com
    profix elektronik - Google'da Ara
    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=profix+elektronik

    Benim de şuan ekran kartım arızalı çünkü bende firma arayışındayım güvenilir bir yere vermek istiyorum bu iki firma haricinde güvenilir bir yer bulamadım açıkçası. Enigma dediğim zaten ensa'dan iade gelen bozuk dedikleri kartları onarıp müşteriye çalışır halde teslim eden bir firma.


    Uzak duracağın firmaları diyeyim sana uzun süredir araştırıyorum çünkü. Ensa - Efor - Kant Bilgisayar ( Forumda abak.tarik adında kullanıcının tamir firması bu arada ) bu üç firmaya sakın kartını emanet etme.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.